Φωτογραφικοί εκτυπωτές PRO


Επαγγελματικοί φωτογραφικοί εκτυπωτές inkjet Α3

Αποκτήστε τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο των εικόνων σας με τη σειρά των επαγγελματικών φωτογραφικών εκτυπωτών PIXMA. Με συστήματα 8, 10 ή 12 μελανιών, αυτοί οι φωτογραφικοί εκτυπωτές inkjet A3 προσφέρουν πάντα τα αποτελέσματα που αξίζουν οι εικόνες σας.

Επαγγελματικός φωτογραφικός εκτυπωτής inkjet Α2

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα εκτύπωσης εντυπωσιακών εικόνων σε μέγεθος έως A2 χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Επωφεληθείτε από τις υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και τη συνεργασία με χρώμα: επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία υποστηριζόμενων τύπων υλικών εκτύπωσης, όπως ιλουστρασιόν, ματ, χαρτιά καλλιτεχνικών εφαρμογών και καμβά, για να δώσετε στις εικόνες σας την εμφάνιση και την αίσθηση που θέλετε.

Print Studio Pro

Το πρόσθετο Print Studio Pro της Canon προσφέρει την ιδανική διασύνδεση ανάμεσα στην εικόνα σας και στο τελικό εκτυπωμένο προϊόν. Αυτό το μοναδικό λογισμικό έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους επαγγελματικούς εκτυπωτές PIXMA και διευκολύνει την παραγωγή φωτογραφικών εκτυπώσεων κορυφαίας ποιότητας.

Εγκεκριμένα χαρτιά

Για να διευρύνετε τις δημιουργικές επιλογές σας, πειραματιστείτε τοποθετώντας σε επαγγελματικούς εκτυπωτές PIXMA διάφορους τύπους ειδικών υλικών, όπως Baryta, Καλλιτεχνικών εφαρμογών ή Καμβά. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να κατεβάσετε προφίλ ICC για χαρτιά από άλλους αναγνωρισμένους κατασκευαστές. 

Χαρτιά Canon

Η ευρεία γκάμα χαρτιών της Canon περιλαμβάνει γυαλιστερά, ημι-γυαλιστερά, ματ και σατινέ φωτογραφικά χαρτιά. Σε συνδυασμό με τα μελάνια LUCIA ή ChromaLife100+, αναδεικνύουν το πνεύμα των φωτογραφιών σας σε άψογες εκτυπώσεις που θα εμπνέουν τις επόμενες γενιές.

Δημιουργία προφίλ

Δημιουργήστε προφίλ ICC με λογισμικό διαχείρισης χρωμάτων

Δημιουργήστε εύκολα προσαρμοσμένα προφίλ ICC, βελτιστοποιημένα για τον εκτυπωτή, το χαρτί και το μοναδικό περιβάλλον εργασίας σας, χρησιμοποιώντας ένα φασματόμετρο και το λογισμικό διαχείρισης χρωμάτων Color Management Tool Pro της Canon. Το λογισμικό περιλαμβάνει έναν εύχρηστο οδηγό, ο οποίος εκτυπώνει διαγράμματα μετρήσεων που μπορούν να σαρωθούν με διάφορες συσκευές βαθμονόμησης X-Rite (Eye-One PRO, Color Munki), εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα και την ακρίβεια χρωμάτων που χρειάζεστε.

PIXMA PRO Output

Η μεταφορά μελανιού στο χαρτί

Η εκπληκτική ποιότητα των εικόνων που παρέχει η σειρά επαγγελματικών φωτογραφικών εκτυπωτών PIXMA οφείλεται στον ιδανικό συνδυασμό του πάθους σας για τη φωτογραφία και της υψηλής τεχνολογίας μας. Στην Canon έχουμε αφιερώσει πολλά χρόνια στην ανάπτυξη συστημάτων με κεφαλές εκτύπωσης τεχνολογίας FINE και στην τελειοποίηση των μελανιών μας, για να εξασφαλίσουμε τα αποτελέσματα που μπορείτε να απολαμβάνετε σήμερα. Χάρη στα επαγγελματικά συστήματα 12 και 10 μελανιών τύπου pigment, καθώς και στο εξειδικευμένο σύστημα 8 μελανιών τύπου dye, οι δημιουργικοί ερασιτέχνες και οι επαγγελματίες φωτογράφοι μπορούν να βρουν τον ιδανικό φωτογραφικό εκτυπωτή A3 για εκτυπώσεις εξαιρετικής ποιότητας με τον πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Ασπρόμαυρες εκτυπώσεις

Με τα ειδικά 3 ή 5 μονόχρωμα μελάνια και τη ρύθμιση ασπρόμαυρης εκτύπωσης φωτογραφιών του προγράμματος οδήγησης, σε συνδυασμό με λειτουργίες όπως η βελτιστοποίηση χρώματος που διασφαλίζουν ομοιόμορφη στιλπνότητα και βελτιωμένη πυκνότητα του μαύρου, η σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών PIXMA θέτει νέα πρότυπα ποιότητας στην επαγγελματική μονόχρωμη εκτύπωση.

Υποστήριξη για επαγγελματικούς φωτογραφικούς εκτυπωτές PIXMA

Κατεβάστε προγράμματα οδήγησης, λογισμικό, firmware και εγχειρίδια, και αποκτήστε πρόσβαση σε online πόρους τεχνικής υποστήριξης και αντιμετώπισης προβλημάτων για τον δικό σας επαγγελματικό φωτογραφικό εκτυπωτή PIXMA.

  Αναζήτηση προηγούμενων μοντέλων επαγγελματικών εκτυπωτών inkjet

  Στην ενότητα για τα παλαιότερα προϊόντα μας θα βρείτε προδιαγραφές και αναλώσιμα συμβατά με παλαιότερα μοντέλα επαγγελματικών φωτογραφικών εκτυπωτών PIXMA.

  • Canon
  • Εκτυπωτές
  • ...
  • Επαγγελματικοί φωτογραφικοί εκτυπωτές inkjet A2 και A3