Κανένας συμβιβασμός στην ποιότητα!

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΟ ΖΟΥΜ

Ο φακός ζουμ μιας μηχανής Canon σάς επιτρέπει να πειραματιστείτε και να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, είτε τραβάτε λήψεις στην πόλη είτε βρίσκεστε στη φύση.

Ένας φακός ζουμ δεν έχει να κάνει μόνο με τη δυνατότητα να επικεντρώνεστε σε μακρινά αντικείμενα, όπως τα άγρια ζώα ή η πανσέληνος, αλλά σας προσφέρει και καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε είδους περιστάσεις – από πορτραίτα μέχρι κτήρια και το φαγητό στο πιάτο σας. Όλα αυτά εξαρτώνται από τον φακό που χρησιμοποιείτε.

Όσο μικρότερος είναι ο αριθμός στον φακό, τόσο ευρύτερη είναι η προοπτική, κάτι που σας επιτρέπει να αποτυπώνετε μεγαλύτερο μέρος της σκηνής – μπορείτε και να πειραματιστείτε με έναν φακό fisheye, που είναι ιδανικός για λήψεις σε εσωτερικούς χώρους. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ευρυγώνιο φακό για να αναδείξετε με μοναδικό τρόπο τον ενθουσιασμό σε μια συναυλία.

Τραβήξτε ρεαλιστικές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα ή εντυπωσιακά πορτραίτα φίλων και συγγενών με ρυθμίσεις μεσαίου εύρους. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε υψηλότερο ζουμ για να επικεντρωθείτε σε αντικείμενα που βρίσκονται μακριά – από λίγα μέτρα μέχρι εκατοντάδες!

Όλες οι μηχανές Canon χρησιμοποιούν φακούς με οπτικό ζουμ που σας ανοίγουν έναν ολόκληρο νέο κόσμο δημιουργικής ελευθερίας. Οι μηχανές DSLR και οι mirrorless μηχανές προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα χρήσης ποικιλίας φακών, κάτι ιδανικό για όσους θέλουν περισσότερη δημιουργικότητα.

Και αυτά είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε! Φυσικά, ο διασκεδαστικός τρόπος για να μάθετε είναι απλώς να αρχίσετε να φωτογραφίζετε με τη μηχανή σας. Είναι επίσης η καλύτερη προσέγγιση για να κατανοήσετε γρήγορα πώς η χρήση της δυνατότητας ζουμ του φακού σάς βοηθά να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε περίσταση.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!