Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Απόλυτη ελευθερία καδραρίσματος με έναν ελαφρύ, μικρό φακό γρήγορης εστίασης. Ο EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM είναι ένας εξαιρετικός φακός γενικής χρήσης για φωτογραφικές μηχανές EOS με βάση EF-S.

Πλεονεκτήματα

  • Εκπληκτικό εύρος ζουμ για όλα τα σώματα με βάση EF-S
  • Κορυφαία ποιότητα εικόνας
  • Μικρό βάρος και μέγεθος
  • Σταθεροποιητής εικόνας - αντιστάθμιση έως 3 στοπ
  • Γρήγορη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση με κινητήρα USM
  • Επιστρώσεις Super Spectra
  • Κυκλικό διάφραγμα
  • Προαιρετικό ειδικό παρασολέιγ

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Φακός γενικής χρήσης με Σταθεροποιητή εικόνας (IS)


Ο φακός EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM παρέχει ενεργό εύρος εστιακής απόστασης περίπου 27-136mm σε μορφή 35mm. Χάρη στις πολλές επιλογές καδραρίσματος που προσφέρει, ο φακός αυτός αποτελεί μια ιδανική και ολοκληρωμένη λύση για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας σε διάφορες συνθήκες λήψης.

Ελαφρύς και γρήγορος


Χάρη στο μικρό μέγεθος και βάρος του, ο EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM είναι ιδανικός για λήψη θεμάτων που κινούνται γρήγορα αλλά και για ταξίδια, στα οποία ο βαρύς εξοπλισμός αποτελεί πρόβλημα. Ο δακτυλιοειδής υπερηχητικός κινητήρας (USM) συνεργάζεται αρμονικά με τις μηχανές EOS που διαθέτουν βάση EF-S για ταχύτατη αυτόματη εστίαση ακριβείας και παρακολούθηση με πρόβλεψη, ενώ μπορεί να ελέγχεται πλήρως χειροκίνητα ανά πάσα στιγμή.

Σταθερές λήψεις


Το σύστημα Image Stabilizer (Σταθεροποιητής εικόνας) προσφέρει αντιστάθμιση κατά τρία ολόκληρα στοπ, εξασφαλίζοντας ενεργό μέγιστο διάφραγμα f1.4-2.0, γεγονός που καθιστά τον φακό ιδανικό για φωτογραφίες χωρίς τρίποδο ή με ασθενή φωτισμό.

Σχεδίαση για ψηφιακή φωτογράφιση


Ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή φωτογράφιση, ο φακός διαθέτει στοιχεία με ειδικό σχήμα και επίστρωση Super Spectra, ώστε να καταστέλλει τα είδωλα και τις αναλαμπές που μπορεί προκληθούν από τις αντανακλάσεις στους αισθητήρες της μηχανής. Το ειδικό παρασολέιγ που διατίθεται προαιρετικά μπορεί να μειώσει περαιτέρω την εμφάνιση των αναλαμπών.

Φλουτάρισμα φόντου


Το κυκλικό διάφραγμα δημιουργεί όμορφο φλουτάρισμα στο φόντο όταν φωτογραφίζετε με μεγάλο διάφραγμα, το οποίο είναι ιδανικό για να δίνετε την αίσθηση του βάθους και να κάνετε το θέμα ή το μοντέλο να ξεχωρίζει από το φόντο.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Related Products

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον επόμενο φακό σας;

Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.