EOS M

Compact φωτογραφική μηχανή με ανάλυση 18 MP, σύστημα εναλλάξιμων φακών και τόσο μικρό μέγεθος που σας επιτρέπει να την έχετε παντού μαζί σας. Απολαύστε τους εύχρηστους και δημιουργικούς μηχανισμούς, καθώς και την εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, και τραβήξτε εικόνες που εντυπωσιάζουν.

Πλεονεκτήματα

  • Η ποιότητα μιας ψηφιακής SLR σε ένα compact σώμα
  • Έξυπνη αυτόματη σκηνή
  • Ευέλικτες δυνατότητες με εναλλάξιμους φακούς
  • Δημιουργία εικόνων με φλουτάρισμα φόντου που κερδίζουν τις εντυπώσεις
  • Εύχρηστη οθόνη αφής
  • Ατμοσφαιρικές φωτογραφίες σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού
  • Βίντεο Full HD με κατάσταση δημιουργίας Στιγμιότυπων βίντεο

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EOS M

Σχεδίαση τύπου compact. Κορυφαία ποιότητα εικόνας


Καταγράψτε εικόνες με εντυπωσιακή καθαρότητα και χρώμα και εκτυπώστε τες σε μεγέθη έως A2 με εκπληκτικές λεπτομέρειες. Ο αισθητήρας μεγέθους APS-C με ανάλυση 18 Megapixel διαθέτει τις ίδιες διαστάσεις με τους αισθητήρες που χρησιμοποιούνται στις μηχανές DSLR EOS και προσφέρει την ίδια κορυφαία ποιότητα εικόνας.

Σωστές ρυθμίσεις κάθε φορά


Κατά τη σύνθεση του κάδρου μιας φωτογραφίας με την EOS M, η τεχνολογία Έξυπνης αυτόματης σκηνής της μηχανής αναλύει επίσης το θέμα, λαμβάνοντας υπόψη τα χρώματα, τη φωτεινότητα και την κίνηση, ενώ εντοπίζει ακόμα και την παρουσία ατόμων. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την επιλογή των κατάλληλων ρυθμίσεων της μηχανής, ώστε να πετύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ελευθερία προσωπικής έκφρασης


Μια EOS που προσφέρει την ποιότητα μιας DSLR και διαθέτει σώμα μικρού μεγέθους, για να την μεταφέρετε παντού μαζί σας. Αλλάξτε τον φακό EF-M και δείτε τον κόσμο με διαφορετική ματιά. Εκμεταλλευτείτε επίσης την υποστήριξη φακών EF και EF-S, χάρη στον προαιρετικό προσαρμογέα βάσης EF-EOS M.

Δημιουργικότητα χωρίς κόπο


Χρησιμοποιήστε ελαφρύ φλουτάρισμα του φόντου και τραβήξτε όμορφες εικόνες με επαγγελματική εμφάνιση που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Δημιουργήστε προηγμένα δημιουργικά εφέ γρήγορα και εύκολα, χάρη στους εύχρηστους μηχανισμούς.

Εύκολη χρήση. Εξαιρετικά αποτελέσματα


Τα απλά χειριστήρια προσφέρονται για γρήγορο και εύκολο χειρισμό της μηχανής, ώστε να είστε πάντα έτοιμοι να εκφράσετε τη δημιουργική σας άποψη. Η οθόνη αφής Clear View LCD II 7,7cm (3") προσφέρει εύκολο έλεγχο των λειτουργιών του μενού, αλλά και τη δυνατότητα εστίασης και λήψης με ένα πάτημα.

Ατμοσφαιρικές φωτογραφίες σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού


Η EOS M προσφέρει σταθερά υψηλή απόδοση, ακόμα κι όταν τα επίπεδα του φωτισμού μειώνονται. Η υβριδική αυτόματη εστίαση εξασφαλίζει φωτογραφίες με απόλυτη ευκρίνεια, ενώ η μέτρηση της έκθεσης με συνολική αποτίμηση επιλέγει τις καταλληλότερες ρυθμίσεις για την ταχύτητα κλείστρου και το διάφραγμα. Φωτογραφίστε εικόνες σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού κρατώντας τη μηχανή στο χέρι, χωρίς να χρησιμοποιήσετε φλας ή τρίποδο, χάρη στη μέγιστη ευαισθησία ISO 12.800 (με δυνατότητα επέκτασης σε ISO 25.600).

Κινούμενες εικόνες


Τραβήξτε βίντεο Full HD με την ίδια φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιείτε για τις στατικές εικόνες. Απολαύστε κορυφαία ποιότητα εικόνας, ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, και εξερευνήστε νέες δημιουργικές τεχνικές, όπως το εφέ ρηχής εστίασης. Βελτιώστε τις ταινίες σας με τη λειτουργία δημιουργίας Στιγμιότυπων βίντεο. Τραβήξτε μια σειρά σύντομων κλιπ με διάρκεια 2, 4 ή 8 δευτ., επεξεργαστείτε τα και απολαύστε τα μαζί, ως διαδοχική προβολή σε ένα ενιαίο αρχείο ταινίας.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

18 megapixel CMOS

CMOS 18 Megapixel

Great low light shots

Εξαιρετικές λήψεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

Continuous AF in Movies

Συνεχής AF κατά τη λήψη ταινίας

Large bright touch screen for clear viewing

Μεγάλη, φωτεινή οθόνη αφής για καθαρή προβολή

Powerful DIGIC processing

Πανίσχυρη επεξεργασία DIGIC

Stunning 1080p movies

Εντυπωσιακές ταινίες 1080p

Automatically analyse your scene and select the best settings

Αυτόματη ανάλυση σκηνής και επιλογή των καλύτερων ρυθμίσεων

On camera guide to help you learn

Ενσωματωμένος οδηγός στη μηχανή για γρηγορότερη εκμάθηση

Apply creative effects to your iamges

Εφαρμογή δημιουργικών εφέ στις εικόνες

Easily apply a look to your shots in the Basic zone

Εύκολη εφαρμογή στυλ στις λήψεις σας στη Βασική ζώνη

Easily create engaging movies

Εύκολη δημιουργία συναρπαστικών ταινιών