Φωτογραφικοί εκτυπωτές PRO


Επαγγελματικοί φωτογραφικοί εκτυπωτές inkjet Α3

Αποκτήστε τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο των εικόνων σας με τη σειρά των επαγγελματικών φωτογραφικών εκτυπωτών PIXMA. Με συστήματα 8, 10 ή 12 μελανιών, αυτοί οι φωτογραφικοί εκτυπωτές inkjet A3 προσφέρουν πάντα τα αποτελέσματα που αξίζουν οι εικόνες σας.

Επαγγελματικός φωτογραφικός εκτυπωτής inkjet Α2

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα εκτύπωσης εντυπωσιακών εικόνων σε μέγεθος έως A2 χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Επωφεληθείτε από τις υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και τη συνεργασία με χρώμα: επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία υποστηριζόμενων τύπων υλικών εκτύπωσης, όπως ιλουστρασιόν, ματ, χαρτιά καλλιτεχνικών εφαρμογών και καμβά, για να δώσετε στις εικόνες σας την εμφάνιση και την αίσθηση που θέλετε.

Δημιουργία προφίλ

Δημιουργήστε προφίλ ICC με λογισμικό διαχείρισης χρωμάτων

Δημιουργήστε εύκολα προσαρμοσμένα προφίλ ICC, βελτιστοποιημένα για τον εκτυπωτή, το χαρτί και το μοναδικό περιβάλλον εργασίας σας, χρησιμοποιώντας ένα φασματόμετρο και το λογισμικό διαχείρισης χρωμάτων Color Management Tool Pro της Canon. Το λογισμικό περιλαμβάνει έναν εύχρηστο οδηγό, ο οποίος εκτυπώνει διαγράμματα μετρήσεων που μπορούν να σαρωθούν με διάφορες συσκευές βαθμονόμησης X-Rite (Eye-One PRO, Color Munki), εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα και την ακρίβεια χρωμάτων που χρειάζεστε.


Η μεταφορά μελανιού στο χαρτί

Η εκπληκτική ποιότητα των εικόνων που παρέχει η σειρά επαγγελματικών φωτογραφικών εκτυπωτών οφείλεται στον ιδανικό συνδυασμό του πάθους σας για τη φωτογραφία και της υψηλής τεχνολογίας μας. Στην Canon έχουμε αφιερώσει πολλά χρόνια στην ανάπτυξη συστημάτων με κεφαλές εκτύπωσης τεχνολογίας FINE και στην τελειοποίηση των μελανιών μας, για να εξασφαλίσουμε τα αποτελέσματα που μπορείτε να απολαμβάνετε σήμερα. Χάρη στα επαγγελματικά συστήματα 12 και 10 μελανιών τύπου pigment, καθώς και στο εξειδικευμένο σύστημα 8 μελανιών τύπου dye, οι δημιουργικοί ερασιτέχνες και οι επαγγελματίες φωτογράφοι μπορούν να βρουν τον ιδανικό φωτογραφικό εκτυπωτή A3 ή A2 για εκτυπώσεις εξαιρετικής ποιότητας με τον πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Ασπρόμαυρες εκτυπώσεις

Με τα ειδικά μονόχρωμα μελάνια και τη ρύθμιση ασπρόμαυρης εκτύπωσης φωτογραφιών του προγράμματος οδήγησης, σε συνδυασμό με λειτουργίες όπως η βελτιστοποίηση χρώματος που διασφαλίζουν ομοιόμορφη στιλπνότητα και βελτιωμένη πυκνότητα του μαύρου, η σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών της Canon θέτει νέα πρότυπα ποιότητας στην επαγγελματική μονόχρωμη εκτύπωση.


Υποστήριξη για επαγγελματικούς φωτογραφικούς εκτυπωτές PIXMA

Κατεβάστε προγράμματα οδήγησης, λογισμικό, firmware και εγχειρίδια, και αποκτήστε πρόσβαση σε online πόρους τεχνικής υποστήριξης και αντιμετώπισης προβλημάτων για τον δικό σας επαγγελματικό φωτογραφικό εκτυπωτή PIXMA.

Αναζήτηση προηγούμενων μοντέλων επαγγελματικών εκτυπωτών inkjet

Στην ενότητα για τα παλαιότερα προϊόντα μας θα βρείτε προδιαγραφές και αναλώσιμα συμβατά με παλαιότερα μοντέλα επαγγελματικών φωτογραφικών εκτυπωτών PIXMA.