Canon TS-E 45mm f/2.8

TS-E 45mm f/2.8

Ο TS-E 45mm f/2.8 είναι ένας φακός tilt & shift που προσφέρει γωνία θέασης παρόμοια με αυτήν ενός στάνταρ φακού 50mm. Οι μηχανισμοί ελέγχου κλίσης και μετατόπισης παρέχουν απόλυτο έλεγχο του βάθους πεδίου και της προοπτικής.

TS-E 45mm f2.8

Πλεονεκτήματα

  • Φακός tilt & shift 45mm
  • Φυσική προοπτική με έλεγχο εικόνας
  • Κλίση ±8° και μετατόπιση ±11mm
  • Σύστημα οπίσθιας εστίασης
  • Μη περιστρεφόμενο εμπρόσθιο στοιχείο

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon TS-E 45mm f/2.8

Φυσική προοπτική με δυνατότητες κίνησης


Ένας φακός στάνταρ εστιακής απόστασης, με κινήσεις κλίσης και μετατόπισης. Το κινητό οπτικό σύστημα και ο μηχανισμός οπίσθιας εστίασης εξασφαλίζουν εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας από τα 0,4m ως το άπειρο. Η εστιακή απόσταση των 45mm είναι ιδανική για την επίτευξη φυσικής προοπτικής.

Μεγάλο εύρος κινήσεων


Ο TS-E 45mm f/2.8 προσφέρει εντυπωσιακή ευελιξία, επιτρέποντας στο φωτογράφο να ελέγχει το βάθος πεδίου και την προοπτική με κινήσεις κλίσης ±8°, μετατόπισης ±11mm και περιστροφής ±90°. Ο μηχανισμός tilt & shift διαθέτει επίσης δυνατότητα κλειδώματος, ώστε να αποφεύγονται οι ανεπιθύμητες κινήσεις.

Επίστρωση Super Spectra


Οι επιστρώσεις Super Spectra εξασφαλίζουν ακριβή ισορροπία χρωμάτων και βελτιώνουν την αντίθεση. Επίσης, μειώνουν τις αναλαμπές και τα είδωλα που συνήθως προκαλούνται από την αντανάκλαση του φωτός στον αισθητήρα της μηχανής.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον επόμενο φακό σας;

Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.

Lens Guru Mobile App

Κατανοήστε τα βασικά σημεία της φωτογραφίας και ανακαλύψτε πώς η αλλαγή των φακών μπορεί να κάνει τη διαφορά στις εικόνες σας.

canon lens guru