ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες κύκλου ζωής συσκευών

Βελτιστοποιήστε τις λύσεις γραφείου Canon, από τη σύνδεση στο δίκτυο έως το τέλος της ζωής των συσκευών, και ενισχύστε τον έλεγχο, την ασφάλεια και την απόδοση.

Two suited men with their backs to the camera gaze out through a large glass office building, with one pointing upwards.

Υπηρεσίες εγκατάστασης Canon

Η επαγγελματική προδιαμόρφωση και παράδοση συστημάτων εκτύπωσης και σάρωσης συμβάλλει στην ταχύτερη έναρξη της λειτουργίας και στη μείωση των διακοπών που επηρεάζουν την παραγωγικότητα.

Two women perch on long white desks alongside computers as they chat to three colleagues sitting in front of them.

Υπηρεσία διαχείρισης συσκευών

Διευκολύνετε την ομάδα ΙΤ του οργανισμού σας – απλοποιήστε τη διαχείριση των συστημάτων εκτύπωσης και σάρωσης με μια υπηρεσία που παρακολουθεί προληπτικά και βελτιστοποιεί τη λειτουργία των συσκευών σας.

Άλλες υπηρεσίες

Close-up shot of a man in a crisp white shirt typing into a document on a laptop, with papers piled behind the computer.

Διαχείριση υπηρεσιών στο cloud

Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητα στο γραφείο με εξοπλισμό και υπηρεσίες εγγράφων ειδικά προσαρμοσμένες για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων από τις επιχειρηματικές σας πληροφορίες.

Overhead shot of office workers sat round an oval-shaped table on orange chairs, spread out with papers and a laptop computer.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες επιχειρησιακών διεργασιών

Ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές σας – αξιοποιήστε τον ολοένα και πιο ψηφιακό κόσμο για να ενισχύσετε την αποδοτικότητα και να βελτιώσετε την προσέγγιση των πελατών.

Blue-tinged view of a man in jeans and T-shirt referring to a clipboard while checking an IT data centre.

Υποστήριξη και συντήρηση

Εξασφαλίστε την ηρεμία σας με 24ωρη υποστήριξη συσκευών, καθώς και προληπτική απομακρυσμένη παρακολούθηση, για να βελτιώσετε την απόδοση της λύσης σας από την Canon.

Εξασφαλίστε μέγιστο έλεγχο, ασφάλεια και αποδοτικότητα με τις Υπηρεσίες κύκλου ζωής συσκευών.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