Canon EF 100mm f/2 USM

EF 100mm f/2 USM

Ο EF 100mm f/2 USM είναι ένας τηλεφακός μικρής εστιακής απόστασης με μεγάλο διάφραγμα, ιδανικός για πορτραίτα. Ο φακός συμπιέζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και κάνει το θέμα να ξεχωρίζει από το φλουταρισμένο φόντο.

Πλεονεκτήματα

  • Μεσαίος τηλεφακός
  • Γρήγορο διάφραγμα f/2
  • Κινητήρας εστίασης USM με δυνατότητα εναλλαγής σε χειροκίνητη εστίαση οποιαδήποτε στιγμή
  • Ελάχιστη απόσταση εστίασης 90cm
  • Μέγεθος φίλτρου 58mm
  • Επιστρώσεις Super Spectra που μειώνουν τα είδωλα και τις αναλαμπές

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 100mm f/2 USM

Μεγάλη εστιακή απόσταση, μικρό μέγεθος


Ο EF 100mm f/2 USM έχει μεγάλο μέγιστο διάφραγμα αλλά σχετικά μικρό μέγεθος. Η εστιακή απόσταση 100mm επιτρέπει στους φωτογράφους να διατηρούν μια καλή απόσταση εργασίας από το θέμα και, επιπλέον, διευκολύνει τη συμπίεση της προοπτικής. Εξασφαλίζει πεντακάθαρες εικόνες με όλες τις ρυθμίσεις διαφράγματος.

Μεγάλο διάφραγμα f/2


Το μεγάλο μέγιστο διάφραγμα f/2 προσφέρει εκπληκτική ταχύτητα για φωτογράφιση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, χωρίς να απαιτείται χρήση φλας. Η λήψη με τόσο μεγάλο διάφραγμα φλουτάρει επίσης το φόντο και δίνει περισσότερη έμφαση στο θέμα.

Ομαλό φλουτάρισμα φόντου


Το σχεδόν κυκλικό άνοιγμα του διαφράγματος χαρίζει απαλή και ομοιόμορφη αίσθηση στις περιοχές εκτός εστίασης. Με αυτόν τον τρόπο, τα ευκρινή αντικείμενα στο προσκήνιο ξεχωρίζουν από το απαλά φλουταρισμένο φόντο.

Υπερηχητική εστίαση


Ο δακτυλιοειδής υπερηχητικός κινητήρας παρέχει ταχύτατη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Η εξαιρετική ροπή συγκράτησης επιτρέπει την επίτευξη του σημείου εστίασης με ακρίβεια, χωρίς αστοχίες. Επιπλέον, μπορείτε να παρακάμψετε το αυτόματο σύστημα και να ελέγξετε χειροκίνητα την εστίαση ανά πάσα στιγμή χωρίς να αλλάξετε την κατάσταση AF.

Επίστρωση Super Spectra


Η επίστρωση Super Spectra εξασφαλίζει σωστή ισορροπία χρωμάτων και υψηλή αντίθεση. Επίσης, μειώνει τις αναλαμπές και τα είδωλα που συνήθως προκαλούνται από την αντανάκλαση του φωτός στον αισθητήρα της μηχανής.

Ενοποίηση με το σύστημα φωτομέτρησης με φλας E-TTL II


Ο φακός διαβιβάζει πληροφορίες απόστασης στο σύστημα φλας E-TTL II των συμβατών μηχανών EOS, για βέλτιστη φωτομέτρηση με φλας."

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Related Products

Ευρυγώνιοι φακοί

Πετύχετε ευρύτερο πεδίο προβολής και χωρέστε περισσότερα στο κάδρο με τη σειρά των ευρυγώνιων φακών μας.