eum-emb-lifestyle

Εκτυπωτές MegaTank

Canon MAXIFY GX5540

Ανταποκριθείτε στις ανάγκες της επιχείρησής σας και απολαύστε προηγμένο χειρισμό υλικών εκτύπωσης, χαμηλό κόστος λειτουργίας και βελτιωμένη ασφάλεια, όλα σε μια σχεδίαση μικρών διαστάσεων και φιλική προς τον χρήστη. Χωρίς κόπο – μόνο εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας.

 • Ικανοποιήστε όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας

  Ιδανικό για καταστήματα λιανικής, διοικητική μέριμνα και φαρμακευτικές εταιρείες, με εκτύπωση σε ευρεία γκάμα βάρους χαρτιού, ιλουστρασιόν ετικέτες, φακέλους, αποδείξεις παράδοσης και πολλά άλλα, χάρη στον ευέλικτο χειρισμό υλικών εκτύπωσης.

 • Σταθερά χαμηλό κόστος

  Διατηρήστε το κόστος των εκτυπώσεων σε χαμηλά επίπεδα με τεράστιες αποδόσεις 14.000 σελίδων από ένα σετ φιαλών έγχρωμων μελανιών ή 6.000 σελίδων από μια φιάλη μαύρου μελανιού3. Επιλέξτε την κατάσταση οικονομικής λειτουργίας για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση4.

 • Ανθεκτικά έγγραφα, ταχύτατα

  Εκτυπώστε έγγραφα με λεπτομέρειες υψηλής ευκρίνειας και εξαιρετική αντοχή, σε ταχύτητες 24 εικ./λεπτό σε ασπρόμαυρο και 15,5 εικ./λεπτό με χρώμα2. Τα μελάνια pigment προσφέρουν εκτυπώσεις με αντοχή σε μαρκαδόρους, τριβή και νερό.

 • Μεγάλη χωρητικότητα σε μικρές διαστάσεις

  Απολαύστε υψηλή παραγωγικότητα χωρίς συμβιβασμούς στον χώρο, χάρη στη λιτή σχεδίαση, που διαθέτει δύο συρτάρια, κάθε ένα με χωρητικότητα 250 φύλλων και δίσκο τροφοδοσίας χαρτιού από την πίσω πλευρά με χωρητικότητα 100 φύλλων.

 • Εύκολη εμπειρία χρήστη

  Ελαχιστοποιήστε τις διακοπές λειτουργίας με μια κασέτα συντήρησης και φιάλες μελανιού που μπορούν να αντικατασταθούν από τον χρήστη και ελέγξτε την κατάσταση του εκτυπωτή με μια ματιά χάρη στο βελτιωμένο περιβάλλον χειρισμού.

 • Διατηρήστε ασφαλή τα έγγραφά σας

  Βελτιωμένη ασφάλεια δικτύου για εκτύπωση ευαίσθητων εγγράφων, όπως ετικέτες διευθύνσεων και συνταγογραφήσεων, χωρίς άγχος.

 • Προδιαγραφές

  • Ευέλικτος χειρισμός υλικών

   Υποστηρίζει μεγάλη γκάμα υλικών εκτύπωσης, από λεπτό χαρτί έως χαρτί μεγάλου πάχους, φωτογραφικά χαρτιά, φακέλους, ετικέτες και πανό

  • Φιάλες μελανιού υψηλής απόδοσης

   6.000 σελίδες από τη φιάλη μαύρου μελανιού ή έως 14.000 σελίδες από ένα σετ έγχρωμων φιαλών μελανιού3.

  • Γρήγορες εκτυπώσεις

   Αυξήστε την παραγωγικότητα με ασπρόμαυρη εκτύπωση 24 εικ./λεπτό και έγχρωμη εκτύπωση 15,5 εικ./λεπτό2.

  • Ασφαλής συνδεσιμότητα

   Συνδέσεις LAN και WLAN με βελτιωμένη ασφάλεια δικτύου για τη διατήρηση της ασφάλειας των εγγράφων

  • Έγχρωμη οθόνη αφής LCD 2,7"

   Εύκολη πρόσβαση σε αυξημένη ευχρηστία

  • Χωρητικότητα 600 φύλλων απλού χαρτιού

   Εκτυπώστε χωρίς διακοπές, χάρη στον πίσω δίσκο τροφοδοσίας, χωρητικότητας 100 φύλλων και στα δύο μπροστινά συρτάρια, χωρητικότητας 250 φύλλων

  • Διαισθητική εμπειρία χρήστη

   Γραμμή κατάστασης LED και διάφανος δίσκος εξόδου για έλεγχο της κατάστασης του εκτυπωτή και εύκολη αντικατάσταση της κασέτας συντήρησης και των φιαλών μελανιού

