hero

EOS R

Καθιέρωση νέων προτύπων στη δημιουργικότητα με την EOS R

Η πρωτοποριακή και πλούσια σε τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά μηχανή Canon EOS R εξασφαλίζει την ταχύτερη παγκοσμίως αυτόματη εστίαση, στα 0,05 δευτερόλεπτα1. Ανεξάρτητα από το αν φωτογραφίζετε πορτραίτα, τοπία, σκηνές δρόμου, ταξίδια και γαμήλιες τελετές ή τη χρησιμοποιείτε για τη λήψη βίντεο, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της EOS R μπορείτε να επεκτείνετε την αφήγηση των ιστοριών σας και να δημιουργήσετε εικόνες που δεν πιστεύατε ποτέ ότι θα ήταν εφικτό στο παρελθόν.

Επικοινωνία υψηλής ταχύτητας

Οι μηχανικοί της Canon επανασχεδίασαν τη βάση φακού EF ειδικά για το σύστημα EOS R με μια μοναδική σύνδεση 12 ακίδων. Αυτή η καινοτομία βελτιώνει δραστικά την επικοινωνία ανάμεσα στον φακό και το σώμα της μηχανής, καθιστώντας την πιο γρήγορη στην EOS R συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα.

Η βάση φακού RF είναι εξαιρετικά φαρδιά, ενώ διαθέτει μικρό βάθος από τη βάση στον αισθητήρα. Η σχεδίαση επιτρέπει στους φακούς να βρίσκονται πιο κοντά στον αισθητήρα, οδηγώντας στη δημιουργία ταχύτερων και φωτεινότερων οπτικών υψηλότερης ποιότητας με ασυναγώνιστη απόδοση.

High speed communication

Γρήγορη και εξαιρετικά ακριβής εστίαση

Η EOS R διαθέτει αισθητήρα 30,3 Megapixel Dual Pixel CMOS AF πλήρους καρέ, ο οποίος εστιάζει με ακρίβεια χάρη στο προηγμένο σύστημα ανίχνευσης φάσης, που επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει ανάμεσα σε 5655 θέσεις AF2. Χρησιμοποιεί την τεράστια πλειοψηφία των pixel του αισθητήρα (80% των οριζόντιων και 100% των κατακόρυφων pixel) προσφέροντας εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εστίαση στις στατικές εικόνες, αλλά και ομαλή παρακολούθηση της εστίασης κατά τη λήψη βίντεο.

Fast pin sharp focusing

Μια πραγματικά αθόρυβη μηχανής

Στις περιπτώσεις όπου θέλετε να φωτογραφίσετε μια απόλυτη διακριτικότητα, ο ήχος από την ενεργοποίηση του κλείστρου μιας μηχανής μπορεί να προειδοποιήσει το θέμα σας και να καταστρέψει μια εξαιρετική ευκαιρία. Το ίδιο ισχύει για τις ανεπίσημες φωτογραφίες στις γαμήλιες τελετές, αλλά και τη λήψη άγριας ζωής από κοντινή απόσταση.

Η EOS R είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή της Canon που προσφέρει απόλυτα αθόρυβη κατάσταση λήψης, ώστε να φωτογραφίζετε εικόνες χωρίς να ενοχλείτε ποτέ το θέμα σας. Κατά τη χρήση σε συνδυασμό με την οθόνη μεταβλητής γωνίας, η αθόρυβη λήψη εξασφαλίζει απόλυτα αυθόρμητες φωτογραφίες.

Εξαιρετικές εικόνες απευθείας από τη μηχανή

Πολλές από τις εντυπωσιακές λειτουργίες της EOS R είναι εφικτές χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή DIGIC 8. Στα βασικά του πλεονεκτήματα περιλαμβάνεται η καλύτερη επικοινωνία ανάμεσα στη μηχανή και τον φακό, με αποτέλεσμα την ταχύτερη λειτουργία AF και τις καλύτερες εικόνες που έχετε δημιουργήσει ποτέ απευθείας από τη μηχανή σας.

Η εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα και η ισχύς επεξεργασίας του διασφαλίζουν τη συνεχή λειτουργία του βελτιωμένου συστήματος ψηφιακής βελτιστοποίησης φακού της EOS R, χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση της μηχανής. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζει εικόνες βέλτιστης ποιότητας, χωρίς παρεκκλίσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
See capture more

EOS R

Δείτε και απαθανατίστε περισσότερα, με τον ενσωματωμένο αισθητήρα ακριβείας

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Απολαύστε τον κόσμο των EOS με μια σειρά ειδικών αξεσουάρ

Canon related article perfect blend

EOS R

Ο άριστος συνδυασμός χειρισμού και κορυφαίας σχεδίασης

Direct from camera
Direct from camera

Κινηματογράφηση επαγγελματικού επιπέδου

Η EOS R προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες λήψης βίντεο 4K υψηλού επιπέδου που προσφέρονται από την EOS 5D Mark IV, καθώς και προηγμένες ενημερώσεις, όπως η μείωση θορύβου, για τη βελτίωση της απόδοσης σε υψηλές ταχύτητες ISO.

Ο συνδυασμός του αισθητήρα CMOS της EOS R με τον επεξεργαστή DIGIC 8 σημαίνει ότι μπορείτε να τραβήξετε λήψεις βίντεο 4K με πλούσια χρώματα και υψηλό βαθμό λεπτομέρειας με έξοδο 10-bit μέσω HDMI. Αυτή η επαγγελματικού επιπέδου έξοδος βίντεο προσφέρει μέγιστες δυνατότητες επεξεργασίας, καθώς και τις δυνατότητες λήψης time-lapse 4K και εξαγωγής καρέ από ταινίες 4K. Η EOS R διαθέτει υποδοχή ακουστικών, αλλά και είσοδο μικροφώνου με mini βύσμα.

1 Από 13 Φεβρουαρίου 2019, ανάμεσα στις mirrorless ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμο φακό με ισοδύναμο αισθητήρα εικόνας 35mm πλήρους καρέ με AF ανίχνευσης αντίθεσης και AF ανίχνευσης φάσης στο επίπεδο της εικόνας. Υπολογίστηκε από τα αποτελέσματα της μετρηθείσας ταχύτητας AF, βάσει των οδηγιών CIPA (διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες λήψης και τον φακό που χρησιμοποιείται). Μέτρηση σύμφωνα με τις εσωτερικές μεθόδους. Συνθήκες μέτρησης: EV12 (θερμοκρασία περιβάλλοντος/ISO 100), μη αυτόματη κατάσταση, με χρήση του RF 24-105mm F4L IS USM (σε εστιακή απόσταση 24mm) με τις εξής ρυθμίσεις: ελευθέρωση κλείστρου με χρήση του κουμπιού κλείστρου, AF ενός σημείου (AF κέντρου), One-Shot AF

2 Σε κατάσταση AF μικρής περιοχής 1pt

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει