ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟ

Λογισμικό και πρόσθετο για το ΣΥΣΤΗΜΑ EOS VR

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε καθηλωτικό τρισδιάστατο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας μια συμβατή full-frame μηχανή EOS και τον φακό RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE, χρησιμοποιώντας μια πιο απλή και αποτελεσματική ροή εργασιών με το ΣΥΣΤΗΜΑ EOS VR.
EOS VR Utility

Λογισμικό και πρόσθετο για το ΣΥΣΤΗΜΑ EOS VR

EOS VR Utility

Η άλλοτε περίπλοκη επεξεργασία της ευθυγράμμισης, του συγχρονισμού και της συρραφής με πολλά συστήματα μηχανής/αρχείων, γίνεται πλέον παιχνιδάκι χάρη στη λειτουργία EOS VR Utility1 της Canon, που διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία μετατροπής των στερεοσκοπικών πλάνων και στατικών εικόνων για επεξεργασία και αναπαραγωγή.
EOS VR Utility

Ισο-ορθογωνιακή μετατροπή

Για την καλύτερη εμπειρία λήψης πλάνων ή στατικών εικόνων VR 180° μέσω σετ κεφαλής VR, πρέπει να γίνει εναλλαγή της σειράς των εικόνων στο αριστερό και το δεξί μάτι και να πραγματοποιηθεί μια ορθή κυλινδρική μετατροπή των δύο κυκλικών εικόνων fisheye. Αυτή η ισο-ορθογωνιακή μετατροπή απαιτεί τη χρήση του EOS VR Utility της Canon και, ουσιαστικά, "αποσυμπιέζει" τις δύο κυκλικές εικόνες fisheye σε δύο εικόνες τετράγωνου σχήματος σε παράθεση (μια τυπική μορφή για αρχεία εικόνας VR 180°), έτοιμες για προβολή σε σετ κεφαλής VR ή για επεξεργασία σε συμβατή εφαρμογή λογισμικού ή σε σύστημα NLE. Ένα πλαίσιο ελέγχου στο EOS VR Utility επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν εναλλαγή μεταξύ των προβολών που έχουν μετατραπεί και αυτών που δεν έχουν μετατραπεί.

Βασική επεξεργασία

Κάντε προεπισκόπηση και αναπαραγωγή του αρχείου ταινίας, ενώ επισημαίνετε τα επιθυμητά σημεία εισόδου και εξόδου για εξαγωγή.

EOS VR Utility
EOS VR utility

Πολλές επιλογές εξαγωγής

Τα αρχεία ταινίας μπορούν να εξαχθούν σε διάφορες αναλύσεις και επαγγελματικές κωδικοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων αρχείων DPX και ProRes, που είναι έτοιμα για επεξεργασία και διαβάθμιση σε μια συμβατή εφαρμογή NLE, όπως το Adobe Premiere Pro. Οι στατικές εικόνες εξάγονται ως εικόνες JPEG.

Πρόσθετο EOS VR για το Adobe Premiere Pro

Το νέο πρόσθετο EOS VR για το Adobe Premiere Pro1 επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να μετατρέπουν και να επεξεργάζονται απευθείας από την εφαρμογή NLE και να εκτελούν εξειδικευμένες εργασίες, όπως η διαβάθμιση και η επεξεργασία.
Πρόσθετο EOS VR για το adobe premiere pro

Γιατί να επιλέξετε το Premiere Pro;

Το Premiere Pro της Adobe είναι η κορυφαία στον κλάδο εφαρμογή για τη δημιουργία εμπλουτισμένου, καθηλωτικού περιεχομένου VR. Το πρόσθετο EOS VR της Canon για το Adobe Premiere Pro σάς επιτρέπει να εκτελείτε αυτόματα την ορθή κυλινδρική μετατροπή, εισάγοντας παράλληλα απρόσκοπτα τα αρχεία VR της Canon με ένα απλό βήμα. Στη συνέχεια, μπορείτε απλώς να προσθέσετε τα αρχεία που έχουν μετατραπεί στο χρονολόγιό σας, να τα επεξεργαστείτε και να τα διαβαθμίσετε με τον συνήθη τρόπο, έτοιμα για τελική εξαγωγή και διανομή.

Εγγραφείτε και κερδίστε περισσότερα

Όλοι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο και να κάνουν μετατροπές στατικών εικόνων και βίντεο σε λιγότερο από δύο λεπτά. Ωστόσο, κατά την εξαγωγή βίντεο διάρκειας δύο λεπτών ή μεγαλύτερης διάρκειας με το EOS VR Utility ή για την εισαγωγή με το πρόσθετο EOS VR για το Adobe Premiere Pro, απαιτείται συνδρομή επί πληρωμή. Αν εγγραφείτε στο EOS VR Utility και στο πρόσθετο EOS VR για τη συνδρομητική υπηρεσία του Adobe Premiere Pro, μπορείτε να ξεκλειδώσετε τις πιο προηγμένες και επαγγελματικές λειτουργίες των εφαρμογών, όπως:

 • Μετατροπή κλιπ βίντεο διάρκειας άνω των δύο λεπτών
 • Εξαγωγές ταινιών υψηλής ποιότητας DPX/Pro Res

EOS VR Utility

Σχετικά προϊόντα

 • Συστήματα Cinema EOS

  EOS R5 C

  Καταγράψτε συναρπαστικά βίντεο 8K και φωτογραφίες 45MP με την πιο μικρή μας μηχανή Cinema EOS, που είναι έτοιμη για όλα.
 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R5

  Αναθεωρήστε όσα ξέρατε για τις mirrorless φωτογραφικές μηχανές. Οι απαράμιλλες επιδόσεις της EOS R5 θα φέρουν την επανάσταση στη φωτογραφία και την κινηματογράφηση.
 • Φακός RF VR

  Canon RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

  Καταγράψτε τον κόσμο σε εκπληκτική εικονική πραγματικότητα με αυτόν τον πρωτοποριακό φακό της σειράς L, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να κάνει το ταξίδι σας στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας όσο το δυνατόν χωρίς εμπόδια.
 1. Το EOS VR Utility και το πρόσθετο EOS VR για το Adobe Premiere Pro είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της ισο-ορθογωνιακής μετατροπής των εγγεγραμμένων εικόνων VR 180° από μια συμβατή μηχανή Canon. Ενδέχεται να απαιτείται συνδρομητική υπηρεσία επί πληρωμή για την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και τους κωδικοποιητές εξαγωγής υψηλότερης έκδοσης.
 2. Ενδέχεται να απαιτείται η πιο πρόσφατη ενημέρωση υλικολογισμικού για συμβατότητα VR

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ VR ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ.