Ποιότητα και ταχύτητα PIXMA

Η σειρά των προϊόντων PIXMA έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα εκτύπωσης. Ο συνδυασμός μοναδικών τεχνολογιών εκτύπωσης με τα φυσίγγια μελανιού και τα χαρτιά της Canon προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα με ποιότητα επιπέδου φωτογραφικού εργαστηρίου.

quality-banner-310x180_v2.png

Τεχνολογία FINE

Απολαύστε φωτογραφίες με εκπληκτικές λεπτομέρειες

Οι κεφαλές εκτύπωσης με τη μοναδική τεχνολογία FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) της Canon βρίσκονται στον πυρήνα κάθε εκτυπωτή PIXMA, εξασφαλίζοντας γρήγορη εκτύπωση φωτογραφιών με εκπληκτικές λεπτομέρειες. Η υψηλή ακρίβεια εναπόθεσης του μελανιού επιτυγχάνεται με τη χρήση ενός μεγάλου αριθμού πυκνά διατεταγμένων, μικροσκοπικών ακροφυσίων, τα οποία κατασκευάζονται με μια φωτολιθογραφική διαδικασία.

Υβριδικό σύστημα μελανιών

Κείμενα υψηλής ευκρίνειας και φωτογραφίες με ζωντανά χρώματα

Για κορυφαία ποιότητα αναπαραγωγής των χρωμάτων στις εικόνες και έγγραφα με κείμενο υψηλής ευκρίνειας, πολλοί εκτυπωτές PIXMA χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό έγχρωμων μελανιών τύπου dye και μαύρων μελανιών τύπου pigment. Τα μελάνια τύπου dye χρησιμοποιούνται για φωτογραφικές εκτυπώσεις εξαιρετικής ποιότητας με ζωντανά χρώματα, ενώ τα μαύρα μελάνια τύπου pigment εξασφαλίζουν υψηλή ευκρίνεια απόδοσης των μικρών χαρακτήρων και απόλυτα καθαρές γραμμές.

hybrid-inks-banner-370x180.png
photo-inks-banner-370x180.png

Φωτογραφικά μελάνια

Εκτύπωση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας ζωής στο σπίτι σας

Διατηρήστε τις αναμνήσεις σας για μια ολόκληρη ζωή. Η χρήση γνήσιων μελανιών σε συνδυασμό με τα αυθεντικά φωτογραφικά χαρτιά της Canon αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες της κεφαλής εκτύπωσης με τεχνολογία FINE, προσφέροντας πιο ζωντανές και όμορφες φωτογραφίες κορυφαίας ποιότητας, με χρώματα που παραμένουν ανεξίτηλα για πολύ περισσότερο.

Τα μελάνια ChromaLife100+ προσφέρουν βελτιωμένη αναπαραγωγή χρωμάτων και βαθύτερες αποχρώσεις του μαύρου για πιο ζωντανές φωτογραφίες. Οι εκτυπώσεις μπορούν να παραμείνουν ανεξίτηλες για πάνω από 200 έτη εφόσον φυλάσσονται σε άλμπουμ, περίπου 40 έτη όταν εκτίθενται πίσω από γυαλί (ανθεκτικότητα στο φως) και 10 έτη χωρίς το γυαλί (ανθεκτικότητα στην ατμόσφαιρα).