ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Εκφραστείτε με τον Canon Zoemini S2

Ανακαλύψτε πώς οι χορευτές Max Kion και Dottz Brown γιορτάζουν τις μεγάλες στιγμές της ζωής, και μην χάνετε ούτε μία στιγμή με τον μίνι εκτυπωτή φωτογραφιών 2 σε 1 της Canon.
Ένας νεαρός άνδρας και μια γυναίκα κοιτάζουν χαρούμενοι έναν τοίχο όπου είναι κολλημένη μια συλλογή από μίνι φωτογραφίες. Η γυναίκα κρατάει έναν Canon Zoemini S2.

Πού σας οδηγεί ο ρυθμός της ζωής σας; Είτε χορεύετε στον δρόμο είτε περπατάτε στην πόλη, καταγράψτε και εκτυπώστε τις δικές σας μοναδικές ιστορίες καθώς εξερευνάτε τον κόσμο με τον Canon Zoemini S2. Αυτός ο εκτυπωτής φωτογραφιών 2 σε 1, σε μέγεθος τσέπης, έχει σχεδιαστεί για χρήση με την εφαρμογή Canon Mini Print και επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να φωτογραφίζουν και να εκτυπώνουν με μία μόνο συσκευή.

Με εύχρηστη φωτογραφική μηχανή 8MP, τεχνολογία ZINK™ και δυνατότητα αποθήκευσης φωτογραφιών σε κάρτα Micro SD για χρήση αργότερα, ο Canon Zoemini S2 είναι το ιδανικό εργαλείο για δημιουργούς που θέλουν να εκφράζονται στη στιγμή. Αυτό ακριβώς ανακάλυψαν και οι χορευτές Max Kion και Dottz Brown, όταν χρησιμοποίησαν τον φωτοεκτυπωτή κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης σε αποθήκη.

Χορεύοντας στον δρόμο

Νεαρός άνδρας με μακριά μαλλιά βγάζει selfie με μια φίλη του χρησιμοποιώντας τον Canon Zoemini S2.

Οι χορευτές Max Kion και Dottz Brown ενθουσιάστηκαν με την καταγραφή δημιουργικών λήψεων γεμάτων ενέργεια με τον Canon Zoemini S2. Οι δυο τους ήταν από τους πρώτους που τον δοκίμασαν και διαπίστωσαν ότι είναι το ιδανικό εργαλείο για δημιουργία εν κινήσει.

Γεννήθηκε στο Άμστερνταμ, μεγάλωσε στη Βαρκελώνη και τώρα ζει στο Λονδίνο: η DJ και life coach Max Kion χρησιμοποιεί τον χορό ως δημιουργική διέξοδο – κάτι που άρχισε να παίρνει στα σοβαρά κατά τη διάρκεια της καραντίνας στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω της πανδημίας του COVID-19.

«Πάντα λάτρευα τη μουσική και πάντα απολάμβανα τον χορό, αλλά δεν θα το είχα πάρει ποτέ στα σοβαρά αν δεν είχε επιβληθεί καραντίνα στο Ηνωμένο Βασίλειο», λέει η Max. «Τότε ξεκίνησα πραγματικά να εξασκούμαι και να μαθαίνω πράγματα, και συνειδητοποίησα πόσο μου άρεσε. Ήταν η δημιουργική μου διέξοδος, ειδικά όταν χόρευα με house μουσική. Είναι αδύνατον να μην νιώθεις ευτυχισμένος όταν χορεύεις house. Είναι ο τρόπος μου για να παραμένω πνευματικά υγιής.»

Εκτός από το να λαμβάνει μέρος στα μουσικά βίντεο παραγωγών house μουσικής, η Max ανήκει επίσης σε μια ομάδα χορευτών shuffle, οι οποίοι συγκεντρώνονται σε διάφορες τοποθεσίες στο Λονδίνο με ένα σετ ηχείων και έναν DJ.

«Η ατμόσφαιρα είναι τόσο αισιόδοξη και μας ενώνει τόσο, που πραγματικά γινόμαστε μια μεγάλη κοινότητα. Έτσι γεμίζω τις μπαταρίες μου κάθε εβδομάδα», λέει η Max για την κυριακάτικη ομάδα shuffle χορού.

Ο χορευτής και αρχιτέκτονας Dottz Brown από το νοτιοανατολικό Λονδίνο είναι επίσης μέλος της ομάδας και ξεκίνησε να χορεύει πριν από 13 χρόνια με φίλους.

