Απόδοση PIXMA

Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία των PIXMA, η χρήση του εκτυπωτή είναι πιο εύκολη και πιο αποδοτική από ποτέ. Η τελευταία σειρά προϊόντων διαθέτει οικονομικές λειτουργίες, όπως αυτόματη ενεργοποίηση και εκτύπωση διπλής όψης, για εξοικονόμηση χαρτιού και ενέργειας. Οι εκτυπωτές PIXMA προσφέρουν μέγιστη ευκολία ελαχιστοποιώντας τη σπατάλη.

Αυτόματη ενεργοποίηση

Εύκολη εκτύπωση και εξοικονόμηση ενέργειας

Η λειτουργία Αυτόματης ενεργοποίησης θέτει αυτόματα τον εκτυπωτή σε λειτουργία μόλις ξεκινάτε την εκτύπωση, διευκολύνοντας έτσι την εκτύπωση μέσω Wi-Fi. Χάρη στη λειτουργία Αυτόματης ενεργοποίησης, οι συνδεδεμένοι μέσω USB εκτυπωτές μπορούν να απενεργοποιούνται αυτόματα όταν παραμένουν ανενεργοί για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Αθόρυβη λειτουργία

Μείωση του θορύβου εκτύπωσης

Η "Αθόρυβη λειτουργία" μειώνει αυτόματα την ταχύτητα εκτύπωσης περιορίζοντας σημαντικά το θόρυβο λειτουργίας, για σχεδόν αθόρυβη εκτύπωση στους χώρους του σπιτιού. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή από τον υπολογιστή ή απευθείας από την οθόνη του εκτυπωτή και να επιλέξετε να παραμένει ενεργή για όλη τη διάρκεια της ημέρας ή μόνο σε συγκεκριμένες ώρες.

Εκτύπωση 2-όψεων

Εξοικονομήστε χαρτί με την αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης

Οι περισσότεροι εκτυπωτές και τα πολυμηχανήματα PIXMA ενσωματώνουν λειτουργία αυτόματης εκτύπωσης 2-όψεων, για αυτόματη παραγωγή εγγράφων διπλής όψης επαγγελματικού επιπέδου. Επίσης, περιορίζει την κατανάλωση χαρτιού και συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.