  • Συμβατός με Mac και Windows OS

   Εύκολο στη χρήση σε συνδυασμό με το λειτουργικό σας σύστημα ή την έξυπνη συσκευή σας μέσω της εφαρμογής Canon PRINT

  vista eum-emb

  Περιεχόμενο συσκευασίας

  • MAXIFY GX5540

  • Καλώδιο ρεύματος

  • GI-46 PGBK x1

  • GI-46 C x1

  • GI-46 M x1

  • GI-46 Y x1

  • CD-ROM εγκατάστασης (CD μόνο για Windows)

  • Εγχειρίδιο χρήσης και άλλα έγγραφα

  eum-emb-pharmaceutical_lifestyle

  Εξαιρετική απόδοση σε κάθε περιβάλλον

  Φαρμακευτικές εταιρείες

  Εκτυπώστε μεγάλο όγκο συμβουλευτικών φυλλαδίων, ετικέτες συνταγογράφησης ή ακόμα και απευθείας σε φακέλους, χωρίς να ανησυχείτε μήπως εξαντληθεί το μελάνι ή για την ασφάλεια του δικτύου σας.

  Λιανική

  Εκτυπώστε τιμολόγια και επιστολική επικοινωνία σε λεπτό χαρτί με ευκολία χάρη στη σταθερή αξιοπιστία, την υψηλή ταχύτητα και τις μικρές διαστάσεις. Δημιουργήστε ανθεκτικό υλικό υψηλής ποιότητας για σημεία πωλήσεων, αλλά και διαφημιστικά πανό, ετικέτες και καρτελάκια, όλα εσωτερικά στις εγκαταστάσεις σας.

  -emb-retail_lifestyle
  eum-emb-logistics_lifestyle

  Διοικητική μέριμνα

  Εκτυπώστε ετικέτες PD, ετικέτες συλλογής και δελτία παράδοσης με ελάχιστη αλληλεπίδραση με τον χρήστη, χάρη στα πολλαπλά συρτάρια που χειρίζονται ένα ευρύ φάσμα μέσων.

  Σχετικά προϊόντα

 • Εκτυπωτές MegaTank

  MAXIFY GX4040

  Εκτυπωτής 4 σε 1 για μικρές επιχειρήσεις, που προσφέρει τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων
 • MAXIFY GX6050

  Εκτυπωτές MegaTank

  MAXIFY GX6040

  Δημιουργήστε έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας καθημερινά και μειώστε κατά μέσο όρο 90% το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σε σύγκριση με τους 10 κορυφαίους λέιζερ και inkjet εκτυπωτές, χάρη σε αυτά τα συστήματα υψηλής παραγωγής MegaTank με επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιών.
 • MAXIFY GX7050

  Εκτυπωτές MegaTank

  MAXIFY GX7040

  Δημιουργήστε έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας καθημερινά και μειώστε κατά μέσο όρο 90% το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σε σύγκριση με τους 10 κορυφαίους λέιζερ και inkjet εκτυπωτές, χάρη σε αυτά τα συστήματα υψηλής παραγωγής MegaTank με επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιών.
  1. Το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) βασίζεται στο αρχικό κόστος αγοράς υλικού εξοπλισμού συν το κόστος του μελανιού ή του γραφίτη σε μια σταθερή χρονική περίοδο (δείτε παρακάτω για τις συνθήκες). Λάβετε υπόψη ότι πρόσθετες μεταβλητές δαπάνες ενδέχεται να επηρεάσουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, όπως, ενδεικτικά, άλλα αναλώσιμα, πακέτα μελανιού και γραφίτη, συσκευασίες μελανιού και γραφίτη υψηλής απόδοσης, σέρβις, κατανάλωση ρεύματος και ανταλλακτικά εξαρτήματα.

   Το ποσοστό της εξοικονόμησης κόστους που αναφέρεται αποτελεί εκτίμηση της συνολικής εξοικονόμησης κόστους για τον καθορισμένο όγκο εκτύπωσης των 1.000 σελίδων το μήνα (50% έγχρωμες και 50% ασπρόμαυρες) για χρονικό διάστημα 60 μηνών (5 έτη).

   Το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) βασίζεται στον ακόλουθο υπολογισμό: [Μέσο κόστος ανά έγχρωμη σελίδα x όγκος έγχρωμων εκτυπώσεων - μείον σελίδες παρεχόμενου μελανιού/γραφίτη] συν [Μέσο κόστος ανά ασπρόμαυρη σελίδα x όγκος ασπρόμαυρων εκτυπώσεων - μείον σελίδες παρεχόμενου μελανιού/γραφίτη] συν [κόστος υλικού εξοπλισμού] συν [κόστος κασέτας συντήρησης για τα μοντέλα MAXIFY GX μόνο].

   Στα μοντέλα σύγκρισης αναφορικά με την εξοικονόμηση επί του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας (TCO) περιλαμβάνονται οι 10 έγχρωμοι εκτυπωτές λέιζερ και οι 10 εκτυπωτές inkjet με τις κορυφαίες πωλήσεις σύμφωνα με στοιχεία της IDC EMEA Hardcopy Tracker (δεδομένα 1ου τριμήνου 2020 – 3ου τριμήνου 2020). Η μέση τιμή πώλησης (ASP) των εκτυπωτών σε ευρώ (€) έχει ληφθεί από το IDC EMEA Hardcopy Tracker (Δεδομένα 1ου τριμήνου 2020 – 3ου τριμήνου 2020) και η τιμή των αναλώσιμων από επίσημους ιστοτόπους κατασκευαστών.

   Στον υλικό εξοπλισμό και τα αναλώσιμα των Σειρών Canon MAXIFY GX7000, Canon MAXIFY GX6000 και Canon MAXIFY GX5000 που έχουν συμπεριληφθεί και μόνο για τον σκοπό αυτού του υπολογισμού του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας χρησιμοποιήθηκε προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης («RRP»), η οποία περιλαμβάνει ΦΠΑ.

   Περιλαμβάνεται ΦΠΑ, αλλά λάβετε υπόψη ότι οι χρεώσεις παράδοσης δεν περιλαμβάνονται στους υπολογισμούς της τιμής. Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές λόγω συνθηκών της αγοράς. Το κόστος εκτύπωσης βασίζεται στη χρήση των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων τόσο στους εκτυπωτές της Canon όσο και στα ανταγωνιστικά μοντέλα εκτυπωτών. Αυτό συμφωνεί με τις συνθήκες δοκιμής που χρησιμοποιήθηκαν στη δοκιμή απόδοσης ISO/IEC για τη σχετική κατηγορία.

   Ο υπολογισμός του κόστους ανά σελίδα προκύπτει από την τιμή πώλησης των αναλώσιμων όπως αναφέρεται σε ιστοτόπους κατασκευαστών δια της δημοσιευμένης τιμής απόδοσης του κατασκευαστή που αποκαλύπτεται σε δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες. Το κόστος ανά σελίδα βασίζεται στην προσομοίωση της εκτύπωσης των μοτίβων δοκιμής που παρέχονται στο ISO/IEC24712 για τους inkjet εκτυπωτές και στο ISO/IEC 19798 για τους έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ. Όλες οι προδιαγραφές και τα δεδομένα απόδοσης των κατασκευαστών έχουν συγκεντρωθεί από δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες, όπως, ενδεικτικά, φυλλάδια και ιστοτόπους των κατασκευαστών. Οι αποδόσεις γραφίτη και μελανιού της Canon και των ανταγωνιστών προέρχονται από δημοσιευμένες προδιαγραφές των κατασκευαστών.

   Για τον σκοπό της δίκαιης σύγκρισης και της αναφοράς δεδομένων ακριβείας, τα δεδομένα απόδοσης των αναλώσιμων προέρχονται από τα αναλώσιμα με την υψηλότερη στάνταρ απόδοση γραφίτη ή μελανιού που ήταν διαθέσιμα κατά το χρονικό διάστημα της δημοσίευσης και η οποία έχει προσδιοριστεί σύμφωνα με πρότυπα ISO. Από τη σύγκριση εξαιρούνται συνδυαστικές, XL συσκευασίες και πολυσυσκευασίες. Αυτά τα δεδομένα είναι διαθέσιμα στο κοινό.
  2. Η ταχύτητα εκτύπωσης εγγράφου Α4 σε απλό χαρτί υπολογίζεται βάσει του μέσου εκτιμώμενου χρόνου παραγωγής (ESAT) στη Δοκιμή κατηγορίας γραφείου του προτύπου ISO/IEC 24734.
  3. Η απόδοση σελίδων υπολογίζεται βάσει συγκεκριμένης μεθόδου ελέγχου της Canon, με χρήση του διαγράμματος ISO/IEC 24712 και προσομοίωση συνεχούς εκτύπωσης, με αντικατάσταση μετά την αρχική εγκατάσταση.
  4. Η κατάσταση οικονομικής λειτουργίας μειώνει την κατανάλωση μελανιού, ελαττώνοντας την πυκνότητα· παράγει 50% περισσότερες σελίδες από την εκτύπωση στη στάνταρ κατάσταση λειτουργίας
  5. Όλα τα δεδομένα βασίζονται σε πρότυπες μεθόδους δοκιμής της Canon, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά.
   Υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.