The perfect blend of handling and great design

EOS R

Ο άριστος συνδυασμό διαχείρισης και κορυφαίας σχεδίασης σχεδιασμού

Η EOS R είναι μια μικρών διαστάσεων, ελαφριά μηχανή που διαθέτει μικρότερο μέγεθος από τις υπόλοιπες DSLR πλήρους καρέ της σειράς EOS. Η εργονομική της σχεδίαση προσφέρει εξαιρετικά εύκολη χρήση. Διαθέτει όλες τις λειτουργίες EOS υψηλής ποιότητας που θα περιμένατε, αλλά και νέα, συναρπαστικά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν περαιτέρω την εμπειρία λήψης.

Μικρές διαστάσεις, εργονομική σχεδίαση

Από τη στιγμή που θα πάρετε στα χέρια σας την EOS R, θα νιώσετε την άνετη αίσθηση που προσφέρει. Ως μέλος της οικογένειας EOS, διαθέτει λαβή με το ίδιο στυλ όπως και τα μοντέλα DSLR. Το σύστημα των εύχρηστων μενού της οθόνης LCD θα είναι επίσης οικείο στους χρήστες EOS. Η πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου είναι εύκολη, ενώ προσφέρεται επίσης η πρόσθετη ευελιξία της δυνατότητας εύκολης προσαρμογής, ώστε να καλύπτουν τις προσωπικές προτιμήσεις σας. Η EOS R είναι μια μηχανή όπως ακριβώς τη θέλετε.

Compact, ergonomic design
Compact, ergonomic design

Οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας

Η οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας 3,15 ιντσών της EOS R είναι φωτεινή και ευανάγνωστη, με τον απίστευτο αριθμό των 2,1 εκατομμυρίων κουκκίδων που επιτρέπει την απόδοση εικόνων και εγγεγραμμένων ταινιών υψηλής ανάλυσης με εντυπωσιακή ευκρίνεια και καθαρότητα. Μπορεί να ρυθμιστεί σε μεγάλη γκάμα γωνιών για την υποβοήθηση στη λήψη θεμάτων με δύσκολη πρόσβαση, ενώ οι αντανακλάσεις της οθόνης μειώνονται σημαντικά χάρη στην τεχνολογία Clear View II της Canon. Η δυνατότητα αλλαγής του χρωματικού τόνου της οθόνης LCD βοηθά επίσης να ώστε να αντιστοιχίσετε τις λήψεις σας με το τρόπο που θέλετε για να δείτε μια σκηνή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Related connect upload

EOS R

Συνδεθείτε, μεταφορτώστε και μοιραστείτε όπου κι αν βρίσκεστε

Related tell your stories

EOS R

Αφηγηθείτε τις ιστορίες σας σε βίντεο 4K και γεμίστε την οθόνη με λεπτομέρειες

Related article brent

EOS R

Καθιέρωση νέων προτύπων στη δημιουργικότητα

Vari-angle touch screen

Ένα σκόπευτρο που κάνει τη διαφορά

Το ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) 3,69 εκατομμυρίων κουκκίδων της EOS R σάς επιτρέπει να βλέπετε το 100% της σκηνής στη διάρκεια της λήψης και, επειδή δεν το κρατάτε στο ύψος του ματιού σας, προσφέρει πιο κλασική εμπειρία λήψης. Επιπλέον, συνοδεύεται από πρόσθετα οφέλη που δεν παρέχονται από ένα κλασικό οπτικό σκόπευτρο: μπορείτε να δείτε πώς θα φαίνεται η τελική εικόνα σε πραγματικό χρόνο, ενώ το θέμα σας θα εμφανίζεται με σαφήνεια ακόμα και σε συνθήκες με σχεδόν απόλυτο σκοτάδι. Όταν δεν έχετε το σκόπευτρο στο μάτι σας, ένας ενσωματωμένος αισθητήρας αλλάζει αυτόματα την εικόνα στην οθόνη, εξοικονομώντας μπαταρία. Το σκόπευτρο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για λήψεις βίντεο σε έντονο φως, γεγονός που το καθιστά πολύ ευκολότερο για την αλλαγή από τη λήψη στατικών εικόνων σε βίντεο.

Λειτουργίες εστίασης

Όταν φωτογραφίζετε με το EVF, μπορείτε να επιλέξετε την περιοχή AF γρήγορα και με ακρίβεια, χρησιμοποιώντας την εστίαση αφής και μεταφοράς. Με τη χρήση αυτής της λειτουργίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά την οθόνη αφής ως επιφάνεια αφής, ενώ κοιτάζετε μέσα από το σκόπευτρο. Επιπλέον, όταν το θέμα σας προσφέρεται καλύτερα για χειροκίνητη εστίαση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες μεγέθυνσης ή τονισμού περιγραμμάτων της EOS R για να επιτύχετε υψηλότερη ακρίβεια αντί για απόλυτη ακρίβεια.

Focusing features

Μπάρα πολλαπλών λειτουργιών με δυνατότητα εξατομίκευσης

Στις πρωτοποριακές λειτουργίες της EOS R περιλαμβάνεται μια μοναδική μπάρα πολλαπλών λειτουργιών. Πρόκειται για μια διασύνδεση ελέγχου που λειτουργεί μέσω αφής και η οποία μπορεί να εξατομικευτεί για μια γκάμα λειτουργιών, από τον έλεγχο της αυτόματης εστίασης έως τη ρύθμιση της ταχύτητας ISO ή της ισορροπίας λευκού. Είναι παρόμοια με τον οικείο τροχό ελέγχου των μηχανών EOS, αλλά με το πρόσθετο όφελος της αθόρυβης λειτουργίας και της βελτιωμένης αδιάβροχης προστασίας.

Customisable multi-function bar

Ανθεκτικό, στεγανοποιημένο σώμα

Το ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου της EOS R προσφέρει υψηλό επίπεδο προστασίας. Χάρη στην προηγμένη αντοχή στη σκόνη και την υγρασία, είναι η πιο ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες mirrorless μηχανή της Canon που υπάρχει διαθέσιμη στην αγορά αυτήν τη στιγμή.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει