Τρεις εκπληκτικοί φακοί RF

Οι τρεις κορυφαίοι φακοί RF της σειράς L με γρήγορο διάφραγμα, υψηλές επιδόσεις και σταθεροποίηση εικόνας

Τρεις εκπληκτικοί φακοί RF

Ιδανικοί για κάθε τύπο επαγγελματικής φωτογράφισης

Τρεις φακοί RF που καλύπτουν κάθε τύπο εύρους, από υπερευρυγώνιο και τυπικό έως τηλεφακό ζουμ, για λήψεις από οποιοδήποτε σημείο. Ιδανικοί για φυσικά και αστικά τοπία, πορτραίτα, σπορ, εσωτερικούς χώρους και φωτογραφίσεις μόδας.

Η τριάδα των φακών RF σε νέες αποστολές

Δείτε πώς ο επαγγελματίας φωτογράφος Matthew Joseph χρησιμοποιεί το διάσημο κινηματογραφικό του στυλ για να φωτογραφίσει την τοπική ομάδα κωπηλασίας με την τριάδα φακών RF. Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα για μια μέρα από τη ζωή του φωτογράφου, τους φακούς και τους κωπηλάτες.
Canon Camera

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ

Το σετ τριών φακών RF F2.8 της Canon. Τελειοποιήστε κάθε ιστορία σας με Σταθεροποίηση εικόνας 5 στοπ και ομαλή εστίαση Nano USM σε ακόμα μεγαλύτερο εστιακό εύρος.


Αποκαλύψτε τον κόσμο με κάθε λεπτομέρεια με το φακό RF15-35mm F2.8L IS USM και ανακαλύψτε νέες γωνίες και οπτικά πεδία για να αφηγηθείτε την ιστορία σας. Με την προσθήκη της Σταθεροποίησης εικόνας 5 στοπ, αυτός ο επαγγελματικός υπερευρυγώνιος φακός ζουμ επιτυγχάνει εξαιρετικά ευκρινείς λεπτομέρειες ακόμα και χωρίς τρίποδο, για φωτογραφίες και βίντεο.


Το νέο επαγγελματικό πρότυπο είναι ο φακός RF 24-70mm F2.8L IS USM. Προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία επαγγελματικού ζουμ χάρη στη Σταθεροποίηση εικόνας, το Nano USM για ομαλή εστίαση βίντεο και τα εξαιρετικά οπτικά στοιχεία με κορυφαίες επιστρώσεις για απίστευτα ευκρινή αποτελέσματα.


Την τριάδα των επαγγελματικών φακών συμπληρώνει ο RF70-200mm F2.8L IS USM. Μικρών διαστάσεων, αλλά χωρίς συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα, θεωρείται ο πιο μικρός επαγγελματικός φακός ζουμ 70-200mm f/2.8 και μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε σας αποστολή.


Η βάση RF παρέχει υψηλότερη ταχύτητα επικοινωνίας σε σύγκριση με μια συμβατική βάση DSLR, ώστε να μεταδίδονται περισσότερες πληροφορίες απευθείας στη φωτογραφική μηχανή, εξασφαλίζοντας βελτιστοποίηση του φακού σε πραγματικό χρόνο για απίστευτα ευκρινή πορτραίτα, εξαιρετικά γρήγορη εστίαση και αθόρυβη λειτουργία των κινητήρων Nano USM: ένα πραγματικό πλεονέκτημα για βιντεοσκοπήσεις.

Γρήγορο, μέγιστο διάφραγμα F2.8

Αποτυπώστε την παραμικρή λεπτομέρεια ακόμα και με χαμηλό φωτισμό χάρη στο γρήγορο μέγιστο διάφραγμα F2.8 ή αξιοποιήστε με δημιουργικό τρόπο το βάθος πεδίου. Η κορυφαία κατασκευή των οπτικών στοιχείων και οι προηγμένες επιστρώσεις φακού προσφέρουν άριστη ποιότητα εικόνας και ευκρίνεια με κάθε ταχύτητα διαφράγματος.

Canon Camera

Σταθεροποιητής εικόνας 5 στοπ

Το προηγμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας και η υψηλής ταχύτητας επικοινωνία RF εγγυώνται τις κορυφαίες επιδόσεις αυτών των φακών, που υπερβαίνουν ακόμα και εκείνες των φακών στης σειράς EF με την καλύτερη τεχνολογία. Διαθέτουν 5 στοπ σταθεροποίησης για λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή όταν είναι δύσκολο να διατηρήσετε τη μηχανή σταθερή.

Canon Camera

Κινητήρας εστίασης Nano USM

Οι φακοί RF 15-35MM F2.8L IS USM και RF 24-70MM F2.8L IS USM είναι οι πρώτοι φακοί ζουμ με γρήγορο διάφραγμα που διαθέτουν την τεχνολογία Nano USM της Canon. Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιεί ένα μικροσκοπικό υπερηχητικό κινητήρα για τη γραμμική καθοδήγηση του συστήματος εστίασης, παρέχοντας εξαιρετικά γρήγορη και αθόρυβη εστίαση, για εξαιρετικές λήψεις βίντεο και φωτογραφιών.

Canon Camera

Ανθεκτική κατασκευή και εξαιρετικές επιδόσεις

Έπειτα από 30 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και καινοτομίας, η κατασκευαστική τεχνογνωσία της Canon τελειοποιείται και δημιουργεί φακούς που υπερβαίνουν κάθε προσδοκία. Η σειρά L για τις mirrorless φωτογραφικές μηχανές πλήρους καρέ EOS της σειράς R αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο αυτήν την τεχνολογία με πρωτοποριακές τεχνολογίες και ακόμα πιο γρήγορη λειτουργία, για να μην χάσετε ούτε μία στιγμή.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΩΡΑ
Canon Camera

Φακοί νέας γενιάς

Οι φακοί RF προσφέρουν καλύτερη ποιότητα και ταχύτητα με απόδοση η οποία έχει βελτιστοποιηθεί για τη μηχανή EOS R. Είναι γρήγοροι και φωτεινοί με μοναδικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν νέα επίπεδα έξυπνου ελέγχου.

Σχετικά άρθρα

Σχετικά προϊόντα