«Στην πραγματικότητα άρχισα να χορεύω όταν ήμουν 15 ετών, περίπου όταν εμφανίστηκε το YouTube», εξηγεί ο Dottz. «Μετά, στα 18α γενέθλιά μου, η αδερφή μου μού πήρε μια μηχανή Canon για δώρο αποφοίτησης. Άρχισα να κάνω τα δικά μου βίντεο στο YouTube, για να δοκιμάζω πράγματα και να τα ξαναβλέπω. Κάθε έξι μήνες συναντιόμουν με μια ομάδα φίλων στην πλατεία Τραφάλγκαρ στο Λονδίνο και ανταλλάσσαμε κινήσεις, κάναμε εξάσκηση και τραβούσαμε βίντεο. Βασικά, κόλλησα το μικρόβιο όταν ήμουν μικρός και δεν μου έφυγε ποτέ.»

3 καταστάσεις λήψης για έκφραση στη στιγμή

Τρεις εκτυπωτές φωτογραφιών Canon Zoemini S2 διαφορετικού χρώματος πάνω σε ένα ξύλινο γραφείο, περιτριγυρισμένοι από μίνι εκτυπώσεις δύο νέων που διασκεδάζουν.

Ο Canon Zoemini S2 διαθέτει ενσωματωμένο καθρέπτη και δακτύλιο φωτισμού για καλύτερες λήψεις selfie, ενώ διατίθεται σε τρία χρώματα: λευκό, ροζ-χρυσό και γαλαζοπράσινο. «Λάτρεψα τα διαφορετικά χρώματα», λέει η Max, «και ήταν πολύ εύκολος στη χρήση.» Αν θέλετε απλώς να εκτυπώσετε φωτογραφίες που ήδη έχετε, δοκιμάστε την υπόλοιπη σειρά στιγμιαίων εκτυπωτών, συμπεριλαμβανομένου του Canon Zoemini.

Ένας άνδρας που φοράει μπεζ παντελόνι και ένα πολύχρωμο πουκάμισο βάζει έναν εκτυπωτή φωτογραφιών Canon Zoemini S2 στην τσέπη του.

«Είναι λείος και με στρογγυλεμένα άκρα για να χωράει στην τσέπη σας χωρίς να πιάνεται πουθενά», λέει ο Dottz για τον Canon Zoemini S2, ο οποίος υποστηρίζει επίσης εύχρηστες κάρτες Micro SD, που σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας εικόνες για αργότερα αν έχετε ξεμείνει από χαρτί ή αν θέλετε να τις μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Dottz και η Max, ανυπόμονοι να μετατρέψουν τις στιγμές σε αναμνήσεις, έκαναν μια δοκιμή με τον Canon Zoemini S2 σε μια άδεια αποθήκη. Με την λεπτεπίλεπτη σχεδίαση και με το μικρό βάρος αυτής της 2 σε 1 συσκευής, το δίδυμο κατάφερε να δώσει ζωή στη δημιουργικότητά του την ώρα της δράσης.

«Ήταν σχεδόν σαν έργο τέχνης», λέει ο Dottz. «Βασικά διασκεδάζαμε τρέχοντας στο κτήριο, τραβώντας αστείες φωτογραφίες και πειραματιζόμασταν. Βγάλαμε μια σειρά από selfie και στη συνέχεια φτιάξαμε ένα κολλάζ στον τοίχο χρησιμοποιώντας μεμονωμένες εκτυπώσεις για να δημιουργήσουμε μια μεγάλη εικόνα αποτελούμενη από μικρότερες.»

Εκτός από την κατάσταση λήψης Selfie, ο Canon Zoemini S2 διαθέτει δύο επιπλέον: Εξωτερικός χώρος και Πορτραίτο, με δυνατότητα επεξεργασίας και προσθήκης φίλτρων και περιγραμμάτων στη μηχανή, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά για εφέ και πλαίσια πριν από την εκτύπωση. Πριν τραβήξετε ένα στιγμιότυπο, μπορείτε επίσης να ελέγξετε αν οι εικόνες είναι εστιασμένες χρησιμοποιώντας την άμεση προβολή στην εφαρμογή Canon Mini Print. Η κατάσταση Εξωτερικού χώρου λειτουργεί χωρίς φλας, η κατάσταση Πορτραίτο με αυτόματο φλας και η κατάσταση Selfie με τον φωτεινό δακτύλιο.

