Canon EF 28mm f/1.8 USM

EF 28mm f/1.8 USM

Ο EF 28mm f/1.8 USM διαθέτει σχεδίαση που συνδυάζει την προσιτή τιμή με την οπτική απόδοση, ενώ το γρήγορο μέγιστο διάφραγμα f/1.8 επιτρέπει λήψη χωρίς τρίποδο με ασθενή φωτισμό.

Πλεονεκτήματα

  • Ευρεία γωνία θέασης 75° σε μηχανές πλήρους καρέ
  • Γρήγορο διάφραγμα f/1.8
  • Κινητήρας εστίασης USM με δυνατότητα εναλλαγής σε χειροκίνητη εστίαση οποιαδήποτε στιγμή
  • Ελάχιστη απόσταση εστίασης 25cm
  • Ασφαιρικό στοιχείο φακού
  • Μέγεθος φίλτρου 58mm

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 28mm f/1.8 USM

Γρήγορος και ευρυγώνιος


Χάρη στο μεγάλο μέγιστο διάφραγμα f/1.8 του φακού, οι φωτογράφοι μπορούν να χρησιμοποιούν γρήγορες ταχύτητες κλείστρου σε διάφορες συνθήκες φωτισμού και να ελέγχουν το βάθος πεδίου για φλουτάρισμα του φόντου. Το ασφαιρικό στοιχείο φακού διορθώνει την παραμόρφωση και εξασφαλίζει ευκρινή εικόνα σε όλο το κάδρο.
Όταν χρησιμοποιείται σε μηχανές EOS με αισθητήρες μεγέθους APS-C, ο EF 28mm f/1.8 USM προσφέρει το ίδιο οπτικό πεδίο με έναν φακό 45mm σε μηχανή πλήρους καρέ, γι' αυτό και είναι ένας ιδανικός στάνταρ φακός με γρήγορο διάφραγμα.

Υπερηχητική εστίαση


Ο δακτυλιοειδής υπερηχητικός κινητήρας παρέχει ταχύτατη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Η εξαιρετική ροπή συγκράτησης επιτρέπει την επίτευξη του σημείου εστίασης με ακρίβεια, χωρίς αστοχίες. Επιπλέον, μπορείτε να παρακάμψετε το αυτόματο σύστημα και να ελέγξετε χειροκίνητα την εστίαση ανά πάσα στιγμή χωρίς να αλλάξετε την κατάσταση AF.

Επίστρωση Super Spectra


Η επίστρωση Super Spectra εξασφαλίζει σωστή ισορροπία χρωμάτων και υψηλή αντίθεση. Επίσης, μειώνει τις αναλαμπές και τα είδωλα που συνήθως προκαλούνται από την αντανάκλαση του φωτός στον αισθητήρα της μηχανής.

Ενοποίηση με το σύστημα φωτομέτρησης με φλας E-TTL II


Ο EF 28mm f/1.8 USM διαβιβάζει πληροφορίες απόστασης στο σύστημα φλας E-TTL II των συμβατών μηχανών EOS, για βέλτιστη φωτομέτρηση με φλας.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Related Products

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον επόμενο φακό σας;

Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.