Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

EF 300mm f/2.8L IS II USM

Σούπερ-τηλεφακός υψηλών επιδόσεων της σειράς L, με σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (Image Stabilizer) 4 στοπ και 3 καταστάσεις λειτουργίας, ιδανικός για όλα τα είδη φωτογραφίας δράσης. Ο EF 300mm f/2.8L IS II USM προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας, ενώ έχει στιβαρή κατασκευή και μικρό βάρος.

Πλεονεκτήματα

  • Σούπερ-τηλεφακός υψηλών επιδόσεων 300mm f/2.8
  • Μέλος της φημισμένης σειράς L της Canon
  • Ανθεκτικός και ελαφρύς
  • Σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ
  • Επίστρωση SWC για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας
  • 3 καταστάσεις σταθεροποίησης εικόνας
  • Αθόρυβη και γρήγορη αυτόματη εστίαση

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

Σούπερ-τηλεφακός υψηλών επιδόσεων


Με μεγάλο διάφραγμα f/2.8 και υψηλές επιδόσεις, ο σούπερ-τηλεφακός EF 300mm f/2.8L IS II USM προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός και ελαφρύς.

Ποιότητα σειράς L


Η σειρά L αποτελεί τη ναυαρχίδα των επαγγελματικών φακών Canon, αντιπροσωπεύοντας ότι καλύτερο υπάρχει στον τομέα των οπτικών εξαρτημάτων EF υψηλής ακρίβειας. Οι φακοί της σειράς L συνδυάζουν κορυφαία απόδοση και μοναδικό χειρισμό, ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί στη σκόνη και την υγρασία.

Σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ


Ο οπτικός Σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ, που είναι ειδικά σχεδιασμένος για το εύρος εστιακής απόστασης του φακού, αποτρέπει το φλουτάρισμα κατά τις λήψεις χωρίς τρίποδο ή με χαμηλή ταχύτητα κλείστρου. Η αυτόματη αναγνώριση πανοραμικής μετατόπισης εξασφαλίζει αποτελεσματική παρακολούθηση των κινούμενων θεμάτων και, καθώς ο Σταθεροποιητής εικόνας βασίζεται στον φακό, τα αποτελέσματα εμφανίζονται στο σκόπευτρο κατά το καδράρισμα.

Επίστρωση SWC για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας


Σχεδιασμένη για ψηφιακή φωτογράφιση, η κατοχυρωμένη από την Canon επίστρωση με τεχνολογία Subwavelength Structure ελαχιστοποιεί τα είδωλα και τις αναλαμπές που προκαλούν οι αντανακλάσεις στο εσωτερικό του φακού. Εξαλείφοντας την αιτία του προβλήματος, η επίστρωση αυτή μειώνει τις αντανακλάσεις και εξασφαλίζει πεντακάθαρες εικόνες.

3 καταστάσεις σταθεροποίησης εικόνας


Κατάλληλη για όλα τα είδη φωτογραφίας δράσης και ιδίως για τις περιπτώσεις όπου απαιτείται μετατόπιση της μηχανής, η νέα κατάσταση 3 του Σταθεροποιητή εικόνας ενεργοποιεί τη λειτουργία σταθεροποίησης μόνο κατά την έκθεση.

Γρήγορη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση


Ο δακτυλιοειδής υπερηχητικός κινητήρας (USM) χρησιμοποιεί δονήσεις υπερηχητικής συχνότητας για ταχύτατη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Ο εξαιρετικά γρήγορος επεξεργαστής και οι βελτιωμένοι αλγόριθμοι αυτόματης εστίασης προσφέρουν ταχύτερη απόδοση της λειτουργίας AF. Μπορείτε να μεταβαίνετε σε ηλεκτρονικά ελεγχόμενη χειροκίνητη εστίαση οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να απενεργοποιείτε την αυτόματη εστίαση.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Related Products

Ευρυγώνιοι φακοί

Πετύχετε ευρύτερο πεδίο προβολής και χωρέστε περισσότερα στο κάδρο με τη σειρά των ευρυγώνιων φακών μας.