Ποιότητα και ταχύτητα PIXMA

Η σειρά των προϊόντων PIXMA έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα εκτύπωσης. Ο συνδυασμός μοναδικών τεχνολογιών εκτύπωσης με τα φυσίγγια μελανιού και τα χαρτιά της Canon προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα με ποιότητα επιπέδου φωτογραφικού εργαστηρίου.

PIXMA-logo-and-emblem.png
quality-banner-310x180_v2.png

FINE.png

Τεχνολογία FINE

Απολαύστε φωτογραφίες με εκπληκτικές λεπτομέρειες

Οι κεφαλές εκτύπωσης με τη μοναδική τεχνολογία FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) της Canon βρίσκονται στον πυρήνα κάθε εκτυπωτή PIXMA, εξασφαλίζοντας γρήγορη εκτύπωση φωτογραφιών με εκπληκτικές λεπτομέρειες. Η υψηλή ακρίβεια εναπόθεσης του μελανιού επιτυγχάνεται με τη χρήση ενός μεγάλου αριθμού πυκνά διατεταγμένων, μικροσκοπικών ακροφυσίων, τα οποία κατασκευάζονται με μια φωτολιθογραφική διαδικασία.

hybrid-ink-system.png

Υβριδικό σύστημα μελανιών

Κείμενα υψηλής ευκρίνειας και φωτογραφίες με ζωντανά χρώματα

Για κορυφαία ποιότητα αναπαραγωγής των χρωμάτων στις εικόνες και έγγραφα με κείμενο υψηλής ευκρίνειας, πολλοί εκτυπωτές PIXMA χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό έγχρωμων μελανιών τύπου dye και μαύρων μελανιών τύπου pigment. Τα μελάνια τύπου dye χρησιμοποιούνται για φωτογραφικές εκτυπώσεις εξαιρετικής ποιότητας με ζωντανά χρώματα, ενώ τα μαύρα μελάνια τύπου pigment εξασφαλίζουν υψηλή ευκρίνεια απόδοσης των μικρών χαρακτήρων και απόλυτα καθαρές γραμμές.

hybrid-inks-banner-370x180.png
photo-inks-banner-370x180.png

6-inks.png

Φωτογραφικά μελάνια

Εκτύπωση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας ζωής στο σπίτι σας

Διατηρήστε τις αναμνήσεις σας για μια ολόκληρη ζωή. Η χρήση γνήσιων μελανιών σε συνδυασμό με τα αυθεντικά φωτογραφικά χαρτιά της Canon αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες της κεφαλής εκτύπωσης με τεχνολογία FINE, προσφέροντας πιο ζωντανές και όμορφες φωτογραφίες κορυφαίας ποιότητας, με χρώματα που παραμένουν ανεξίτηλα για πολύ περισσότερο.

CL100.png

Τα μελάνια ChromaLife100 εγγυώνται φωτογραφίες με χρώματα που παραμένουν ανεξίτηλα για πολύ περισσότερο. Οι εκτυπώσεις σε χαρτί PP-201 μπορούν να παραμείνουν αναλλοίωτες για πάνω από 100 έτη, εφόσον φυλάσσονται σε άλμπουμ, περίπου 30 έτη όταν εκτίθενται πίσω από γυαλί (ανθεκτικότητα στο φως) και 10 έτη χωρίς το γυαλί (ανθεκτικότητα στην ατμόσφαιρα).

CL100plus.png

Τα μελάνια ChromaLife100+ προσφέρουν βελτιωμένη αναπαραγωγή χρωμάτων και βαθύτερες αποχρώσεις του μαύρου για πιο ζωντανές φωτογραφίες. Οι εκτυπώσεις μπορούν να παραμείνουν ανεξίτηλες για πάνω από 200 έτη εφόσον φυλάσσονται σε άλμπουμ, περίπου 40 έτη όταν εκτίθενται πίσω από γυαλί (ανθεκτικότητα στο φως) και 10 έτη χωρίς το γυαλί (ανθεκτικότητα στην ατμόσφαιρα).

LUCIA.png

Τα επαγγελματικά μελάνια τύπου pigment LUCIA προσφέρουν πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων και βελτιωμένη ανθεκτικότητα εκτύπωσης. Οι εκτυπώσεις μπορούν να παραμείνουν αναλλοίωτες για περίπου 200 έτη εφόσον φυλάσσονται σε άλμπουμ, 80 έτη όταν εκτίθενται πίσω από γυαλί (ανθεκτικότητα στο φως) και 50 έτη χωρίς το γυαλί (ανθεκτικότητα στην ατμόσφαιρα).

ISO-ipm.png

Ταχύτητες εκτύπωσης

Μάθετε και συγκρίνετε πραγματικές ταχύτητες εκτύπωσης

Η τεχνολογία FINE επιτρέπει την εκτύπωση φωτογραφιών και εγγράφων σε υψηλές ταχύτητες. Η Canon χρησιμοποιεί τα πιο πρόσφατα εγκεκριμένα διεθνή πρότυπα (ISO) για τον υπολογισμό της ταχύτητας εκτύπωσης και αντιγραφής. Έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι για την απόδοση του εκτυπωτή ή του πολυμηχανήματος Canon που χρησιμοποιείτε.

print-speed-banner2.png

Τα στοιχεία σταθερότητας των φωτογραφιών εκτιμώνται χρησιμοποιώντας δοκιμές επιταχυνόμενης γήρανσης.

Για τα στοιχεία σταθερότητας των φωτογραφιών του συστήματος ChromaLife100 χρησιμοποιούνται μελάνια CL-541 / CL-441 και χαρτί PP-201

Για τα στοιχεία σταθερότητας των φωτογραφιών του συστήματος ChromaLife100+ χρησιμοποιούνται μελάνια CLI-551 / CLI-451 και χαρτί PΤ-101

Για τα στοιχεία σταθερότητας των φωτογραφιών του συστήματος LUCIA χρησιμοποιούνται μελάνια PGI-72 και χαρτιά SG-201 / LU-101

Τα μελάνια του PIXMA iP100 υποστηρίζουν το σύστημα ChromaLife100 χωρίς ανθεκτικότητα στο φως και την ατμόσφαιρα.