Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS

EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS

Με μικρές διαστάσεις και πανίσχυρο ζουμ 11x, αυτός ο φακός ζουμ γενικής χρήσης είναι ιδανικός για φωτογράφους που βρίσκονται εν κινήσει. Ο Σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση με ασθενή φωτισμό.

Πλεονεκτήματα

  • Φακός ζουμ 11x, 18-200mm
  • Σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ
  • Αυτόματη ανίχνευση πανοραμικής μετατόπισης και τριπόδου
  • Ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,45m
  • Ασφαιρικά και UD στοιχεία φακού
  • Επιστρώσεις φακού Super-Spectra για ελαχιστοποίηση των ειδώλων και των αναλαμπών
  • Κλείδωμα ζουμ για διατήρηση ελάχιστου μεγέθους
  • Κυκλικό διάφραγμα για ευχάριστο φλουτάρισμα φόντου

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS

Μικρός, ελαφρύς και γρήγορος


Ο EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS είναι ένας μικρός φακός EF-S με υψηλό συντελεστή μεγέθυνσης, περίπου 11x. Διαθέτει εύρος ζουμ 18-200mm (ισοδύναμο με φακό 29-320mm σε φιλμ 35mm) και μέγιστο διάφραγμα f/3.5-5.6. Με βάρος μόλις 595g και διαστάσεις 78,6 x 102mm, είναι σχεδιασμένος τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους ερασιτέχνες που αναζητούν έναν φακό με οπτικό Σταθεροποιητή εικόνας και μεγάλο εύρος εστιακής απόστασης. Ο φακός προσφέρει ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,45m σε όλες τις θέσεις ζουμ.

Ο EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS είναι αποκλειστικά σχεδιασμένος για χρήση με μηχανές EOS που διαθέτουν βάση φακού EF-S.

Ασφαιρικά και UD στοιχεία


Η προσθήκη δύο ασφαιρικών φακών υψηλής ακρίβειας που διορθώνουν παρεκκλίσεις όπως η καμπύλωση πεδίου και η παραμόρφωση εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, για την αντιμετώπιση της χρωματικής παρέκκλισης, η οποία αποτελεί συνηθισμένο φαινόμενο στις ευρυγώνιες λήψεις, έχουν συμπεριληφθεί δύο φακοί UD που εξασφαλίζουν βέλτιστη ποιότητα εικόνας και ευκρίνεια σε όλο το κάδρο.

Επίστρωση Super Spectra


Η κατοχυρωμένη από την Canon επίστρωση των στοιχείων φακού μειώνει τα είδωλα και τις αναλαμπές που προκαλούν οι αντανακλάσεις στον αισθητήρα εικόνας και στην εσωτερική επιφάνεια των φακών. Η επίστρωση αυτή βελτιώνει τη διάδοση του φωτός και μειώνει τις αντανακλάσεις, για καθαρές και ευκρινείς εικόνες.

Σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ


Ο οπτικός Σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ, που είναι ειδικά σχεδιασμένος για το εύρος εστιακής απόστασης του φακού, αποτρέπει το φλουτάρισμα κατά τις λήψεις χωρίς τρίποδο ή με χαμηλή ταχύτητα κλείστρου. Η αυτόματη αναγνώριση πανοραμικής μετατόπισης εξασφαλίζει αποτελεσματική παρακολούθηση των κινούμενων θεμάτων και, καθώς ο Σταθεροποιητής εικόνας βασίζεται στον φακό, τα αποτελέσματα εμφανίζονται στο σκόπευτρο κατά το καδράρισμα.

Ανθεκτική, ποιοτική κατασκευή και οπτικά χωρίς μόλυβδο


Σχεδιασμένος για σκληρές συνθήκες εργασίας, ο EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των σύγχρονων φωτογράφων. Σε όλα τα στάδια της κατασκευής του χρησιμοποιείται κρύσταλλο φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς μόλυβδο.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Related Products

Τηλεφακοί

Με αυξημένες εστιακές αποστάσεις, για να έρχεστε πιο κοντά στο θέμα σας χωρίς να συμμετέχετε στη σκηνή.