Φακοί RF

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

Καταγράψτε τον κόσμο με εκπληκτική ευελιξία και ποιότητα χάρη σε έναν τηλεφακό ζουμ F2.8 εξαιρετικά μικρού μεγέθους με ενσωματωμένο Σταθεροποιητή εικόνας πέντε στοπ, για να διασφαλίσετε εξαιρετικά αποτελέσματα στις λήψεις χωρίς τρίποδο, κοντινότερη εστίαση με ελάχιστη απόσταση 0,7m και ταχύτερη αυτόματη εστίαση από ποτέ.

Διακριτικός και πανίσχυρος

Δείτε πώς ο βραβευμένος φωτογράφος διαφημίσεων και lifestyle, Matthew Joseph, ανακαλύπτει τον πανίσχυρο φακό RF 70-200mm και την ικανότητά του να λειτουργεί αθόρυβα και να εξασφαλίζει εντυπωσιακή ακρίβεια εστίασης για φωτογραφίες και βίντεο.
Canon Camera

Ιδανικός φακός για...

Ένας πρακτικός επαγγελματικός φακός για γενική χρήση

Ένας κορυφαίος φακός ζουμ υψηλής παραγωγικότητας, με σταθερό διάφραγμα F2.8 σε όλο το εύρος των εστιακών αποστάσεων από 70-200mm, που είναι ιδανικός για ταξίδια, φωτογράφιση άγριας φύσης, ειδήσεις και αθλητικές διοργανώσεις.

Αξιόπιστες επιδόσεις και γρήγορη απόκριση

Για πρώτη φορά σε έναν φακό Canon, οι διπλοί κινητήρες Nano USM προσφέρουν απίστευτα νέα επίπεδα γρήγορης και αθόρυβης συνεχούς εστίασης, με τέλεια αποτελέσματα σε στατικές εικόνες ή βίντεο.

Κορυφαία οπτική ποιότητα της σειράς L

Αυτός ο φακός ζουμ σηματοδοτεί τη νέα εποχή στην απόδοση των φακών με Σταθεροποιητή εικόνας 5 στοπ, διάφραγμα 9 λεπίδων, ασφαιρικά και Super UD στοιχεία, καθώς και επικαλύψεις SWC και Super Spectra.

Προηγμένη κατασκευή σειράς L

Αυτός ο φακός της σειράς L διαθέτει στοιχεία στεγανοποίησης και επιστρώσεις fluorine για προστασία από τη σκόνη και νερό, καθώς και ανθεκτική στη θερμοκρασία βαφή που διατηρεί δροσερό τον φακό σε συνθήκες με υψηλές θερμοκρασίες.

Πραγματοποιήστε το δημιουργικό σας όραμα

Το σύστημα EOS R ενσωματώνει όλα τα πλεονεκτήματα του συστήματος EOS και, επιπλέον της δικής του σειράς φακών, είναι πλήρως συμβατό με τα υφιστάμενα οπτικά EF και EF-S με προσαρμογείς και με τη σειρά φλας και αξεσουάρ Speedlite.

Canon Camera

Προδιαγραφές

 • F 2.8

  Για απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού και μικρό βάθος πεδίου

 • Σταθεροποιητής εικόνας 5 στοπ

  Εξαιρετική σταθερότητα ακόμη και στα χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού

 • Ασφαιρικά και UD στοιχεία

  Για φωτογραφίες μοναδικής οπτικής οξύτητας

 • Διπλός κινητήρας Nano USM

  Για ομαλή, γρήγορη και αθόρυβη συνεχή εστίαση

 • Μικρό μέγεθος και βάρος

  Μικρές διαστάσεις για εξαιρετική φορητότητα

 • Δακτύλιος ελέγχου φακού

  Για πρόσθετο έλεγχο των ρυθμίσεων ISO, διαφράγματος και κλείστρου

Notification Imagee
Κατακόρυφη εικόνα του φακού RF 70-200mm F2.8L IS USM

Περιεχόμενα συσκευασίας

 • RF 70-200MM F2.8L IS USM

 • Παρασολέιγ ET-83F (WIII)

 • Θήκη φακού 1424, μαλακή θήκη με κορδόνι

 • Κάλυμμα φακού E-77 II

 • Δακτύλιος βάσης τριπόδου E (WIII)

Στα χέρια των επαγγελματιών...

Ανακαλύψτε πώς η Canon κερδίζει τη φήμη της κορυφαίας καινοτομίας και ποιότητας εικόνας και διαβάστε περισσότερα για τους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο που προτιμούν τις φωτογραφικές μηχανές και τους φακούς της Canon.

Τηλεφακοί

Με τους τηλεφακούς μπορείτε να αποτυπώνετε αθλητικές διοργανώσεις, εικόνες της άγριας φύσης και διάφορες εκδηλώσεις από απόσταση, χωρίς να παίρνετε μέρος στη δράση. Εξερευνήστε τους τηλεφακούς της Canon και δείτε πού θα σας οδηγήσει η δημιουργικότητά σας.
Ανακαλύψτε περισσότερα

Σχετικά προϊόντα