Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

EF 400mm f/4 DO IS II USM

Σούπερ-τηλεφακός υψηλών επιδόσεων που χρησιμοποιεί τεχνολογία διαθλαστικών οπτικών (DO) για μείωση των διαστάσεων και του βάρους.

Πλεονεκτήματα

  • Μικρός και ελαφρύς φακός 400mm
  • Κορυφαία ποιότητα εικόνας. Ελαχιστοποίηση αναλαμπών και έγχρωμων περιγραμμάτων γύρω από αντικείμενα
  • Σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ που προφυλάσσει από την αστάθεια της μηχανής
  • Εστίαση ακριβείας με προηγμένα χειριστήρια AF και δυνατότητα εναλλαγής σε χειροκίνητη εστίαση οποιαδήποτε στιγμή
  • Στεγανοποιητικά εξαρτήματα για να συνεχίσετε να φωτογραφίζετε ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 400mm f/4 DO IS II USM

Φορητός και ελαφρύς


Με βάρος μόλις 2100g, ο EF 400mm f/4 DO IS II USM είναι πιο μικρός και ελαφρύς από έναν φακό 400mm f/4 συμβατικής σχεδίασης. Αυτό οφείλεται στην πρωτοποριακή τεχνολογία διαθλαστικών οπτικών (DO) της Canon, η οποία διορθώνει τις ανεπιθύμητες οπτικές επιδράσεις που θα μπορούσε να επιφέρει αυτή η σημαντική μείωση του μεγέθους.

Μειωμένες πιθανότητες εμφάνισης αναλαμπών και παραμόρφωσης


Η τεχνολογία DO τρίτης γενιάς του EF 400mm f/4 DO IS II USM εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση, ιδίως κατά τη φωτογράφιση αθλητικών δραστηριοτήτων, άγριας φύσης και ειδησεογραφικών γεγονότων. Ο φακός παρουσιάζει μειωμένες πιθανότητες εμφάνισης αναλαμπών και έγχρωμων περιγραμμάτων γύρω από αντικείμενα, ενώ εξασφαλίζει εξαιρετική ευκρίνεια σε όλη την έκταση του κάδρου.

Τεχνολογία Σταθεροποιητή εικόνας


Φωτογραφίστε με σιγουριά χρησιμοποιώντας ταχύτητες κλείστρου έως τέσσερα στοπ πιο αργές από το κανονικό. Το σύστημα Image Σταθεροποιητή εικόνας (IS) του EF 400mm f/4 DO IS II USM προφυλάσσει από την αστάθεια της μηχανής και διατηρεί την ευκρίνεια σε υψηλό επίπεδο. Το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας του φακού διαθέτει τρεις καταστάσεις λειτουργίας: η πρώτη είναι σχεδιασμένη για στατικά θέματα, η δεύτερη για λήψεις με πανοραμική μετατόπιση και η τρίτη για δράση με απρόβλεπτη, γρήγορη κίνηση.

Εστιάστε στο θέμα


Τα εύχρηστα χειριστήρια στο σώμα του EF 400mm f/4 DO IS II USM βρίσκονται ακριβώς κάτω από τα δάχτυλά σας όταν φωτογραφίζετε. Χρησιμοποιήστε τον πλατύ δακτύλιο χειροκίνητης εστίασης για να ρυθμίσετε με ακρίβεια την εστίαση, χωρίς να απομακρύνετε τη μηχανή από τα μάτια σας. Οι μηχανισμοί Προκαθορισμένης εστίασης και Διακοπής εστίασης επιτρέπουν στους φωτογράφους να επικεντρωθούν σε ένα συγκεκριμένο σημείο της σκηνής.

Ιδανική απόδοση και στη λήψη ταινιών


Η τεχνολογία Δυναμικής εστίασης επιτρέπει στους φωτογράφους να δημιουργούν εφέ pull-focus κατά τη βιντεοσκόπηση, με ομαλή μετάβαση από ένα σημείο της σκηνής σε άλλο.

Ανθεκτική κατασκευή


Όταν οι συνθήκες δυσκολεύουν, ο EF 400mm f/4 DO IS II USM σάς επιτρέπει να συνεχίσετε να φωτογραφίζετε με σιγουριά. Τα στεγανοποιητικά εξαρτήματα προσφέρουν προστασία από τη σκόνη και την υγρασία, ενώ η επίστρωση fluorine κατά της θόλωσης στο εμπρός στοιχείο του φακού απωθεί το νερό και τη βρωμιά.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον επόμενο φακό σας;

Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.

Ευρυγώνιοι φακοί

Πετύχετε ευρύτερο πεδίο προβολής και χωρέστε περισσότερα στο κάδρο με τη σειρά των ευρυγώνιων φακών μας.