EOS 70D

Καταγράψτε κάθε στιγμή με εντυπωσιακές στατικές εικόνες και ταινίες Full-HD με την υψηλής απόδοσης EOS 70D, η οποία προσφέρει ταχύτητα λήψης 7fps με πλήρη ανάλυση, προηγμένο σύστημα αυτόματης εστίασης με 19 σημεία AF και τη μοναδική τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF της Canon.

EOS 70D

Πλεονεκτήματα

 • Καταγράψτε κάθε λεπτομέρεια με τον αισθητήρα CMOS APS-C 20,2 Megapixel και τον επεξεργαστή DIGIC 5+
 • Παρακολουθήστε τη δράση με το σύστημα αυτόματης εστίασης 19 σημείων AF τύπου σταυρού και με τη δυνατότητα συνεχούς λήψης 7 fps με πλήρη ανάλυση
 • Τραβήξτε εντυπωσιακές ταινίες Full HD με γρήγορη και ομαλή αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας, χάρη στην τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF της Canon
 • Ελέγξτε τη μηχανή από απόσταση και εξετάστε άμεσα τις εικόνες σας μέσω Wi-Fi*
 • Συνεχίστε να φωτογραφίζετε ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα φωτισμού, χάρη στην ταχύτητα ISO 12800 (H:25600)
 • Αναλάβετε τον έλεγχο της μηχανής και καδράρετε τα θέματά σας από διάφορες θέσεις με την οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EOS 70D

Αισθητήρας CMOS 20,2 Megapixel και DIGIC 5+


Η υψηλής απόδοσης EOS 70D συνδυάζει έναν αισθητήρα CMOS APS-C, ανάλυσης 20,2 Megapixel, με έναν ισχυρό επεξεργαστή εικόνας DIGIC 5+, για τη δημιουργία εικόνων 14 bit με υψηλό βαθμό λεπτομέρειας και διαύγειας. Επιπλέον, παρέχει ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων και διακριτικές, απόλυτα φυσικές διαβαθμίσεις τόνων.

Αιχμαλωτίστε κάθε στιγμή


Η καταγραφή εκπληκτικών λήψεων με σκηνές γρήγορης δράσης, όπως τα σπορ και η άγρια φύση, είναι εύκολη υπόθεση, χάρη στη δυνατότητα συνεχούς λήψης 7fps με πλήρη ανάλυση. Το υψηλής απόδοσης σύστημα αυτόματης εστίασης με 19 σημεία AF τύπου σταυρού προσφέρει μεγάλη ακρίβεια και γρήγορη απόκριση, για να απαθανατίζετε κάθε στιγμή με υψηλή ποιότητα εικόνας.

Τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF


Η EOS 70D είναι η πρώτη μηχανή με την τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF της Canon, η οποία προσφέρει γρήγορη και ομαλή παρακολούθηση του θέματος από το σύστημα αυτόματης εστίασης κατά τη λήψη ταινιών. Κάθε pixel διαθέτει δύο φωτοδιόδους που μπορούν να διαβαστούν ανεξάρτητα κατά την αυτόματη εστίαση ή σε συνδυασμό για τη λήψη της εικόνας.

Ταινίες Full HD


Η EOS 70D προσφέρει εντυπωσιακές λήψεις βίντεο Full-HD (1080p), με γρήγορη αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας χάρη στη μοναδική τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF της Canon. Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας με στερεοφωνικό ήχο, πλήρως χειροκίνητο έλεγχο και δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών ρυθμών καρέ.

Κοινή χρήση και έλεγχος μέσω Wi-Fi


Φωτογραφίστε από απόσταση και ασυνήθιστες οπτικές γωνίες: συνδέστε και ελέγξτε την EOS 70D μέσω PC, Mac, tablet ή smartphone. Μπορείτε επίσης να εξετάζετε και να μεταφέρετε εικόνες ασύρματα και να τις μοιράζεστε άμεσα με την οικογένεια και τους φίλους.

Ισχυρή απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού


Η EOS 70D προσφέρει σταθερά υψηλή απόδοση, ακόμα κι όταν τα επίπεδα του φωτισμού μειώνονται. Χάρη στο μεγάλο εύρος ταχυτήτων ISO, έως 12800 (με δυνατότητα επέκτασης σε 25600), μπορείτε να καταγράφετε εκπληκτικές εικόνες με τη μηχανή στο χέρι σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού χωρίς φλας.

