Εκτυπωτές λέιζερ με υποστήριξη εκτύπωσης από φορητές συσκευές

Εικόνα κεφαλίδας

Η Canon παρέχει μια μεγάλη γκάμα λύσεων εκτύπωσης λέιζερ και σάρωσης από/σε tablet και smartphone για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μικρές ομάδες εργασίας. Είτε μέσω τοπικού δικτύου είτε μέσω του cloud, η Canon προσφέρει μια λύση κατάλληλη για τις ανάγκες σας.

Επιλεγμένοι εκτυπωτές λέιζερ υποστηρίζουν τις τεχνολογίες Apple® AirPrint™ και Mopria™, καθώς και την εφαρμογή Canon PRINT Business, η οποία επιτρέπει την εκτύπωση και τη σάρωση από/σε φορητές συσκευές στο μέσω του τοπικού σας δίκτυο. Επιπλέον, με την υποστήριξη Google Cloud Print που διαθέτουν επιλεγμένα μοντέλα, μπορείτε να εκτυπώνετε από τον υπολογιστή ή τη φορητή συσκευή σας μέσω του cloud.

Σημείωση: Οι εκτυπωτές imageRUNNER ADVANCE δεν υποστηρίζουν την υπηρεσία Mopria.

Άμεση εκτύπωση από συσκευές Apple iOS ή Android

Εκτύπωση από φορητές συσκευές μέσω Mopria   Εκτύπωση από φορητές συσκευές Airprint_Λογότυπο

Εκτυπώστε από συμβατές συσκευές iOS και Android χωρίς να εγκαταστήσετε εφαρμογές ή να συνδέσετε καλώδια.

Οι συσκευές Apple iOS που υποστηρίζουν την τεχνολογία AirPrint, καθώς και οι συσκευές Android με τη υπηρεσία Mopria* μπορούν να εκτυπώνουν απευθείας μέσω του ασύρματου δικτύου σας.  *Στις συσκευές Android ενδέχεται να χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο.

Εκτύπωση από Android με την υπηρεσία Mopria

Τα smartphone και tablet με πιστοποίηση Mopria εντοπίζουν αυτόματα τους εκτυπωτές Canon με υποστήριξη Mopria μέσω σύνδεσης Wi-Fi και δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να εκτυπώνουν e-mail και έγγραφα από φορητές συσκευές, εξίσου εύκολα με την εκτύπωση από υπολογιστή.

Η Mopria Alliance, της οποίας η Canon είναι ιδρυτικό μέλος, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, στόχος του οποίου είναι η παροχή πρακτικής, απλής, ασύρματης εκτύπωσης από smartphone, tablet και άλλες φορητές συσκευές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Mopria

Κατεβάστε την εφαρμογή Canon PRINT Business για Apple iOS και Android

Λογότυπο εφαρμογής PRINTΗ εφαρμογή Canon PRINT Business παρέχεται δωρεάν και προσφέρει λειτουργικότητα σάρωσης και βελτιωμένες δυνατότητες εκτύπωσης. Σαρώστε από συστήματα Canon πολλαπλών λειτουργιών σε συσκευές iPhone, iPad ή Android, ανεβάστε αρχεία σάρωσης σε διάφορες υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud, ή επισυνάψτε, στείλτε μέσω e-mail και εκτυπώστε αρχεία

Εκτύπωση από κάθε συσκευή, από οπουδήποτε, με τη λειτουργία Google Cloud Print

Υποστήριξη_Google_Cloud_Print_160Με τη λειτουργία Google Cloud Print έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώνετε από οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να συνδεθεί στο Web, όπως smartphone, tablet ή υπολογιστής, σχεδόν από οπουδήποτε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός Google για να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν εκτυπωτή Canon με υποστήριξη υπηρεσιών cloud.

Ελέγξτε εάν ο εκτυπωτής σας είναι συμβατός στη λίστα παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία Google Cloud Print, επισκεφτείτε τις υπηρεσίες της Google.

Σημείωση: Οι εκτυπωτές LBP6780x, LBP7680Cx απαιτούν εγκατάσταση της εφαρμογής Google Cloud Print στον εκτυπωτή

Έχετε εκτυπωτή PIXMA;

Η Canon προσφέρει επίσης υποστήριξη Wi-Fi, Cloud και AirPrint για τους εκτυπωτές PIXMA και SELPHY.

Περισσότερες πληροφορίες:

Συνδεσιμότητα και υποστηριζόμενοι εκτυπωτές

Εφαρμογή Canon Easy-PhotoPrint για iPhone, iPad και iPod Touch

Εφαρμογή Canon Easy-PhotoPrint για Android

Εφαρμογή Canon Easy-PhotoPrint για Windows RT

Ελέγξτε τις προδιαγραφές κάθε προϊόντος για να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα κάθε λειτουργίας και τη συμβατότητα του λογισμικού.

Οι επωνυμίες iPad, iPhone, iPod και iPod touch είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθειμένα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Η επωνυμία AirPrint™ και το λογότυπο AirPrint είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc.

Οι επωνυμίες Android™ και Google Cloud Print™ είναι σήματα κατατεθέντα της Google Inc.