Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας (Image Stabilizer) τριών στοπ, ο EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM είναι ο ιδανικός τηλεφακός ζουμ για λήψεις με αμυδρό φωτισμό και χαμηλές ταχύτητες κλείστρου, χωρίς επιπτώσεις από την αστάθεια της μηχανής.

Πλεονεκτήματα

  • Ισχυρή μεγέθυνση σε προσιτή τιμή
  • Σταθεροποιητής εικόνας τριών στοπ
  • Στοιχείο φακού UD και επιστρώσεις Super Spectra
  • Κυκλικό άνοιγμα διαφράγματος, που προσφέρει ευχάριστο φλουτάρισμα στο φόντο
  • Γρήγορη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Υψηλή μεγέθυνση σε προσιτή τιμή


Ο ισχυρός, αλλά οικονομικά προσιτός EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM απευθύνεται σε φωτογράφους φυσικών τοπίων και αθλητικών δραστηριοτήτων που αναζητούν υψηλότερη ευκρίνεια στις λήψεις χωρίς τρίποδο. Όταν χρησιμοποιείται με μηχανή EOS με αισθητήρα μεγέθους APS-C, ο φακός προσφέρει γωνία θέασης σχεδόν ισοδύναμη με αυτήν ενός φακού 112-480mm σε μια μηχανή DSLR πλήρους καρέ.

Σταθεροποιητής εικόνας


Ο φακός EF 70-300mm f/5-5.6 IS USM διαθέτει σταθεροποιητή εικόνας τριών στοπ και είναι ιδανικός για λήψεις χωρίς τρίποδο. Επιτρέπει τη χρήση ταχυτήτων κλείστρου έως τρία στοπ πιο αργών από το κανονικό, χωρίς να αυξάνεται αισθητά το φλουτάρισμα. Κατά την οριζόντια πανοραμική μετατόπιση, ο Σταθεροποιητής εικόνας μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να διορθώνει μόνο την ανεπιθύμητη κατακόρυφη αστάθεια, ενώ απενεργοποιείται όταν η μηχανή τοποθετηθεί σε τρίποδο.

Στοιχείο φακού UD


Το κρυστάλλινο στοιχείο UD (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) διορθώνει τις χρωματικές παρεκκλίσεις και προσφέρει υψηλή ανάλυση και αντίθεση σε όλο το εύρος του ζουμ. Στην κατασκευή του φακού χρησιμοποιείται αποκλειστικά κρύσταλλο φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς προσθήκη μολύβδου.

Επίστρωση Super Spectra


Οι επιστρώσεις Super Spectra εξασφαλίζουν ακριβή ισορροπία χρωμάτων και βελτιώνουν την αντίθεση. Επίσης, μειώνουν τις αναλαμπές και τα είδωλα που συνήθως προκαλούνται από την αντανάκλαση του φωτός στον αισθητήρα της μηχανής.

Ευχάριστο φλουτάρισμα φόντου


Το σχεδόν κυκλικό άνοιγμα του διαφράγματος, το οποίο ελέγχεται ηλεκτρομαγνητικά, χαρίζει πιο απαλή και ομοιόμορφη αίσθηση στις περιοχές εκτός εστίασης, ενώ κάνει το εστιασμένο θέμα να ξεχωρίζει από το φλουταρισμένο φόντο.

Υπερηχητική εστίαση


Ο υπερηχητικός κινητήρας προσφέρει ταχύτατη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Η εξαιρετική ροπή συγκράτησης επιτρέπει την επίτευξη του σημείου εστίασης με ακρίβεια, χωρίς αστοχίες.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις