Canon EF 600mm f-4L IS II USM

EF 600mm f-4L IS II USM

Σούπερ-τηλεφακός EF 600mm f/4L IS II USM προσφέρει υψηλή μεγέθυνση και διαθέτει τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας (Image Stabilizer) και γρήγορο μέγιστο διάφραγμα f/4. Ιδανικός για φωτογράφους άγριας ζωής, φύσης και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Πλεονεκτήματα

  • Φακός 600mm υψηλών επιδόσεων
  • Στοιχεία Fluorite και UD
  • Γρήγορο μέγιστο διάφραγμα f/4
  • Δακτυλιοειδής κινητήρας USM για γρήγορη αυτόματη εστίαση
  • Σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ
  • Προστατευτική επίστρωση fluorine στα εμπρόσθια και τα οπίσθια στοιχεία
  • Ελάχιστη απόσταση εστίασης 4,5m
  • Διάφραγμα 9 λεπίδων
  • Δυναμική εστίαση για τη λήψη βίντεο
  • Αντοχή στη σκόνη και την υγρασία

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 600mm f-4L IS II USM

Μικρός και ελαφρύς σούπερ-τηλεφακός


Η ελαφριά κατασκευή του EF 600mm f/4L IS II USM από κράμα μαγνησίου και τιτάνιο μειώνει το βάρος του φακού χωρίς να περιορίζει τη δύναμη και την ποιότητά του.

Προηγμένη σχεδίαση οπτικών εξαρτημάτων


Η σύνθετη οπτική σχεδίαση περιλαμβάνει στοιχεία φακού Fluorite και UD για την αντιμετώπιση των παρεκκλίσεων και των παραμορφώσεων. Το γρήγορο μέγιστο διάφραγμα f/4 επιτρέπει τη χρήση του Extender EF 2.0x III της Canon, ενώ διατηρεί την αυτόματη εστίαση των μηχανών της σειράς EOS-1.

Γρήγορη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση


Ο δακτυλιοειδής υπερηχητικός κινητήρας (USM) χρησιμοποιεί δονήσεις υπερηχητικής συχνότητας για ταχύτατη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Ο εξαιρετικά γρήγορος επεξεργαστής και οι βελτιωμένοι αλγόριθμοι αυτόματης εστίασης αυξάνουν την ταχύτητα AF. Μπορείτε να μεταβαίνετε σε ηλεκτρονικά ελεγχόμενη χειροκίνητη εστίαση οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να απενεργοποιείτε την αυτόματη εστίαση.

Σταθεροποιητής εικόνας


Η ενσωματωμένη τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας (IS) επιτρέπει λήψεις χωρίς τρίποδο με ταχύτητες κλείστρου έως τέσσερα στοπ πιο αργές από το κανονικό, χωρίς να προκαλούνται προβλήματα από την αστάθεια της μηχανής. Οι διάφορες καταστάσεις σταθεροποίησης βελτιώνουν την ποιότητα της εικόνας κατά την πανοραμική μετατόπιση.

Κατάσταση 3 του Σταθεροποιητή εικόνας


Κατάλληλη για όλα τα είδη φωτογραφίας δράσης και ιδίως για τις περιπτώσεις όπου απαιτείται πανοραμική μετατόπιση της μηχανής, η νέα κατάσταση 3 του Σταθεροποιητή εικόνας ενεργοποιεί τη λειτουργία σταθεροποίησης μόνο κατά την έκθεση.

Επίστρωση SWC για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας


Σχεδιασμένη για ψηφιακή φωτογράφιση, η κατοχυρωμένη από την Canon επίστρωση με τεχνολογία Subwavelength Structure ελαχιστοποιεί τα είδωλα και τις αναλαμπές που προκαλούν οι αντανακλάσεις στο εσωτερικό του φακού. Εξαλείφοντας την αιτία του προβλήματος, η επίστρωση αυτή μειώνει τις αντανακλάσεις και εξασφαλίζει πεντακάθαρες εικόνες.

Δυναμική εστίαση


Με την κατάσταση δυναμικής εστίασης δύο ταχυτήτων του EF 600mm f/4L IS II USM μπορείτε να επιλέξετε μια ομαλή, σταθερή ταχύτητα για την εστίαση, η οποία αποτελεί ένα ιδανικό χαρακτηριστικό για τη λήψη βίντεο.

Ποιότητα σειράς L


Η σειρά L αποτελεί τη ναυαρχίδα των επαγγελματικών φακών Canon, αντιπροσωπεύοντας ότι καλύτερο υπάρχει στον τομέα των οπτικών εξαρτημάτων EF υψηλής ακρίβειας. Οι φακοί της σειράς L συνδυάζουν κορυφαία απόδοση και μοναδικό χειρισμό, ενώ είναι ανθεκτικοί στη σκόνη και την υγρασία.

Αξεσουάρ


Ο EF 600mm f/4L IS II USM συνοδεύεται από Παρασολέιγ (ET-160 WII), Κάλυμμα φακού (E-185B) και Θήκη φακού 600B.

Προδιαγραφές προϊόντος

Μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του προϊόντος Canon EF 600mm f-4L IS II USM.

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Related Products