Επαγγελματικές οθόνες

Canon DP-V2730

Μια ισχυρή και ευέλικτη οθόνη αναφοράς 4K 27 ιντσών για εξαιρετική απόδοση απεικόνισης HDR, ιδανική για ζωντανή μετάδοση και επεξεργασία μετά τη λήψη.

Προδιαγραφές

 • Οθόνη HDR 4K 27”

  Πάνελ LCD 3840 x 2160 που παρέχει φωτεινότητα πλήρους οθόνης 1.000 cd/m²

 • Προηγμένη παρακολούθηση HDR

  Οθόνη κυματομορφής, Ψευδές χρώμα, Έλεγχος φάσματος και πολλά άλλα

 • Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

  Σύμφωνα με τα πρότυπα Dolby Vision και EBU TECH33201

 • Διπλή/Τετραπλή οθόνη και υποστήριξη 8K

  Για απρόσκοπτη παρακολούθηση πολλαπλών μηχανών και ροές εργασιών υψηλής ανάλυσης

 • Τηλεχειριστήριο/Σύνδεσμος πολλαπλών οθονών

  Μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή, tablet ή smartphone για απομακρυσμένο έλεγχο

 • Συνδεσιμότητα χωρίς συμβιβασμούς

  1 είσοδος HDMI και υποδοχές 12G-SDI (4 είσοδοι και 5 έξοδοι)

Βραβευμένα και προηγμένα εργαλεία παρακολούθησης HDR

Η DP-V2730 διαθέτει τα βραβευμένα και προηγμένα εργαλεία παρακολούθησης HDR της Canon, που βοηθούν στην αξιολόγηση περιεχομένου HDR, σχετικά με κάθε πτυχή του προβαλλόμενου σήματος.

 • Οθόνη κυματομορφής HDR/RGB Parade

  Αναλύστε τη φωτεινότητα μιας εικόνας από τα αριστερά προς τα δεξιά με μια κλίμακα οθόνης που υποστηρίζει IRE, PQ, HLG ή ακόμα και σήματα Log από διάφορους κατασκευαστές.

 • Ψευδές χρώμα HDR

  Αναπαριστά οπτικά την έκθεση και την αποκοπή εικόνας με βάση λεπτομερείς και προσαρμόσιμες κλίμακες χρωμάτων για IRE, PQ ή HLG.

 • Έλεγχος φάσματος

  Αλλάζει την εμφάνιση της οθόνης σε μονόχρωμη και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να καθορίσουν ένα μέγιστο επίπεδο φωτεινότητας για να εντοπίζουν εύκολα περιοχές που χρειάζονται προσαρμογή.

 • Διάγραμμα ελέγχου τιμής/χρωματικότητας pixel

  Εξετάστε με ακρίβεια τις τιμές χρώματος και φωτεινότητας ενός συγκεκριμένου pixel. Εμφανίζεται επίσης ένα διάγραμμα CIE που απεικονίζει τη θέση του χώρου χρωμάτων των pixel ή τη συνολική γκάμα χρωμάτων ολόκληρης της εικόνας.

 • Οθόνη εκτός χρωματικού χώρου

  Αλλάζει την εμφάνιση της οθόνης σε μονόχρωμη και επισημαίνει τα χρώματα εκτός του επιλεγμένου χρωματικού χώρου. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν είτε το ITU-R BT.709 είτε το φυσικό χώρο.

 • Προβολή σύγκρισης HDR/SDR

  Μια προηγμένη λειτουργία που μετατρέπει το περιεχόμενο HDR σε SDR για αξιολόγηση μέσω αντιπαραβολής. Αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύγκριση του πρωτότυπου περιεχομένου με τους ενεργοποιημένους πίνακες αναζήτησης (LUT) ή τα CDL των χρηστών.

 • Ιστόγραμμα HDR

  Γραφική αναπαράσταση της κατανομής της φωτεινότητας σε μια εικόνα. Αυτή η λειτουργία μπορεί επίσης να απεικονίσει τα εύρη τιμών της φωτεινότητας SDR και HDR.

 • Παρακολούθηση φωτεινότητας πλαισίου

  Ένα πρωτοποριακό εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν στενά τις περιοδικές αλλαγές στη μέγιστη φωτεινότητα κατά την προβολή ακολουθιών βίντεο.

 • Προβολή πολλαπλών πληροφοριών

  Χρησιμοποιήστε πολλά εργαλεία παρακολούθησης HDR ταυτόχρονα, χωρίς να εμποδίζεται η εμφανιζόμενη εικόνα.

