Έξυπνη εκτύπωση σε σύνδεση

Τονώστε τη δημιουργικότητά σας. Με τη δυνατότητα εκτύπωσης εντυπωσιακών φωτογραφιών απευθείας από οποιαδήποτε συσκευή, οι εκτυπώσεις σας θα εντυπωσιάζουν χάρη στο σύστημα 6 μελανιών. Αυτή η σειρά έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ποιοτικά αποτελέσματα και ταχύτητα. Απολαύστε την απλότητα της σύνδεσης με έξυπνες συσκευές και το cloud μέσω των έξυπνων μηχανισμών αφής.

Η Emily και το φενακιστοσκόπιο

Απολαύστε γρήγορες εκτυπώσεις κορυφαίας ποιότητας

Εκτυπώσεις φωτογραφιών κορυφαίας ποιότητας που θα λατρέψετε, σε δευτερόλεπτα. Απολαύστε καλύτερα αποτελέσματα από ποτέ άλλοτε με εκτυπώσεις ανάλυσης έως 9.600dpi, που θα είστε περήφανοι να επιδεικνύετε. Δώστε υπόσταση στις φωτογραφίες σας με όμορφα, πλούσια χρώματα ή με εκπληκτικές μονόχρωμες εκτυπώσεις χρησιμοποιώντας την τεχνολογία FINE της Canon

Η δική σας δημιουργική διαδικασία

"Με βοηθάει να περιβάλλομαι από εικόνες που με εμπνέουν, να τις εκτυπώνω, να τις κολλάω γύρω μου και να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου" (Emily, καλλιτέχνης στο Vine)
Η σειρά PIXMA MG7700 σάς βοηθά να αντλείτε έμπνευση απ' όπου είναι αποθηκευμένες οι εικόνες σας. Χρησιμοποιήστε την κάμερα, τις έξυπνες συσκευές σας ή ακόμα και το cloud για να εκτυπώσετε τις εικόνες σε υψηλή ποιότητα και εκφράστε τη δημιουργικότητά σας.

Εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας με τα νέα μελάνια της Canon

Με το σύστημα 6 ανεξάρτητων μελανιών, εκτυπώστε φωτογραφίες 10x15cm χωρίς περιθώρια σε μόλις 21 δευτερόλεπτα, ζωντανεύοντας τις εικόνες σας. Χάρη στην έξυπνη σχεδίαση και την ευχρηστία του, το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάζετε το μελάνι που εξαντλείται.
Με βελτιωμένη απόδοση χρωμάτων, γκρι μελάνι για εκπληκτικές ασπρόμαυρες εικόνες και ειδικό μαύρο μελάνι τύπου pigment για ευανάγνωστο κείμενο, είναι βέβαιο ότι οι εκτυπώσεις σας θα εντυπωσιάζουν.

Πανεύκολη συνδεσιμότητα κάθε συσκευής με τον εκτυπωτή

Όταν μπορείτε να εκτυπώσετε από οποιαδήποτε συσκευή, η υλοποίηση κάθε εργασίας γίνεται ακόμα πιο απλή. Με την εφαρμογή Canon PRINT, μπορείτε να σαρώσετε και να εκτυπώσετε εύκολα μέσω tablet ή φορητής συσκευής. Η ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi Direct® δημιουργεί ένα ασύρματο δίκτυο κατά περίπτωση και διευκολύνει τη ζεύξη του εκτυπωτή με την έξυπνη συσκευή σας

Βάλτε στη ζωή σας την εκτύπωση

Βάλτε στη ζωή σας την εκτύπωση

Μπορείτε να εκτυπώνετε με ευκολία, ό,τι απαθανατίζετε ή βρίσκετε online.

Κατεβάστε την εφαρμογή Canon PRINT για να εκτυπώσετε και να σαρώσετε πανεύκολα εικόνες που έχετε καταγράψει με μια δική σας συσκευή ή έχετε βρει online. Χρησιμοποιώντας smartphone και tablet, μπορείτε να έχετε απευθείας πρόσβαση σε υπηρεσίες cloud και να ελέγχετε την κατάσταση του εκτυπωτή, να ανατρέχετε στο εγχειρίδιο χρήσης ή να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τη στάθμη των μελανιών.

Επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC)

Επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC)

Όποια συσκευή και αν χρησιμοποιείτε, η σύνδεση με τον εκτυπωτή σας πρέπει να είναι εύκολη. Έχουμε φροντίσει γι' αυτό. Μπορείτε να συνδεθείτε στον εκτυπωτή σας από υποστηριζόμενες συσκευές γρήγορα και εύκολα μέσω της τεχνολογίας NFC. Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή Canon PRINT, αγγίξτε τη συσκευή με υποστήριξη NFC στον εκτυπωτή σας και είστε έτοιμοι.

Ασύρματη υποστήριξη PictBridge

Ασύρματη υποστήριξη PictBridge

Εξοικονομήστε χρόνο χάρη στη δυνατότητα καταγραφής εικόνων με τη φωτογραφική μηχανή σας και εκτύπωσής τους σε απίστευτη ποιότητα, χωρίς υπολογιστή. Χάρη στην ασύρματη τεχνολογία, απλώς στείλτε την εικόνα απευθείας για εκτύπωση από τη φωτογραφική μηχανή σας.

Εύκολη εκτύπωση και σάρωση από το cloud

Ζωντανέψτε τις αγαπημένες σας online φωτογραφίες

Ένας ευέλικτος εκτυπωτής για την απλοποίηση των εργασιών σας.
Με την εφαρμογή Canon PRINT, μπορείτε να εκτυπώσετε ό,τι σας εμπνέει. Αναζητήστε τα αρχεία σας στο Facebook, το Instagram ή σε μια πλατφόρμα cloud από μια φορητή συσκευή ή απευθείας από τον εκτυπωτή και δημιουργήστε ένα αντίγραφο σε δευτερόλεπτα.

Εύχρηστη και πρακτική οθόνη αφής της Canon

Εύκολη πρόσβαση σε όλες τις πλατφόρμες cloud

Σχεδιασμένη ειδικά για εσάς. Αποκτήστε πρόσβαση σε πλατφόρμες cloud από την εύχρηστη οθόνη αφής με ένα μόνο άγγιγμα.
Μέσω της οθόνης αφής 8,8cm, βρείτε τις καλύτερες εικόνες σας γρήγορα, δείτε τες σε προεπισκόπηση και εκτυπώστε τες πανεύκολα, χωρίς να απομακρυνθείτε από τον εκτυπωτή.

Προδιαγραφές

Αλλαγή μόνο του μελανιού που εξαντλείται

Αλλαγή μόνο του μελανιού που εξαντλείται

Προαιρετικά μελάνια υψηλής απόδοσης

Προαιρετικά μελάνια υψηλής απόδοσης

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Εκτύπωση από και σάρωση σε cloud

Εκτύπωση από και σάρωση σε cloud

Εφαρμογή Canon PRINT για Inkjet/SELPHY

Εφαρμογή Canon PRINT για Inkjet/SELPHY

Εύχρηστη οθόνη αφής

Εύχρηστη οθόνη αφής

Μεγάλη οθόνη αφής

Μεγάλη οθόνη αφής

Γρήγορη σύνδεση με υποστήριξη NFC

Γρήγορη σύνδεση με υποστήριξη NFC

Δείτε τις πλήρεις τεχνικές προδιαγραφές

Download drivers, software, firmware and manuals.

Product support

Models in this series*

  • PIXMA MG7750 - Black
  • PIXMA MG7751 - White
  • PIXMA MG7752 - Red
  • PIXMA MG7753 - Gold

* some colours only available in selected stores

Αξεσουάρ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

Εξερευνήστε τη σειρά οικιακών φωτογραφικών εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων PIXMA, και βρείτε τον εκτυπωτή που σας ταιριάζει.

MG3650

Συνδεθείτε εύκολα με έξυπνες συσκευές και το cloud χρησιμοποιώντας αυτό το πολυμηχάνημα μικρού μεγέθους με Wi-Fi. Απολαύστε γρήγορη, υψηλής ποιότητας εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση, καθώς και εκτύπωση διπλής όψης και προαιρετικά φυσίγγια μελανιού XL.

Σειρά MG5700

Εύκολη εκτύπωση και σάρωση μέσω έξυπνων συσκευών και του cloud. Διασκεδάστε δημιουργώντας ελκυστικές εικόνες και έγγραφα με αυτό το ευέλικτο, φιλικό για τον χρήστη, πολυμηχάνημα 5 μελανιών.

Σειρά MG6800

Αυτό το πολυμηχάνημα υψηλής απόδοσης 5 μελανιών διαθέτει Wi-Fi και οθόνη αφής που κάνουν εύκολη την εκτύπωση εγγράφων και φωτογραφιών απευθείας από έξυπνες συσκευές, καθώς και την πρόσβαση σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.