SELPHY CP900

Ο εξαιρετικά μικρού μεγέθους εκτυπωτής SELPHY CP900 παρέχει υποστήριξη Wi-Fi για γρήγορες και εύκολες εκτυπώσεις από smartphone, tablet και άλλες ασύρματες συσκευές, προσφέροντας όμορφες εικόνες με μεγάλη διάρκεια ζωής και επαγγελματική ποιότητα σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Πλεονεκτήματα

  • Φορητός φωτογραφικός εκτυπωτής με εξαιρετικά μικρό μέγεθος
  • Συνδεσιμότητα Wi-Fi
  • Γρήγορες, ανθεκτικές εκτυπώσεις με ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου
  • Ανακλινόμενη οθόνη LCD 6,8cm (2,7")
  • Εκτύπωση από κάρτες μνήμης, φωτογραφικές μηχανές ή στικ USB
  • Μεγάλη ποικιλία μεγεθών εκτύπωσης
  • Αυτόματη βελτιστοποίηση εικόνας
  • Εκτύπωση φωτογραφίας ταυτότητας
  • Προαιρετική μπαταρία
  • Λογισμικό SELPHY Photo Print

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon SELPHY CP900

Φορητός φωτογραφικός εκτυπωτής με εξαιρετικά μικρό μέγεθος


Ο φωτογραφικός εκτυπωτής SELPHY CP900 ταιριάζει απόλυτα σε κάθε χώρο του σπιτιού, ενώ χάρη στη φορητότητά του μπορείτε να τον μεταφέρετε μαζί σας σε πάρτι και οικογενειακές εκδηλώσεις.

Συνδεσιμότητα Wi-Fi


Η υποστήριξη Wi-Fi σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε γρήγορα και εύκολα από smartphone, tablet, υπολογιστές και συμβατές φωτογραφικές μηχανές χωρίς καλώδια.

Γρήγορες, ανθεκτικές εκτυπώσεις με ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου


Οποιοσδήποτε μπορεί να εκτυπώσει φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας ζωής σε λιγότερο από 1 λεπτό με το πάτημα ενός κουμπιού. Η τεχνολογία dye sublimation (εξάχνωσης χρωστικών ουσιών) προσφέρει χρώματα με κορυφαίο βάθος και διαβαθμίσεις, για αποτελέσματα με εμφάνιση και αίσθηση παρόμοια με αυτή των παραδοσιακών εκτυπώσεων φωτογραφικού εργαστηρίου, χωρίς δυσκολίες και αναμονή. Για παράδειγμα, η παραγωγή μιας εκτύπωσης σε μέγεθος ταχυδρομικής κάρτας διαρκεί περίπου 47 δευτερόλεπτα. Μια ειδική επίστρωση που εφαρμόζεται στην επιφάνεια κάθε εικόνας προστατεύει τις εκτυπώσεις από σταγόνες, υγρά και ξεθώριασμα, χαρίζοντας διάρκεια έως 100 χρόνια όταν οι εκτυπώσεις φυλάσσονται σε άλμπουμ.

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 6,8cm (2,7")


Η φιλική προς τον χρήστη σχεδίαση περιλαμβάνει μια οθόνη LCD 6,8cm (2,7") με λειτουργία ανάκλισης, για εύκολο χειρισμό και προβολή. Οι οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη είναι απλές και διαθέσιμες σε 13 γλώσσες.

Εκτύπωση από κάρτες μνήμης, φωτογραφικές μηχανές ή στικ USB


Για γρήγορη εκτύπωση, συνδέστε απλώς μια φωτογραφική μηχανή συμβατή με το πρότυπο PictBridge απευθείας στον εκτυπωτή. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε από μια μεγάλη ποικιλία καρτών μνήμης, στις οποίες περιλαμβάνονται οι κάρτες SDXC, μέσω της ενσωματωμένης μονάδας ανάγνωσης καρτών, καθώς και από μονάδες flash USB, για μεγαλύτερη ευελιξία.

Μεγάλη ποικιλία μεγεθών εκτύπωσης


Ο εκτυπωτής προσφέρει πολλούς τρόπους για να μοιράζεστε τις αναμνήσεις σας, δημιουργώντας εκτυπώσεις με μέγεθος ταχυδρομικής κάρτας (148 x 100mm), τετράγωνες (50 x 50mm) ή με μέγεθος πιστωτικής κάρτας (86 x 54mm) και μάλιστα εξαιρετικά γρήγορα.

Αυτόματη βελτιστοποίηση εικόνας


Η λειτουργία Αυτόματης βελτιστοποίησης εικόνας με Ανίχνευση προσώπων και σκηνών εξασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα. Εντοπίζει και διορθώνει τις ατέλειες της εικόνας, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα και το χρώμα των σκηνών και των προσώπων, ενώ παράλληλα μειώνει τον ανεπιθύμητο θόρυβο, για εκτυπώσεις με εξαιρετική ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

Εκτύπωση φωτογραφίας ταυτότητας


Για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, η λειτουργία Εκτύπωσης φωτογραφίας ταυτότητας με τον Οδηγό κάδρου προσώπου σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε και να εκτυπώνετε φωτογραφίες ταυτότητας σε πολλά τυπικά μεγέθη ή να ορίζετε ειδικά μεγέθη. Εκτυπώστε πολλές φωτογραφίες ταυτότητας μαζί σε ένα φύλλο, με το ίδιο ή με διαφορετικό μέγεθος, για οικονομία χαρτιού.

Προαιρετική μπαταρία


Εκτυπώστε εν κινήσει, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, με την προαιρετική επαναφορτιζόμενη συστοιχία μπαταριών NB-CP2L (απαιτείται ο Προσαρμογέας φορτιστή CG-CP200). Με μία φόρτιση μπορείτε να παράγετε περισσότερες από 36 εκτυπώσεις με μέγεθος ταχυδρομικής κάρτας.

Λογισμικό SELPHY Photo Print


Χρησιμοποιήστε το παρεχόμενο λογισμικό SELPHY Photo Print και δημιουργήστε με ευκολία το δικό σας ημερολόγιο, επιλέξτε δημιουργικά πλαίσια ή προσθέστε εικόνες clip art και σύννεφα ομιλίας στις εκτυπώσεις σας με την κατάσταση Δημιουργικής εκτύπωσης.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Instant wireless printing

Άμεση εκτύπωση με ασύρματη επικοινωνία

Print from cameras via USB or Wi-Fi

Εκτύπωση από φωτογραφικές μηχανές μέσω USB ή Wi-Fi

Fast, lab quality prints

Γρήγορες εκτυπώσεις με ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου

Large, easy-to-view tilt-up LCD

Ευανάγνωστη, μεγάλη ανακλινόμενη οθόνη LCD

Compatible with SD cards

Συμβατότητα με κάρτες SD

Convenient printing from USB stick

Πρακτική εκτύπωση από στικ USB

Advanced size options for ID Photos

Προηγμένες επιλογές μεγέθους για φωτογραφίες ταυτότητας

Intelligent correction

Έξυπνη διόρθωση

Long-lasting Canon quality

Ποιότητα Canon με μεγάλη διάρκεια ζωής

Print on the go

Εκτύπωση εν κινήσει

Print only the best part of your image

Εκτύπωση μόνο του καλύτερου τμήματος της εικόνας

Postcard size prints

Postcard size prints

Square size prints

Αυτοκόλλητα τετράγωνου μεγέθους

Εκτυπώσεις μεγέθους πιστωτικής κάρτας

Credit card size stickers

Αυτοκόλλητα μεγέθους πιστωτικής κάρτας

Creative mini-sticker printing

Δημιουργική εκτύπωση μίνι αυτοκόλλητων