Ένας Canon Zoemini S2 και ένα λεύκωμα πάνω σε ένα γραφείο, που απεικονίζουν φωτογραφίες ενός νέου άνδρα και μιας νέας γυναίκας που κάνουν γκριμάτσες και διασκεδάζουν.

«Το μεγαλύτερο όνειρό μου ήταν πάντα να χορέψω στη σκηνή ενός φεστιβάλ με την ενέργεια του πλήθους», λέει η Max, η οποία μετακόμισε στο Λονδίνο πριν από δύο χρόνια για να γίνει ηθοποιός, πριν συνειδητοποιήσει ότι δεν τελικά δεν της ταίριαζε.

Άτομο που φωτογραφίζει με τον Canon Zoemini S2 έναν τοίχο με πολλές μικρότερες φωτογραφίες δύο νέων που διασκεδάζουν.

«Το επάγγελμά μου είναι αρχιτέκτονας και ξεκίνησα στα μέσα του προηγούμενου έτους», λέει ο Dottz. «Στον ελεύθερο χρόνο μου, ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τον χορό και κάνω και λίγο διαλογισμό.»

Ο Dottz έχει χρησιμοποιήσει στιγμιαίες φωτογραφικές μηχανές και στο παρελθόν και τις βλέπει ως εργαλείο που βοηθά τους δημιουργικούς ανθρώπους να δίνουν το παρόν στη στιγμή. «Οι στιγμιαίες φωτογραφικές μηχανές σού δημιουργούν αυτήν την περίεργη αίσθηση, ότι η λήψη πρέπει να είναι καλή. Δεν θέλεις να σπαταλήσεις το φιλμ ή, σε αυτήν την περίπτωση, το χαρτί, κάτι που αυξάνει την αξία της στιγμής αντί να τη μειώνει», αναφέρει. «Βοηθάει το μυαλό σου να συγκεντρωθεί και κάνει επίσης την ανάμνηση πιο σημαντική, επειδή πρέπει να είσαι παρών. Δεν μπορείς απλώς να πατήσεις το κλείστρο, να τραβήξεις 60 φωτογραφίες και να επιλέξεις την πιο ωραία. Η πιο ωραία είναι και η μόνη που θα έχεις. Πρέπει να την κάνεις να αξίζει.»

Προσαρμογή των εικόνων σας

Ένας νεαρός άνδρας με μακριά μαλλιά που κάθεται σε μια καρέκλα και χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο για να εκτυπώσει μια εικόνα με τον Canon Zoemini S2.

«Όταν χορεύω στον δρόμο και οι άνθρωποι σταματούν, αρχίζουν αμέσως να χαμογελούν, ανεξάρτητα από το πώς κυλάει μέχρι στιγμής η μέρα τους», λέει ο Dottz, που εδώ απεικονίζεται να εκτυπώνει μια φωτογραφία με τον Canon Zoemini S2. «Είναι μια εκδήλωση θετικής ενέργειας.»

Εικόνα ενός χαμογελαστού νέου άνδρα και μιας νέας γυναίκας που αποτελείται από μια σειρά μικρότερων εικόνων σε έναν μπλε-γκρι τοίχο.

Ο Dottz και η Max δημιούργησαν ψηφιδωτά με τις εκτυπώσεις στον τοίχο, κάτι που αποτελεί έναν από τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να γίνει δημιουργικός με τις εκτυπώσεις.

Συνδέοντας τον Canon Zoemini S2 με το τηλέφωνό της, η Max είχε τη δυνατότητα να επεξεργάζεται τις αγαπημένες της φωτογραφίες πριν τις εκτυπώσει, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή Canon Mini Print – και διαπίστωσε ότι η ιδέα του συνδυασμού ψηφιακών και έντυπων στοιχείων την ενέπνευσε πραγματικά. Μπορείτε επίσης να επεξεργάζεστε τις εικόνες σας στη μηχανή, αν το προτιμάτε, προσαρμόζοντάς τες στο στιλ σας.

«Η χρήση του Canon Zoemini S2 ήταν πολύ εύκολη, ενώ η περιήγηση στην εφαρμογή είναι πολύ απλή. Έχει μια πραγματικά ‘καθαρή’ αισθητική», αναφέρει η Max. «Η προσθήκη διαφορετικών εφέ είναι κάτι που μου αρέσει, ενώ μπορείς πραγματικά να εξατομικεύσεις τη φωτογραφία και να τη φτιάξεις σχεδόν σαν να είναι κομμάτι ενός λευκώματος, προσθέτοντας κείμενο, αυτοκόλλητα και φίλτρα, κάτι που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον.

