Canon F-718SGA

Αριθμομηχανές

F-718SGA

Canon F-718SGA

Αυτή η επιστημονική αριθμομηχανή με οθόνη τύπου dot-matrix και αντιβακτηριδιακή προστασία προσφέρει στους μαθητές υγιεινή χρήση και δυνατότητα υπολογισμών εξαιρετικής ακριβείας. Κατασκευάζεται εν μέρει με ανακυκλωμένα υλικά από προϊόντα Canon και είναι, επομένως, ιδανική για όσους ενδιαφέρονται για την αειφόρο χρήση των πόρων του πλανήτη.

Πλεονεκτήματα

 • Αντιβακτηριδιακό πληκτρολόγιο
 • Κατασκευάζεται εν μέρει με ανακυκλωμένα υλικά από προϊόντα Canon
 • Διπλή τροφοδοσία ρεύματος: ηλιακή ενέργεια και αντικαθιστώμενη μπαταρία
 • 264 συναρτήσεις και λειτουργίες
 • Μεγάλη οθόνη LCD τύπου dot matrix
 • Διπλή κατάσταση (μαθηματικά ή γραμμή)

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Προάγει την υγιεινή στα σχολεία

Η σχολική υγιεινή είναι θέμα ζωτικής σημασίας. Η αντιβακτηριδιακή Επιστημονική αριθμομηχανή της Canon βοηθά πλέον στον περιορισμό πιθανών υγειονομικών προβλημάτων, καθώς διαθέτει έναν εγκεκριμένο ανόργανο αντιμικροβιακό παράγοντα* στην πλαστική επιφάνεια των πλήκτρων. Αυτός εμποδίζει ή μειώνει την ανάπτυξη των βακτηρίων που ενδεχομένως να συσσωρεύονται στα πλήκτρα της αριθμομηχανής, ιδίως στο δραστήριο περιβάλλον ενός σχολείου. Έτσι, η αριθμομηχανή F-718SGA είναι η πλέον αξιόπιστη και ασφαλής επιλογή για μαθητές από το δημοτικό έως το λύκειο.

Σχεδίαση σύμφωνα με τα πρότυπα αειφορίας

Αυτή η Επιστημονική αριθμομηχανή κατασκευάζεται εν μέρει με ανακυκλωμένα υλικά από προϊόντα της Canon – για το επάνω και το κάτω μέρος του περιβλήματος, το κάλυμμα της μπαταρίας και τη σκληρή θήκη της αριθμομηχανής. Με αυτόν τον τρόπο βελτιστοποιείται η χρήση των πόρων και ελαχιστοποιούνται τα απόβλητα.

Αποδοτική εξοικονόμηση ενέργειας

Η αριθμομηχανή F-718SGA διαθέτει πρακτική διπλή τροφοδοσία ρεύματος. Η ηλιακή ενέργεια εξασφαλίζει μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ η εφεδρική μπαταρία διασφαλίζει ότι η αριθμομηχανή δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης σβήνει την αριθμομηχανή αν δεν την αγγίξετε ή δεν τη χρησιμοποιήσετε για 7 λεπτά, εξοικονομώντας ακόμα περισσότερη ενέργεια. Επίσης, η αριθμομηχανή διαθέτει αντικαθιστώμενη μπαταρία που εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής, σε αντίθεση με ορισμένες αριθμομηχανές που πρέπει να απορρίπτονται μετά την εξάντληση της μόνιμης μπαταρίας τους.

264 συναρτήσεις υψηλής ακρίβειας (εσωτερικοί υπολογισμοί με έως 18 ψηφία)

Αυτή η ολοκληρωμένη αριθμομηχανή διαθέτει όλες τις βασικές συναρτήσεις που χρειάζονται στα μαθηματικά και τη φυσική σε όλες τις τάξεις, από το δημοτικό έως το λύκειο. Περιλαμβάνει 264 συναρτήσεις και λειτουργίες, με 17 θέσεις Αποθήκευσης και Ανάκλησης από τη μνήμη, και εσωτερικό υπολογισμό με έως 18 ψηφία για αποτελέσματα υψηλής ακρίβειας (βλ. προδιαγραφές για τον πλήρη κατάλογο συναρτήσεων).

Μεγάλη οθόνη LCD τύπου dot matrix

Η μεγάλη οθόνη LCD τύπου dot martix, με γραμμές 4 χαρακτήρων και δυνατότητα ρύθμισης της αντίθεσης, σας επιτρέπει να διαβάζετε εύκολα τους αριθμούς με μια ματιά. Ένα πρακτικό σκληρό κάλυμμα προστατεύει την οθόνη και το πληκτρολόγιο από τα καθημερινά χτυπήματα και τους κραδασμούς.

Διπλός τρόπος απεικόνισης και κατάστασης λειτουργίας (μαθηματικά ή γραμμή)

Επωφεληθείτε από τον πρακτικό διπλό τρόπο απεικόνισης και κατάστασης λειτουργίας (μαθηματικά ή γραμμή). Με την κατάσταση "μαθηματικά", η εισαγωγή και η απεικόνιση πραγματοποιούνται σύμφωνα με το στυλ των βιβλίων μαθηματικών, ενώ η κατάσταση "γραμμή" χρησιμοποιεί την παραδοσιακή μορφή 2 γραμμών.

 • * Εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων. Οι δοκιμές αντιμικροβιακής αποτελεσματικότητας διεξάγονται και πιστοποιούνται από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Τεχνολογίας για Αντιμικροβιακά Προϊόντα (SIAA) σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22196 (JIS Z2801).

Προδιαγραφές προϊόντος

ΟΘΟΝΗ

Ψηφία Έως 18 ψηφία
Γραμμές Διπλή μέθοδος εκτέλεσης υπολογισμών (κατάσταση γραμμής ή μαθηματικών)
Μέγεθος οθόνης απεικόνισης 86 (Μ) x 21 (Π) mm
Μέγεθος χαρακτήρων απεικόνισης Dot matrix 96 x 31 κουκκίδων (απεικονιζόμενοι χαρακτήρες σε μία γραμμή: 15)
Τριγωνομετρικοί υπολογισμοί Ναι
Μονάδα γωνιών Ναι (DEG, RAD, GRAD)
Δυαδικό, οκταδικό, δεκαδικό, δεκαεξαδικό Όχι
Μετατροπή συντεταγμένων Ναι (Ορθογώνιες συντεταγμένες <-> Πολικές συντεταγμένες)
Κλάσματα, Συνδυασμοί, Μεταθέσεις Ναι
Κλάσμα Ναι
Τυχαίοι αριθμοί Ναι
Στατιστικοί υπολογισμοί Ναι
Κλάσμα από/προς δεκαδικό Ναι
Λειτουργίες συνόλου 264

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κάλυμμα Προστατευτικό σκληρό κάλυμμα
Αυτόματη απενεργοποίηση Ναι (μετά από 7 λεπτά)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μνήμη Μνήμη αποθήκευσης και ανάκλησης 17 θέσεων
Τροφοδοσία ρεύματος Ηλιακή ενέργεια και μπαταρία
Μπαταρία CR2032 x1 (αντικαθιστώμενη)
Μέγεθος σώματος 168 x 80 x 14,5mm
Χρώμα σώματος Μαύρο
Βάρος 140g
Πληροφορίες συσκευασίας DBL = Διαφανής συσκευασία διπλής κάρτας
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 11ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getReviews, 4ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;