Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Με μικρό μέγεθος και προσιτή τιμή, ο στάνταρ φακός ζουμ EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II είναι ένας ιδανικός φακός γενικής χρήσης. Το σύστημα Image Stabilizer (Σταθεροποιητής εικόνας) τεσσάρων στοπ παρέχει εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

Πλεονεκτήματα

  • Μικρό βάρος και μέγεθος
  • Εύρος εστιακών αποστάσεων που κυμαίνεται από ρυθμίσεις ευρυγώνιου έως μικρές ρυθμίσεις τηλεφακού
  • Σταθεροποιητής Εικόνας τεσσάρων στοπ
  • Ασφαιρικά στοιχεία φακού για έλεγχο της παραμόρφωσης
  • Ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,25m
  • Επιστρώσεις Super Spectra
  • Διάφραγμα κυκλικού ανοίγματος
  • Ταχύτατη αυτόματη εστίαση

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Υψηλής ποιότητας ζουμ σε προσιτή τιμή


Ο υψηλής ποιότητας στάνταρ φακός ζουμ EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II είναι ιδανικός για φωτογράφους που δεν θέλουν να μεταφέρουν βαρύ εξοπλισμό. Με εστιακή απόσταση που ισοδυναμεί με 29-88mm σε μορφή 35mm, το μεγάλο εύρος ζουμ του φακού είναι κατάλληλο για τις περισσότερες περιπτώσεις γενικής φωτογράφισης. Στα κοντινά πλάνα, η απόσταση εργασίας είναι μόλις 0,25m (25cm) σε όλο το εύρος του ζουμ.

Σταθεροποιητής εικόνας


Ο EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II διαθέτει την τεχνολογία Σταθεροποιητή εικόνας τεσσάρων στοπ της Canon που ελαχιστοποιεί το ενδεχόμενο φλουτάρισμα της εικόνας. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στους φωτογράφους να χρησιμοποιούν ταχύτητες κλείστρου έως τέσσερις φορές πιο αργές από το κανονικό χωρίς να αυξάνεται αισθητά το φλουτάρισμα της εικόνας, ένα ιδανικό χαρακτηριστικό για λήψεις με ασθενή φωτισμό.

Ασφαιρικά στοιχεία φακού με επίστρωση Super Spectra


Η επίστρωση Super Spectra εξασφαλίζει πραγματική ισορροπία χρωμάτων και ευκρινείς εικόνες με υψηλή αντίθεση. Παράλληλα, ελαχιστοποιεί τα είδωλα και τις αναλαμπές, απορροφώντας το φως που αντανακλάται από τους αισθητήρες της ψηφιακής μηχανής ή τα εσωτερικά στοιχεία του φακού. Το ασφαιρικό στοιχείο του φακού προσφέρει ευκρινείς εικόνες με υψηλή αντίθεση, ακόμα και με εντελώς ανοικτό διάφραγμα.

Κυκλικό διάφραγμα


Στις λήψεις με μεγάλο διάφραγμα, το κυκλικό άνοιγμα του διαφράγματος δημιουργεί ένα ομαλό, ομοιόμορφο φλουτάρισμα στο φόντο, τονίζοντας έτσι τα θέματα που βρίσκονται στο προσκήνιο και απαλείφοντας τα στοιχεία που αποσπούν την προσοχή.

Κρύσταλλο χωρίς μόλυβδο


Ο EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II κατασκευάζεται αποκλειστικά από φιλικό προς το περιβάλλον κρύσταλλο χωρίς μόλυβδο.

Αξεσουάρ


Ο EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II συνοδεύεται από κάλυμμα φακού και κάλυμμα σκόνης. Το παροσολέιγ (EW-60C) και η μαλακή θήκη φακού (LP814) διατίθενται ως προαιρετικά αξεσουάρ.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Related Products