«Βλέπω πολλές φορές ανθρώπους να τραβούν φωτογραφίες από στιγμιαίες εκτυπώσεις και να τις ανεβάζουν στο Instagram. Πιστεύω ότι είναι πραγματικά καλή ιδέα να μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί τον Canon Zoemini S2 τόσο με ψηφιακό, όσο και με φυσικό τρόπο. Μου αρέσει αυτή η ευελιξία.»

Ανανεώστε τη δημιουργική σας διαδικασία

Ένα γραφείο με ένα λεύκωμα με μαύρες σελίδες, ένα γαλάζιο σημειωματάριο και έναν λευκό εκτυπωτή φωτογραφιών Canon Zoemini S2 πάνω.

«Με τον Canon Zoemini S2 είναι σαν να έχεις εκτυπωμένες εικόνες από το Instagram που μπορείς να τις μοιραστείς με τους φίλους σου, κάτι που είναι φοβερό», λέει ο Dottz ενθουσιασμένος.

Για τους φανατικούς των λευκωμάτων, όπως η Max, ο Canon Zoemini S2 είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο για να προσθέσετε μια δόση της προσωπικότητάς σας στις σελίδες σας.

«Είναι απίστευτος, ειδικά για λευκώματα», λέει η Max. «Μου αρέσει να φτιάχνω λευκώματα, καθώς αποτελεί μια μορφή διαλογισμού για μένα. Μερικές φορές το οργανώνω με βάση τα χρώματα και άλλες με βάση τα πράγματα που έχω συλλέξει από τη μέρα μου. Άλλες φορές, απλώς προσθέτω πολλά αυτοκόλλητα και ζωγραφίζω. Μπορώ να με φανταστώ να τον χρησιμοποιώ για να γεμίσω το λεύκωμά μου ή για αναμνήσεις που θέλω απλώς να κρεμάσω στον τοίχο μου.»

Για τον Dottz, ο Canon Zoemini S2 εξάπτει τη φαντασία του με νέες και πρωτότυπες ιδέες για τα βίντεο και τα αυτοκόλλητά του, καθώς μπορεί να τον γεμίσει με 10 φύλλα Φωτογραφικού αυτοκόλλητου χαρτιού ZINK™.

«Προσθέτει απλώς μια πινελιά δημιουργικότητας», λέει ο Dottz, ο οποίος έχει επίσης λογαριασμό στο Instagram που τον χρησιμοποιεί σαν ψηφιακό μπλοκ ζωγραφικής. «Κάνω αμέσως εικόνα στο μυαλό μου μερικά από τα οπτικά εφέ που προσπαθώ να υλοποιήσω στα βίντεό μου. Για παράδειγμα, αν πρόκειται να τραβήξω μια φωτογραφία, να την εκτυπώσω και να τη δείξω στην κάμερα, η φωτογραφία αυτή γίνεται το πρώτο καρέ του επόμενου βίντεο. Δείχνει διασκεδαστικό εργαλείο.

«Με το αυτοκόλλητο χαρτί, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κυκλική εικόνα όπου θα προσθέσετε ένα εφέ καρτούν στον εαυτό σας», συνεχίζει. «Προσθέστε έναν λευκό ή έναν μαύρο δακτύλιο περιμετρικά, εκτυπώστε τον κύκλο και τοποθετήστε τον στο καπέλο, στα αθλητικά ή στο πίσω μέρος της θήκης του τηλεφώνου σας.»

Ό, τι προσαρμογή κι αν θέλετε να κάνετε στις εικόνες σας, μπορείτε να μετατρέψετε τις στιγμές σας σε αναμνήσεις και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας χάρη στον Canon Zoemini S2 – συλλάβετε τον ρυθμό της ζωής!

Σύνταξη: Lorna Dockerill

Σχετικά προϊόντα

  • Οικιακοί εκτυπωτές

    Canon Zoemini 2

    Δημιουργήστε άμεσα εκτυπώσεις από το smartphone σας οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε, με τον εκτυπωτή τσέπης Zoemini 2 που λειτουργεί με μπαταρία.
  • Φωτογραφικές μηχανές στιγμιαίας εκτύπωσης και τσέπης

    Canon Zoemini S2

    Τραβήξτε τις selfie σας με έναν φωτοεκτυπωτή σε μέγεθος τσέπης, που διαθέτει καθρέπτη, φωτεινό δακτύλιο, έλεγχο κλείστρου από απόσταση και άμεση προβολή.

Σχετικά άρθρα