DP-V2730

Οθόνη 27" με εξαιρετική φωτεινότητα

Η DP-V1830 διαθέτει πάνελ LCD 4K UHD 27 ιντσών, με λειτουργία πλήρους οθόνης και ομοιόμορφη φωτεινότητα έως 1.000cd/m². Η τεχνολογία τοπικής ρύθμισης έντασης φωτισμού της Canon προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο μαύρου 0,001cd/m².

Πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων HDR

Η υπερσύγχρονη φωτεινότητα, οι λεπτομερείς σκιές και η ευρεία γκάμα χρωμάτων της Canon σε ολόκληρη την οθόνη επιτυγχάνουν πιστοποίηση Dolby Vision και Grade1A σύμφωνα με τα πρότυπα EBU TECH33202.

DP-V2730
DP-V2730

Ταυτόχρονη διπλή/τετραπλή οθόνη και υποστήριξη 8K

Παρακολουθήστε με ανάλυση έως και 4K σε διπλή ή τετραπλή συστοιχία, τόσο από σήματα SDI όσο και από HDMI, καθώς και από μεμονωμένα προφίλ εικόνας ή LUT χρηστών. Η DP-V2730 υποστηρίζει μελλοντικές ροές εργασιών υψηλής ανάλυσης 8K.

Συνδεσιμότητα χωρίς συμβιβασμούς

Η DP-V2730 είναι εξοπλισμένη με είσοδο HDMI και υποδοχές 12G-SDI (4 είσοδοι και 5 έξοδοι) με δυνατότητα παροχής σημάτων 4K60P 4:2:2 10bit ή 4K30P 4:4:4 12bit, που είναι ιδανική για απρόσκοπτη ενσωμάτωση σε πολλές ροές εργασιών.

DP-V2730
DP-V2730

Τηλεχειριστήριο/Σύνδεσμος πολλαπλών οθονών

Συνδέστε την DP-V2730 σε υπολογιστή, tablet ή smartphone, καθώς και σε πολλές οθόνες Canon (μέσω σύνδεσης LAN) με το περιβάλλον εργασίας του Remote Control Web. Αυτό το βελτιστοποιημένο ως προς την αφή περιβάλλον χειρισμού παρέχει προβολή ζωντανών εικόνων, τη λήψη λεπτομερών πληροφοριών σήματος και τον άμεσο έλεγχο των εισόδων, των εργαλείων και των ρυθμίσεων παρακολούθησης.

Ενσωματωμένος μεταγωγέας SDI

Χρησιμοποιήστε μεταγωγή εισόδου SDI 4 κατευθύνσεων χάρη σε μια έξοδο SDI πολλαπλών λειτουργιών3 που υποστηρίζει εφαρμογές ροής εργασιών, όπως η αποστολή μιας τροφοδοσίας εξόδου στο μόνιτορ του σκηνοθέτη, σε μια εξωτερική συσκευή εγγραφής ή σε μια λύση ζωντανής μετάδοσης.

DP-V2730
DP-V2730

Περιεχόμενο συσκευασίας

Κύρια μονάδα οθόνης DP-V2730
Οδηγός εγκατάστασης
Φυλλάδιο με συστάσεις προσοχής

Σχετικά προϊόντα

 • Επαγγελματικές οθόνες

  DP-V3120

  Επαγγελματική οθόνη HDR 4K 31" με κορυφαία στον κλάδο φωτεινότητα 2.000cd/m2, που προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία σε ροή εργασιών παραγωγής περιεχομένου HDR.
 • Επαγγελματικές οθόνες

  DP-V2411

  Οθόνη αναφοράς 24" υψηλής φωτεινότητας με ευρεία γκάμα χρωμάτων και εκτενείς λειτουργίες για παραγωγή HDR.
 • Επαγγελματικές οθόνες

  DP-V1830

  Με μικρό μέγεθος και ελαφρύ σχεδιασμό, είτε για στούντιο, είτε ή για πλατό, η επαγγελματική οθόνη DP-V1830 παρέχει εξαιρετική απόδοση απεικόνισης 4K HDR.
  Προβολή λεπτομερειών DP-V1830
 • Επαγγελματικές οθόνες

  DP-V1711

  Ανθεκτική, φορητή οθόνη UHD 4K 17", με διεπαφή 12G-SDI και εκτενείς λειτουργίες HDR.
 1. Όλα τα δεδομένα βασίζονται σε πρότυπες μεθόδους δοκιμής της Canon, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά. Υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.
 2. Ο βαθμός 1A επιτεύχθηκε για τον λόγο αντίθεσης, τη μέγιστη φωτεινότητα, το επίπεδο μαύρου και την ομοιομορφία της φωτεινότητας.
 3. Απαιτείται άδεια επί πληρωμή.