ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υποστήριξη και συντήρηση

Βελτιώστε τις επιδόσεις της λύσης Canon που επιλέξατε μειώνοντας τις διακοπές των δραστηριοτήτων και εξασφαλίζοντας συνεχή λειτουργία της επιχείρησης χάρη στην υποστήριξη λογισμικού.

Four office workers stand in pairs chatting, with two gesturing with their hands.

Υποστήριξη λογισμικού Canon

Μεγιστοποιήστε το όφελος από την επένδυσή σας σε λογισμικό και εκμεταλλευτείτε τις νεότερες τάσεις στα δεδομένα, αποκτώντας πρόσβαση στις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις προϊόντων, καθώς και σε υποστήριξη από ειδικευμένους τεχνικούς.

Casual exposed-brick office environment, with one group crowded round a table and others working at laptops and PCs.

Απομακρυσμένη διαχείριση συμβάντων

Βελτιώστε την εμπειρία των χρηστών και ενισχύστε τη διαθεσιμότητα των υποδομών εκτύπωσης και σάρωσης. Συμπληρώστε την τυπική Υποστήριξη λογισμικού Canon με μια υπηρεσία προληπτικής υποστήριξης.

Άλλες υπηρεσίες

Close-up shot of a man in a crisp white shirt typing into a document on a laptop, with papers piled behind the computer.

Διαχείριση υπηρεσιών στο cloud

Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητα στο γραφείο με εξοπλισμό και υπηρεσίες εγγράφων ειδικά προσαρμοσμένες για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων από τις επιχειρηματικές σας πληροφορίες.

Overhead shot of office workers sat round an oval-shaped table on orange chairs, spread out with papers and a laptop computer.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες επιχειρησιακών διεργασιών

Ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές σας – αξιοποιήστε τον ολοένα και πιο ψηφιακό κόσμο για να ενισχύσετε την αποδοτικότητα και να βελτιώσετε την προσέγγιση των πελατών.

Διασφαλίστε την αποδοτικότητα με υπηρεσίες προληπτικής παρακολούθησης και υποστήριξη όποτε την χρειάζεστε.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