Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

Μοναδική σχεδίαση στην κατηγορία των τηλεφακών ζουμ. Ο EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM διαθέτει ένα διαθλαστικό οπτικό στοιχείο (DO) που εξασφαλίζει μικρό μέγεθος και βάρος, καθώς και κορυφαία ποιότητα εικόνας

Πλεονεκτήματα

  • Διαθλαστικό οπτικό στοιχείο (DO) τριών στρώσεων
  • Μήκος μόλις 9,99cm
  • Σταθεροποιητής εικόνας
  • Αυτόματη εστίαση υψηλής ταχύτητας με δυνατότητα εναλλαγής σε χειροκίνητη εστίαση
  • Κυκλικό άνοιγμα διαφράγματος για ευχάριστο bokeh
  • Κλείδωμα δακτυλίου ζουμ

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

Πρωτοποριακές τεχνολογίες


Χάρη στις τεχνολογίες του διαθλαστικού οπτικού στοιχείου (DO) πολλαπλών στρώσεων, του συστήματος σταθεροποίησης εικόνας (IS) και του υπερηχητικού κινητήρα (USM), ο EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM αποτελεί το αποκορύφωμα της μελετημένης σχεδίασης φακών.

Οπτικά με διαθλαστικό οπτικό στοιχείο (DO)


Ο EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM περιλαμβάνει ένα διαθλαστικό οπτικό στοιχείο (DO), το οποίο μειώνει τις διαστάσεις του φακού, ενώ παράλληλα διατηρεί την κορυφαία ποιότητα της εικόνας. Το στοιχείο DO συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των στοιχείων fluorite και UD σε ένα κομμάτι κρυστάλλου. Έτσι, αποδίδονται εικόνες υψηλής αντίθεσης και ευκρίνειας, ενώ περιορίζεται σημαντικά η χρωματική παρέκκλιση.

Σταθεροποιητής εικόνας


Ο φακός EF 70-300mm f/4.5-5.6 IS USM διαθέτει Σταθεροποιητή εικόνας (IS) τριών στοπ και είναι ιδανικός για λήψεις χωρίς τρίποδο. Επιτρέπει τη χρήση ταχυτήτων κλείστρου έως τρία στοπ πιο αργών από το κανονικό, χωρίς να αυξάνεται αισθητά το φλουτάρισμα. Ο φακός ερμηνεύει αυτόματα την έντονη κίνηση προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ως πανοραμική μετατόπιση και απενεργοποιεί το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας σε αυτό το επίπεδο.

Υπερηχητική εστίαση


Ο δακτυλιοειδής υπερηχητικός κινητήρας παρέχει ταχύτατη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Η εξαιρετική ροπή συγκράτησης επιτρέπει την επίτευξη του σημείου εστίασης με ακρίβεια, χωρίς αστοχίες.

Ευχάριστο φλουτάρισμα φόντου


Το σχεδόν κυκλικό άνοιγμα του διαφράγματος, το οποίο ελέγχεται ηλεκτρομαγνητικά, χαρίζει πιο απαλή και ομοιόμορφη αίσθηση στις περιοχές εκτός εστίασης, ενώ κάνει το εστιασμένο θέμα να ξεχωρίζει από το φλουταρισμένο φόντο.

Ενοποίηση με το σύστημα EOS


Ο τρόπος οδήγησης της αυτόματης εστίασης του φακού έχει προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει ειδικά με τα τελευταία μοντέλα της σειράς EOS, αξιοποιώντας στο έπακρο το πλεονέκτημα της ταχύτητας του φακού. Ο φακός εξασφαλίζει βέλτιστη φωτομέτρηση με φλας διαβιβάζοντας πληροφορίες απόστασης προς το σύστημα φλας E-TTL II των συμβατών μηχανών EOS.

Σε αρμονία με το περιβάλλον


Σύμφωνα με την αυστηρή περιβαλλοντική πολιτική της Canon, στα οπτικά των φακών χρησιμοποιείται μόνο κρύσταλλο χωρίς μόλυβδο.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Related Products