Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Οικονομικός, στάνταρ φακός ζουμ, κατάλληλος για διάφορα θέματα. Απολαύστε ομαλή, σχεδόν αθόρυβη εστίαση κατά τη λήψη βίντεο, χάρη στη τεχνολογία κινητήρα STM και τη λειτουργία Servo AF ταινίας. Ο Σταθεροποιητής εικόνας τεσσάρων στοπ μειώνει τις επιπτώσεις από την αστάθεια της μηχανής.

Πλεονεκτήματα

  • Ευέλικτο εύρος ζουμ, ιδανικό για τοπία, πορτραίτα και ταξιδιωτική φωτογράφιση
  • Μικρό μέγεθος και βάρος
  • Οπτικός Σταθεροποιητής εικόνας τεσσάρων στοπ για αντιστάθμιση της αστάθειας της μηχανής
  • Κινητήρας STM για ομαλή, σχεδόν αθόρυβη εστίαση κατά τη λήψη βίντεο
  • Ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,25m

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Ιδανική λύση για τα πρώτα βήματα στον κόσμο των DSLR


Αποτυπώστε σωστά διάφορα θέματα, από τοπία έως πορτραίτα και σκηνές δράσης, χάρη στο ευέλικτο εύρος ζουμ 18-55mm. Χάρη στην ελαφριά κατασκευή του, ο φακός αυτός είναι επίσης ιδανικός για καθημερινές λήψεις.

Σταθεροποιητής εικόνας τεσσάρων στοπ για μεγαλύτερη ευκρίνεια


Ο Σταθεροποιητής εικόνας μειώνει τις επιπτώσεις από την αστάθεια της μηχανής, επιτρέποντας τη λήψη φωτογραφιών χωρίς τρίποδο και χωρίς φλας σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε ταχύτητες κλείστρου έως τέσσερα στοπ πιο αργές από το κανονικό, χωρίς η κίνηση της μηχανής να προκαλεί φλουτάρισμα.

Ομαλή, αθόρυβη εστίαση κατά τη λήψη ταινιών


Η τεχνολογία κινητήρα STM προσφέρει σχεδόν αθόρυβη εστίαση, ώστε να μην εισέρχεται θόρυβος στον ήχο του βίντεο, ενώ προσαρμόζει την εστίαση ομαλά και με ακρίβεια κατά τη λήψη.

Σχεδίαση για υπέροχες φωτογραφίες


Με ελάχιστη απόσταση εστίασης μόλις 0,25m, μπορείτε να εστιάσετε σε μικρά θέματα. Το μη περιστρεφόμενο εμπρός στοιχείο διευκολύνει τη χρήση φίλτρων, ενώ ο δακτύλιος χειροκίνητης εστίασης σάς επιτρέπει να εστιάζετε χειροκίνητα ανά πάσα στιγμή.

Κορυφαία ποιότητα εικόνας ανεξάρτητα από το θέμα


Η επίστρωση Super Spectra μειώνει τις αναλαμπές και αυξάνει την ευκρίνεια, ενώ το διάφραγμα επτά λεπίδων εξασφαλίζει ήπιο φλουτάρισμα των φωτεινών τόνων για πιο φυσική εμφάνιση και αίσθηση.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον επόμενο φακό σας;

Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.