Canon EF 28mm f/2.8 IS USM

EF 28mm f/2.8 IS USM

Ο φορητός και οικονομικά προσιτός EF 28mm f/2.8 IS USM είναι ένας ιδανικός ευρυγώνιος φακός γενικής χρήσης για μηχανές πλήρους καρέ. Παράλληλα, είναι ένας υψηλής ποιότητας, στάνταρ φακός μικρού μεγέθους για μηχανές DSLR με αισθητήρες APS-C.

Πλεονεκτήματα

  • Ευρυγώνιος φακός 28mm (ισοδύναμος με 45mm σε μηχανές με αισθητήρες μεγέθους APS-C).
  • Γρήγορο μέγιστο διάφραγμα f/2.8.
  • Σταθεροποιητής εικόνας έως τέσσερα στοπ.
  • Υπερηχητικός μηχανισμός αυτόματης εστίασης.
  • Κυκλικό άνοιγμα διαφράγματος για απαλό φλουτάρισμα στο φόντο.
  • Επιστρώσεις Super Spectra που μειώνουν τις αναλαμπές.

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 28mm f/2.8 IS USM

Υψηλής ποιότητας ευρυγώνιος φακός

Ευρυγώνιος σταθερός φακός 28mm που προσφέρει γωνία θέασης 75° σε μηχανές DSLR πλήρους καρέ. Ιδανικός στάνταρ φακός για μηχανές EOS με αισθητήρες μεγέθους APS-C, καθώς προσφέρει την ίδια οπτική με έναν φακό 45mm σε μια μηχανή πλήρους καρέ.

Λήψη σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

Το μέγιστο διάφραγμα f/2.8 σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε χωρίς τρίποδο με το φως του περιβάλλοντος, χωρίς να χρειάζεται φλας. Η σταθεροποίηση εικόνας επιτρέπει ταχύτητες κλείστρου έως τέσσερα στοπ πιο αργές από το κανονικό, χωρίς να ανησυχείτε για την αστάθεια της μηχανής.

Γρήγορη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση

Ο υπερηχητικός κινητήρας αυτόματης εστίασης (USM) της Canon προσφέρει ταχύτατη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Η δυνατότητα παράκαμψης της αυτόματης εστίασης και μετάβασης σε χειροκίνητο έλεγχο οποιαδήποτε στιγμή επιτρέπει τη ρύθμιση της εστίασης με ακρίβεια χωρίς αλλαγή κατάστασης.

Εστίαση σε κοντινή απόσταση

Πλησιάστε το θέμα σε απόσταση έως και 0,23m και απολαύστε εντυπωσιακή ευρυγώνια οπτική.

Ειδική σχεδίαση για μείωση των διαστάσεων

Με βάρος μόλις 260g και διαστάσεις 68,4mm x 51,5mm, ο EF 28mm f/2.8 IS USMείναι ένας φακός που σάς ακολουθεί παντού. Είναι ιδανικός για φωτογράφιση τοπίων και ταξιδιωτικών σκηνών, καθώς και για ντοκιμαντέρ.

Σχεδιασμένος για εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Το κυκλικό άνοιγμα του διαφράγματος επτά λεπίδων δημιουργεί υπέροχο εφέ bokeh, ενώ η επίστρωση Super Spectra μειώνει τις αναλαμπές. Ο EF 28mm f/2.8 IS USMείναι ένας κλασικός σταθερός φακός που περιορίζει την παραμόρφωση και τις παρεκκλίσεις που μπορεί να υποβαθμίσουν την ποιότητα εικόνας.

Πεδίο χρήσης

Ιδανικός για φωτογράφιση τοπίων και ταξιδιωτικών σκηνών, καθώς και για φωτορεπορτάζ, με ευρύ οπτικό πεδίο που εξασφαλίζει εντυπωσιακές κοντινές λήψεις.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Related Products

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον επόμενο φακό σας;

Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.

Ευρυγώνιοι φακοί

Πετύχετε ευρύτερο πεδίο προβολής και χωρέστε περισσότερα στο κάδρο με τη σειρά των ευρυγώνιων φακών μας.

Ανακαλύψτε περισσότερα