ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Λογισμικό ενίσχυσης βίντεο Canon v1.0

Βελτιώστε την ποιότητα των βίντεο με το επαγγελματικό λογισμικό ενίσχυσης βίντεο της Canon, το οποίο εξασφαλίζει πιο ευκρινή και καθαρά πλάνα βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Εξαγάγετε ευκρινείς λεπτομέρειες από πλάνα υπό συνθήκες ασθενούς φωτισμού και με λήψεις με μηχανές υψηλής ευαισθησίας της Canon, με λογισμικό που εκτελείται σε μικρούς υπολογιστές σε πραγματικό χρόνο. Διορθώνει την απώλεια ευκρίνειας που προκαλείται από τον θόρυβο και εξασφαλίζει εντυπωσιακά έγχρωμα αποτελέσματα. Οι εφαρμογές ασθενούς φωτισμού περιλαμβάνουν την παρατήρηση των συνόρων και των ακτών, καθώς και την παρακολούθηση των υποδομών σε εγκαταστάσεις.

 • Επεξεργασία βίντεο σε πραγματικό χρόνο

  Επεξεργαστείτε βίντεο σε πραγματικό χρόνο με ελάχιστο λανθάνοντα χρόνο. Το λογισμικό μας εκτελείται σε υπολογιστή μικρού κουτιού με απευθείας επεξεργασία της ροής βίντεο 3G/HD-SDI από τη μηχανή.

 • Εξαλείψτε τη θαμπάδα με βήματα με δυνατότητα επιλογής

  Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Αντιστάθμισης θαμπάδας του λογισμικού για να μειώσετε τις επιπτώσεις της θαμπάδας σε συνθήκες ομίχλης και προσαρμόστε την αποτελεσματικότητά της σταδιακά. Αυξάνοντας την αντίθεση του θέματος με αυτήν τη λειτουργία, διευκολύνεται η αναγνώρισή του.

 • Αναδείξτε στο έπακρο τις σκοτεινές ή φωτεινές περιοχές

  Ενισχύστε την καθαρότητα της εικόνας σε συνθήκες υψηλής φωτεινότητας ή σε πολύ σκοτεινές περιοχές. Η απώλεια αντίθεσης σε αυτές τις συνθήκες μπορεί να συνεπάγεται την απώλεια σημαντικών πληροφοριών, παρεμποδίζοντας την αναγνώριση του στόχου. Το λογισμικό ξεπερνά αυτό το πρόβλημα αποκαθιστώντας τα πολύ φωτεινά σημεία ή φωτίζοντας τις σκιές σε φωτισμένες περιοχές που έχουν πολύ μεγάλη σημασία.

 • Πείτε αντίο στον θόρυβο, αυξήστε τις λεπτομέρειες

  Εισαγάγετε στο λογισμικό απευθείας, μη συμπιεσμένο βίντεο 3G/HD-SDI από συμβατές κάμερες Canon υψηλής ευαισθησίας1 και εξαγάγετε ευκρινή, λεπτομερή πλάνα με χαμηλό θόρυβο. Ο συνδυασμός της τεχνολογία βαθιάς μάθησης με τους αισθητήρες εικόνας ISO υψηλής ποιότητας της Canon προσφέρει εξαιρετικά καθαρά αποτελέσματα.

ΜΕΙΩΣΗ ΘΟΡΥΒΟΥ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Συγκρίνετε ένα καρέ βίντεο Full HD που δεν έχει υποβληθεί σε επεξεργασία με ένα βίντεο Full HD που έχει υποβληθεί σε επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο, με τη βοήθεια του λογισμικού Ενίσχυσης βίντεο v1.0 της Canon.

Video Enhancement Software
Video Enhancement Software

Οι παρακάτω μηχανές είναι συμβατές με το λογισμικό Ενίσχυσης βίντεο της Canon v1.0:

MS-500, ME20F-SH, ME20F-SHN, ML-105EF

Λειτουργικό σύστημα
Λειτουργικό σύστημα Linux, υπολογιστής Windows για ρύθμιση στο πρόγραμμα περιήγησης
 • Ανάλυση

  1920 x 1080

 • Δειγματοληψία χρώματος, βάθος bit

  YCbCr 4:2:2, 10bit

 • Μορφή εξόδου βίντεο

  59.94P, 59.94i, 50.00P, 50.00i, 29.97P, 25.00P

 • Διασύνδεση

  3G/HD-SDI

 • Ρυθμός καρέ εξόδου (λειτουργία μείωσης θορύβου)

  Μέγ. 29,97 fps (όταν έχει οριστεί η Περιοχή ενίσχυσης).
  Μέγ. 14,98 fps (όταν δεν έχει οριστεί η Περιοχή ενίσχυσης).

 • Λειτουργία Ενίσχυσης βίντεο

  Μείωση θορύβου, Αντιστάθμιση σκοτεινών και φωτεινών περιοχών, Αντιστάθμιση θαμπάδας

Επικοινωνία με την Canon

Θα θέλατε να επικοινωνήσει μαζί σας ένας αντιπρόσωπος της Canon;
Συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα παρακάτω για να ζητήσετε από έναν ειδικό προϊόντων της Canon να επικοινωνήσει μαζί σας.

Σχετικά προϊόντα

 1. MS-500, ME20F-SH, ME20F-SHN, ML-105 EF.
 2. Όλα τα δεδομένα βασίζονται σε πρότυπες μεθόδους δοκιμής της Canon, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά.
  Υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.