Φωτογραφίστε με άνεση από διάφορες γωνίες


Χρησιμοποιήστε τα έξυπνα χειριστήρια αφής για να φωτογραφίσετε από μοναδικές ή ασυνήθιστες γωνίες, με την οθόνη αφής χωρητικού τύπου ClearView LCD II μεταβλητής γωνίας 7,7cm (3,0") με αναλογίες 3:2, η οποία διαθέτει 1.040.000 κουκκίδες για προβολή υψηλής ανάλυσης. Μεταβείτε στην κατάσταση Άμεσης προβολής, η οποία σας επιτρέπει να καταγράφετε εικόνες από την καλύτερη δυνατή γωνία και προσφέρει βοήθεια στη σύνθεση του κάδρου.

Έξυπνο σκόπευτρο με κάλυψη 98%


Απολαύστε ευρύτερο οπτικό πεδίο με μεγαλύτερη μεγέθυνση χρησιμοποιώντας το έξυπνο σκόπευτρο. Προσφέρει κάλυψη 98% και άνετη παρακολούθηση με σημείο θέασης 22mm, ενώ εμφανίζει χρήσιμες πληροφορίες λήψης και ένα ηλεκτρονικό επίπεδο, βοηθώντας σας να τραβήξετε την καλύτερη λήψη.

Δημιουργικά χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένα για εσάς


Διατηρήστε τις λεπτομέρειες στους φωτεινούς τόνους και τις σκιές με τη λειτουργία υψηλού δυναμικού εύρους (HDR) της EOS 70D και δημιουργήστε σύνθετες εικόνες με τη δυνατότητα πολλαπλών εκθέσεων που προσφέρει. Βελτιώστε τις στατικές εικόνες σας με μια σειρά Δημιουργικών φίλτρων, όπως το εφέ Κάμερας παιχνιδιού ή το εφέ Μινιατούρα.

Πειραματιστείτε με το εκτεταμένο Σύστημα EOS


Η EOS 70D είναι συμβατή με την πλήρη σειρά φακών EF και EF-S, καθώς και με τα φλας Speedlite σειράς EX της Canon, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις φωτογραφικές σας δεξιότητες με πρόσθετους φακούς και φλας.

*Η υποστήριξη Wi-Fi διαφέρει ανά συσκευή και περιοχή

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

20_2_MP_CMOS

CMOS 20,2 Megapixel

Dual pixel CMOS AF

Ομαλή, συνεχής AF κατά τη λήψη ταινίας

High speed shooting

Λήψη υψηλής ταχύτητας

All-cross-type-19-point-AF

19 σημεία αυτόματης εστίασης AF τύπου σταυρού για παρακολούθηση του θέματος με ακρίβεια

Vari angle LCD

Κινούμενη οθόνη για δημιουργικό καδράρισμα

ClearViewII

Μεγάλη, φωτεινή οθόνη αφής για καθαρή προβολή

Powerful DIGIC processing

Πανίσχυρη επεξεργασία DIGIC

Great low light shots

Εξαιρετικές λήψεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

Stunning 1080p movies

Εντυπωσιακές ταινίες 1080p

Wifi

Κοινή χρήση εικόνων και έλεγχος της μηχανής μέσω Wi-Fi

Customise your viewfinder display

Προσαρμογή της οθόνης του σκοπεύτρου

Level your camera for straight horizons

Οριζοντίωση της μηχανής για απόλυτα επίπεδο ορίζοντα

Dual-Layer-Metering

Εξασφαλίζει εικόνες με σωστή έκθεση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού

Control Speedlites from your camera remotely

Απομακρυσμένος έλεγχος των φλας Speedlite από τη μηχανή

Creatively combine images

Δημιουργικός συνδυασμός εικόνων

Edit and process RAW images in camera

Τροποποίηση και επεξεργασία εικόνων RAW στη μηχανή

 • Σώμα EOS 70D

 • Προσοφθάλμιο Eb

 • Κάλυμμα μηχανής R-F-3

 • Πλατύς ιμάντας EW-70D

 • Συστοιχία μπαταριών LP-E6

 • Φορτιστής μπαταριών LC-E6E

 • Καλώδιο AC (με βύσμα τύπου E) 1m

 • Καλώδιο επικοινωνίας IFC-400PCU (για σύνδεση USB)

EOS_remote.png

EOS Remote για iOS/Android

Ελέγξτε ασύρματα την EOS 6D και προβάλλετε τις εικόνες που υπάρχουν στη μηχανή από απόσταση με τη νέα εφαρμογή Canon EOS Remote, η οποία είναι διαθέσιμη για smartphone ή tablet iOS και Android

Lens Guru Mobile App

Κατανοήστε τα βασικά σημεία της φωτογραφίας και ανακαλύψτε πώς η αλλαγή των φακών μπορεί να κάνει τη διαφορά στις εικόνες σας.

canon lens guru