Μάρτιος 2020 - Υπέροχες εκτυπώσεις όπου και αν βρίσκεστε. Παρουσιάζουμε τον PIXMA TR150

Μάθετε περισσότερα εδώ

Canon PIXMA iP110

PIXMA iP110

Συνδεθείτε και εκτυπώστε εν κινήσει με τον απόλυτο φορητό εκτυπωτή. Αυτός ο εξαιρετικά ελαφρύς εκτυπωτής χωράει σε μια τσάντα φορητού υπολογιστή και σας επιτρέπει να εκτυπώνετε απευθείας από έξυπνες συσκευές και από το cloud, με εκπληκτικά αποτελέσματα.

PIXMA iP110 Extra

Πλεονεκτήματα

 • Συνδεθείτε και εκτυπώστε εν κινήσει με τον απόλυτο φορητό εκτυπωτή με Wi-Fi
 • Κερδίστε τις εντυπώσεις με εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης 9.600dpi εξαιρετικής ποιότητας
 • Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και εκτυπώστε από το cloud με το PIXMA Cloud Link
 • Εκτυπώστε εύκολα από έξυπνες συσκευές με την εφαρμογή Canon PRINT
 • Απολαύστε εκτυπώσεις εγγράφων και φωτογραφιών εκπληκτικής ποιότητας, όπου και αν βρίσκεστε

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon PIXMA iP110

Η απόλυτη λύση για φορητές εκτυπώσεις


Συνδεθείτε και εκτυπώστε εν κινήσει. Όπου και αν βρεθείτε, αυτός ο λεπτός και ελαφρύς εκτυπωτής θα είναι ο πιο καλός σας σύντροφος. Εκτυπώστε από smartphone, tablet και το cloud χάρη στις προηγμένες δυνατότητες σύνδεσης Wi-Fi.

Συνδεθείτε με το cloud


Απευθείας επαφή με το cloud. Απολαύστε την ελευθερία που σας προσφέρει η εύχρηστη δυνατότητα εκτύπωσης από το Internet, όπου και αν βρίσκεστε, χρησιμοποιώντας μόνο το smartphone ή το tablet σας. Με το βελτιωμένο PIXMA Cloud Link μπορείτε να εκτυπώνετε έγγραφα του Office και αρχεία PDF και JPG απευθείας από υπηρεσίες cloud, όπως τα Dropbox, Google Drive, OneDrive και Evernote. Επίσης, μπορείτε να εκτυπώνετε φωτογραφίες από το Facebook, το Twitter και τα online άλμπουμ σας σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειάζεστε υπολογιστή.

Υποστήριξη για smartphone και tablet


Η ζωή σας συνδέεται με το smartphone σας. Το ίδιο και ο εκτυπωτής σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Canon PRINT για το smartphone ή το tablet σας. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες cloud. Μπορείτε ακόμη και να ελέγχετε την κατάσταση του εκτυπωτή, να ανατρέχετε στο εγχειρίδιο χρήσης και να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τη στάθμη των μελανιών μέσω Wi-Fi ή Internet. Για ακόμη περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης με φορητές συσκευές, προσφέρεται επίσης υποστήριξη για Apple AirPrint και Google Cloud Print.

Εξαιρετική ποιότητα


Κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης εν κινήσει που εντυπωσιάζει. Εκτυπώστε έγγραφα με επαγγελματική εμφάνιση και ευανάγνωστο κείμενο, καθώς και φωτογραφίες με εντυπωσιακή αντίθεση χρωμάτων και ανάλυση έως και 9.600dpi, χάρη στην τεχνολογία FINE της Canon με βελτιωμένο σύστημα 5 μελανιών. Κανένας συμβιβασμός στην ταχύτητα. Απολαύστε εκτυπώσεις με ταχύτητα 9,0ipm για μονόχρωμα έγγραφα και 5,8ipm για έγχρωμα έγγραφα, καθώς και παραγωγή ελκυστικών φωτογραφιών 10x15cm χωρίς περιθώρια μόλις σε 53 δευτερόλεπτα.

Οικονομικές και εύκολες εκτυπώσεις


Απλοποιήστε ακόμα περισσότερο τη ζωή σας και ρυθμίστε τον εκτυπωτή ώστε να παράγει περισσότερες εκτυπώσεις με την "Κατάσταση εξοικονόμησης μαύρου μελανιού". Αν εξαντληθεί το μαύρο μελάνι εν κινήσει, μην ανησυχείτε: ο εκτυπωτής θα συνεχίσει να λειτουργεί δημιουργώντας μαύρο από τα υπόλοιπα έγχρωμα μελάνια.

Διασκεδάστε δημιουργικά


Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και διασκεδάστε με την υπηρεσία Easy Photo Print+. Σχεδιάστε και εκτυπώστε εύκολα ευχετήριες κάρτες, κολάζ φωτογραφιών και πολλά άλλα με αυτήν την online υπηρεσία, χρησιμοποιώντας εικόνες από το tablet, το smartphone, τον υπολογιστή σας ή το cloud.

Εκτύπωση χωρίς καλώδια


Απολαύστε την απόλυτη φορητότητα και κινηθείτε ελεύθερα με την προαιρετική επαναφορτιζόμενη συστοιχία μπαταριών. Ιδανική λύση για να εκτυπώνετε σε μέρη που δεν υπάρχει παροχή ρεύματος.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Convenient and easy to replace

Άνετη και εύκολη αντικατάσταση

High resolution photo printing

Εκτύπωση φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης

Superb photolab-quality print head

Κεφαλή εκτύπωσης για κορυφαία ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Print directly from cloud

Απευθείας εκτύπωση από υπηρεσίες cloud

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

Canon PRINT app

Εφαρμογή Canon PRINT

Turns on when you start printing

Ενεργοποιείται μόλις ξεκινήσετε την εκτύπωση

 • Εκτυπωτής – PIXMA iP110
 • Δεξαμενές μελανιού
 • Καλώδιο ρεύματος
 • Matte Photo Paper MP-101 (για αυτόματη ευθυγράμμιση της κεφαλής εκτύπωσης)
 • CD-ROM εγκατάστασης (CD μόνο για Windows – προγράμματα οδήγησης για Mac είναι διαθέσιμα μέσω Internet)
 • Εγχειρίδια και άλλα έγγραφα
AirPrint-Printers

Ασύρματη εκτύπωση

Χάρη στο Wi-Fi, μπορείτε να εκτυπώνετε από smartphone και tablet.

Εκτύπωση μέσω cloud

Οι εκτυπωτές PIXMA με υποστήριξη υπηρεσιών cloud σάς επιτρέπουν να εκτυπώνετε από online υπηρεσίες cloud απευθείας από την έξυπνη συσκευή σας.

Cloud-Printers