Σειρά αριθμομηχανών με εκτύπωση

Canon MP1211-LTSC

Επωφεληθείτε από τις ολοκληρωμένες λειτουργίες φορολογικών και επιχειρηματικών υπολογισμών και μετατροπής νομισμάτων που προσφέρει αυτή η αριθμομηχανή 12 ψηφίων. Παρέχει εκτύπωση με μελανοταινία 2 χρωμάτων και διαθέτει μεγάλη οθόνη 2 χρωμάτων με κομψό, μεταλλικό ασημί φινίρισμα.

Πλεονεκτήματα

 • Αριθμομηχανή 12 ψηφίων με μηχανισμό εκτύπωσης μελανοταινίας 2 χρωμάτων

 • Λειτουργίες φορολογικών και επιχειρηματικών υπολογισμών, μετατροπής νομισμάτων και υπολογισμών για ρέστα συναλλαγών, που εξοικονομούν χρόνο

 • Μεγάλη οθόνη 2 χρωμάτων με οπίσθιο φωτισμό

 • Απλόχωρο πληκτρολόγιο για έντονη χρήση

 • Κομψό μεταλλικό ασημί φινίρισμα

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

 • Παραγωγική εκτύπωση 2 χρωμάτων

  Αυτή η υψηλής ποιότητας αριθμομηχανή 12 ψηφίων είναι ιδανική για τις απαιτητικές συνθήκες επαγγελματικής χρήσης στο γραφείο. Η παραγωγική ταχύτητα εκτύπωσης 4,3 γραμμών ανά δευτερόλεπτο επιταχύνει τη ροή των εργασιών σας. Η εκτύπωση 2 χρωμάτων εξασφαλίζει ότι οι θετικοί αριθμοί ξεχωρίζουν ευκρινώς με μαύρο χρώμα, ενώ οι αρνητικοί αριθμοί απεικονίζονται με κόκκινο.

 • Λειτουργίες φορολογικών και επιχειρηματικών υπολογισμών και μετατροπής νομισμάτων

  Απλοποιήστε σύνθετους υπολογισμούς και εξοικονομήστε χρόνο. Προσδιορίστε τις διαφορές μεταξύ φορολογικών συντελεστών με ένα πάτημα, χάρη στα δύο εύχρηστα πλήκτρα υπολογισμού φόρου. Υπολογίστε αυτόματα τα περιθώρια κέρδους με τα πλήκτρα υπολογισμού κόστους-πώλησης-περιθωρίου, χωρίς να χρειάζεστε σύνθετους μαθηματικούς τύπους. Επίσης, μετατρέψτε το τοπικό νόμισμα στο νόμισμα της επιλογής σας και αντιστρόφως γρήγορα και απλά, χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα μετατροπής νομισμάτων.

 • Ολοκληρωμένη λειτουργικότητα

  Επωφεληθείτε από τις γρήγορες και υψηλής ακρίβειας λειτουργίες για να υπολογίζετε ρέστα συναλλαγών και τους υπολογισμούς με σταθερές. Το "σύμβολο εντολής" εμφανίζει αυτόματα την κατάσταση της αριθμομηχανής. Οι ξεχωριστοί συρόμενοι διακόπτες για τα δεκαδικά ψηφία, τη στρογγυλοποίηση, το γενικό σύνολο και την καταμέτρηση τεμαχίων αυξάνουν την ευκολία και τη συνολική λειτουργικότητα.

 • Μεγάλη οθόνη 2 χρωμάτων με οπίσθιο φωτισμό

  Η μεγάλη οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό προσφέρει υψηλή αντίθεση και φωτισμό χωρίς αντανακλάσεις, για εύκολη ανάγνωση αριθμών με μια ματιά. Οι μεγάλοι, ευανάγνωστοι χαρακτήρες με πράσινο χρώμα –πάνω σε μαύρο φόντο– εξασφαλίζουν άνετη ανάγνωση, ακόμα και σε συνθήκες διαρκούς χρήσης. Οι αρνητικοί αριθμοί και τα σφάλματα απεικονίζονται ευκρινώς με κόκκινο χρώμα.

 • Απλόχωρο πληκτρολόγιο

  Το απλόχωρο πληκτρολόγιο με τα μεγάλα, ανθεκτικά χρωματιστά πλήκτρα εξασφαλίζει τη γρήγορη, εύκολη και ουσιαστικά χωρίς λάθη καταχώριση των στοιχείων. Σχεδιασμένη για εύκολη και αξιόπιστη χρήση σε απαιτητικές συνθήκες, η αριθμομηχανή συνδέεται με τυπική πρίζα ρεύματος AC.

 • Κομψό μεταλλικό ασημί φινίρισμα

  Το μεταλλικό ασημί φινίρισμα, σε συνδυασμό με την κομψότητα και το μικρό μέγεθος της έξυπνης αριθμομηχανής MP1211-LTSC, προσδίδουν ιδιαίτερο στυλ στον χώρο του γραφείου σας.