Μικρότερο κόστος μελανιών

Τα γνήσια μελάνια Canon προσφέρουν βέλτιστη ποιότητα, αποτελέσματα που διαρκούν και αξιοπιστία. Χρησιμοποιώντας φυσίγγια XL υψηλής απόδοσης εξοικονομείτε χρήματα κατά την αγορά γνήσιων μελανιών Canon, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Επιπλέον, μπορείτε να προμηθευτείτε πρακτικές συσκευασίες πολλών φυσιγγίων Twin Pack και Multipack, που συμφέρουν ακόμη περισσότερο.

top-banner.jpg

Οικονομία 50% ανά σελίδα με μελάνια XL

Οικονομία 30% ανά σελίδα με μελάνια XL

Εκτυπώστε έως 1000 σελίδες με μελάνια XXL

Φυσίγγια XL

Περισσότερες εκτυπώσεις με λιγότερο κόστος

Τα μελάνια PIXMA XL και XXL είναι η ιδανική επιλογή για την παραγωγή εργασιών μεγάλου όγκου, καθώς προσφέρουν σημαντικά περισσότερες εκτυπώσεις από τα αντίστοιχα κοινά μελάνια, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέχρι την επόμενη αντικατάσταση των μελανιών. Τα γνήσια μελάνια Canon XL μειώνουν το κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα, που σημαίνει ότι μπορείτε να εκτυπώνετε περισσότερο με λιγότερα χρήματα και χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

XL-banner_XL.JPG
XL-banner_Multi.jpg

Συσκευασίες Multipack

Συμφέρουσα και οικονομική λύση

Η συσκευασία Multipack περιέχει φυσίγγια δύο ή περισσότερων διαφορετικών τύπων για τον ίδιο εκτυπωτή. Αυτές οι συσκευασίες συνδυάζουν τα μελάνια που χρησιμοποιούνται συνήθως ταυτόχρονα, προσφέροντας μια ιδιαίτερα συμφέρουσα και οικονομική επιλογή.

Συσκευασίες Twin Pack

Για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου

Οι συσκευασίες Twin Pack ή Triple Pack περιέχουν δύο ή περισσότερα φυσίγγια ίδιου τύπου. Αυτές οι συσκευασίες προσφέρουν μεγάλη οικονομία και είναι η ιδανική επιλογή για συχνούς χρήστες και για περιβάλλοντα παραγωγής εκτυπώσεων μεγάλου όγκου.

XL-banner_Twin.jpg

Η μείωση του κόστους ανά σελίδα υπολογίζεται με βάση τις τιμές λιανικής πώλησης της Canon και την απόδοση σελίδων (πρότυπο ISO/IEC 24711) των μελανιών XL σε σύγκριση με τα αντίστοιχα προϊόντα τυπικής χωρητικότητας.