Αξεσουάρ EOS

Canon Speedlite 600EX II-RT

Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Πλεονεκτήματα

 • Ταχύτερες και περισσότερες λήψεις

 • Αξιόπιστη απόδοση, στη μηχανή ή μακριά από αυτήν

 • Δημιουργικός φωτισμός από οποιαδήποτε κατεύθυνση με χρήση εξωτερικού φλας και ασύρματο έλεγχο μέσω ραδιοσυχνοτήτων

 • Ισχυρές επιδόσεις με οδηγό αριθμό 60 (m, ISO100)

 • Εύκολη χρήση, με έξυπνους μηχανισμούς και οθόνη πληροφοριών

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

 • Ταχύτερες και περισσότερες λήψεις

  Το Speedlite 600EX II-RT παρέχει απόδοση χωρίς συμβιβασμούς, γεγονός το οποίο το καθιστά ιδανική επιλογή για την EOS-1D X Mark II. Προσφέρει έως και 50% περισσότερες συνεχόμενες πυροδοτήσεις, συγκριτικά με το Speedlite 600EX-RT, ενώ με την προσθήκη της συστοιχίας μπαταριών CP-E4N παρέχει ακόμη μεγαλύτερες ριπές.

 • Αξιόπιστη απόδοση, στη μηχανή ή μακριά από αυτήν

  Ο βελτιωμένος αλγόριθμος ελέγχου του φλας αποτρέπει την υπερθέρμανση, ενώ η κατάσταση Γρήγορου φλας επιτρέπει την πυροδότηση του Speedlite 600EX II-RT ακόμη κι αν δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως η φόρτιση, ώστε να μην χάσετε καμία μοναδική στιγμή. Η κεφαλή διαθέτει λειτουργίες ζουμ και ανάκλασης, οι οποίες εξασφαλίζουν κάλυψη φλας αντίστοιχη με αυτήν του φακού που χρησιμοποιείται, ενώ επιτρέπουν ανάκλαση του φωτός από τοίχους και οροφές για πιο φυσικά αποτελέσματα. Το Speedlite 600EX II-RT διαθέτει το ίδιο επίπεδο αδιαβροχοποίησης με την EOS-1D X Mark II, ώστε να μπορείτε να φωτογραφίζετε ακόμη και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες.Ο παρεχόμενος Προσαρμογέας ανάκλασης εξασφαλίζει πιο μαλακό φωτισμό κατά τη λήψη πορτραίτων, ενώ τα έγχρωμα φίλτρα που "κουμπώνουν" στη μονάδα συμβάλλουν στην εξισορρόπηση του φωτισμού από το φλας με τον φωτισμό του περιβάλλοντος.

 • Δημιουργικός φωτισμός από οποιαδήποτε κατεύθυνση με χρήση εξωτερικού φλας

  Εξομοιώστε την έλευση φωτισμού από οποιαδήποτε κατεύθυνση χρησιμοποιώντας το Speedlite 600EX II-RT ως εξωτερικό φλας. Πυροδοτήστε το από απόσταση έως και 30 μέτρα, χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη δυνατότητα ελέγχου μέσω ραδιοσυχνοτήτων ή οπτικής επικοινωνίας και έναν προαιρετικό ασύρματο πομπό, όπως τον Πομπό Speedlite ST-E3-RT. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα πολλές μονάδες Speedlite 600EX II-RT (ανεξάρτητα ή σε ομάδες), καθώς και σε συνδυασμό με άλλα φλας της Canon, όπως το Speedlite 430EX III-RT.

 • Ισχυρές επιδόσεις με οδηγό αριθμό 60 (m, ISO100)

  Το Speedlite 600EX II-RT διαθέτει μεγάλη ισχύ, για να φωτογραφίζετε χωρίς προβλήματα σε κάθε περίσταση. Είναι ιδανικό για τον φωτισμό μεγάλων χώρων και την ανάκλαση του φωτός από τους τοίχους ή την οροφή, για πιο απαλό και φυσικό αποτέλεσμα. Ο παρεχόμενος Προσαρμογέας ανάκλασης προσφέρει ακόμη πιο απαλό φωτισμό από το φλας. Η μονάδα φορτίζει αθόρυβα και σε χρόνο μόλις 3,3 δευτ., ενώ με την προαιρετική συστοιχία μπαταριών CP-E4N ο χρόνος αυτός μειώνεται ακόμη περισσότερο.

 • Εύκολη χρήση, με έξυπνους μηχανισμούς και οθόνη πληροφοριών

  Ο προσαρμοζόμενος επιλογέας ελέγχου επιτρέπει τη γρήγορη ρύθμιση του φλας όταν εργάζεστε υπό πίεση, ενώ μπορείτε να ελέγχετε τις πληροφορίες λήψης με μια ματιά στη μεγάλη, φωτιζόμενη οθόνη. Η κατάσταση φόρτισης όλων των ασύρματων φλας της ομάδας εμφανίζεται στην οθόνη της κύριας μονάδας Speedlite 600EX II-RT.