Σχεδιασμένη για την απόλυτη ποιότητα εικόνας DSLR

Σχεδιασμένη για να προσφέρει την απόλυτη ποιότητα εικόνας στον κόσμο των DSLR, διαθέτει ανάλυση 50,6 Megapixel και ακυρωτικό χαμηλοπερατού φίλτρου που μεγιστοποιεί την οξύτητα που προσφέρει ο αισθητήρας της μηχανής.

0%

  Εκτύπωση εικόνων καλλιτεχνικής ποιότητας σε μεγέθη A0 ή μεγαλύτερα

  Εκτυπώστε εικόνες με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση σε μεγάλο μέγεθος (A0 ή μεγαλύτερο) με χαμηλό θόρυβο, ρεαλιστικούς τόνους δέρματος και εντυπωσιακή, υψηλής ακρίβειας αναπαραγωγή χρωμάτων, χάρη στους δύο επεξεργαστές DIGIC 6 υψηλής απόδοσης.

  Βελτιωμένη διαύγεια

  Χάρη στο ακυρωτικό χαμηλοπερατού φίλτρου που βελτιώνει τη διαύγεια και την όξυνση των εικόνων υψηλής ανάλυσης με ελάχιστο κίνδυνο εμφάνισης σφαλμάτων, η EOS 5DS R αποτελεί μια καλή επιλογή για λήψεις σε εξωτερικούς χώρους ή σε ελεγχόμενες συνθήκες στούντιο.

  Μείωση των κραδασμών του καθρέπτη για μέγιστη όξυνση

  Η EOS 5DS R χρησιμοποιεί το Σύστημα ελέγχου κραδασμών καθρέπτη της Canon για μείωση των δονήσεων που προκαλούνται από κινήσεις των εξαρτημάτων στο εσωτερικό της μηχανής, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την όξυνση των εικόνων και να μειώσουν την ανάλυση. Για την οδήγηση του καθρέπτη προς τα επάνω και προς τα κάτω με ελεγχόμενο τρόπο χρησιμοποιούνται έκκεντρα, ώστε να αποφεύγονται οι απότομες διακοπές της κίνησης και να απαλύνεται ο ήχος ελευθέρωσης του κλείστρου.

  Δείτε το βίντεο

  Αντιδράστε και ανταποκριθείτε γρήγορα, παραμένοντας ένα βήμα μπροστά από τη δράση

  Απολαύστε γρήγορη επεξεργασία εικόνας και ταχύτατη απόκριση της μηχανής –παρά τον τεράστιο όγκο δεδομένων που καταγράφεται από τον αισθητήρα 50,6MP– χάρη στους δύο επεξεργαστές DIGIC 6. Αιχμαλωτίστε όλη τη δράση με την ασυναγώνιστη δυνατότητα καταγραφής εικόνων ανάλυσης 50,6MP με ρυθμό 5fps. Παράλληλα, η συνδεσιμότητα USB 3.0 προσφέρει γρήγορη φωτογραφική εργασία όταν η μηχανή είναι συνδεδεμένη σε υπολογιστή ή κατά τον έλεγχό της από απόσταση.

  Υψηλή ευκρίνεια για λήψεις καθοριστικής σημασίας

  Προηγμένη παρακολούθηση και αναγνώριση θέματος

  Η τεχνολογία αυτόματης εστίασης EOS iTR (Έξυπνη παρακολούθηση και αναγνώριση) χρησιμοποιεί τις πληροφορίες χρώματος και προσώπων για την αναγνώριση και παρακολούθηση των θεμάτων καθώς κινούνται στο πλάνο. Μπορείτε να προσαρμόσετε την απόκριση της αυτόματης εστίασης χρησιμοποιώντας ένα απλό εργαλείο, το οποίο ρυθμίζει την παρακολούθηση της εστίασης σύμφωνα με το περιβάλλον λήψης και το θέμα. Με τον τρόπο αυτό, τα άλλα αντικείμενα που περνούν στιγμιαία μπροστά από το θέμα δεν παρεμβάλλονται στην εστίαση.

  Αυτόματη εστίαση ευρείας περιοχής με 61 σημεία

  Εστιάστε γρήγορα και με ακρίβεια, ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, χρησιμοποιώντας το σύστημα αυτόματης εστίασης με 61 σημεία AF. Τα 41 σημεία εστίασης τύπου σταυρού, στα οποία περιλαμβάνονται πέντε σημεία τύπου διπλού σταυρού εξαιρετικά υψηλής ευαισθησίας, προσφέρουν πρόσθετη ακρίβεια.

  Επιλογή σημείου AF

  Χρησιμοποιήστε και τα 61 σημεία AF μαζί ή ομαδοποιήστε τα σε ζώνες με δυνατότητα μετακίνησης, που καλύπτουν τα θέματα εκτός κέντρου. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα μεμονωμένο σημείο AF για να εστιάσετε με απόλυτη ακρίβεια σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της σκηνής.

  Σχεδιασμένη για τον τρόπο που εργάζεστε

  Οθόνη με δυνατότητα προσαρμογής

  Οθόνη με δυνατότητα προσαρμογής

  Αλλάξτε εύκολα τον τύπο, το μέγεθος και τη θέση των εικονιδίων στην Προσαρμοσμένη οθόνη γρήγορου ελέγχου της μηχανής, ώστε να μπορείτε να βρείτε άμεσα τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις.

  Έξυπνο σκόπευτρο II

  Έξυπνο σκόπευτρο II

  Απολαύστε φωτεινή εικόνα με κάλυψη (περίπου) 100% και προσαρμοζόμενη υπέρθεση πληροφοριών. Οι εικόνες με περικοπή 1,6x και 1,3x μπορούν να εμφανιστούν στο σκόπευτρο με μάσκα και να καταγραφούν ως αρχεία JPEG.

  Μηχανισμοί με δυνατότητα προσαρμογής

  Μηχανισμοί με δυνατότητα προσαρμογής

  Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις της μηχανής για την τρέχουσα εργασία σας και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις για μελλοντική χρήση.

  Προστασία από τις καιρικές συνθήκες

  Συνεχίστε να καταγράφετε κάθε στιγμή με σιγουριά, όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες, χάρη στους στεγανοποιημένους μηχανισμούς, που προσφέρουν προστασία από το νερό και τη σκόνη, αλλά και στην ανθεκτική κατασκευή από κράμα μαγνησίου.

  Δύο υποδοχές καρτών μνήμης

  Οι υποδοχές για κάρτες μνήμης CompactFlash και SD επιτρέπουν αυτόματη δημιουργία εφεδρικών αντιγράφων των αρχείων κατά τη λήψη, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε εύκολα τις λήψεις με τους πελάτες σας, ενώ παράλληλα προσφέρουν εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης.

  Προτεινόμενοι φακοί

  Καταγράψτε τις στιγμές της ζωής από νέα προοπτική με τους προτεινόμενους φακούς σταθερής εστιακής απόστασης και ζουμ. Περιλαμβάνουν εξαιρετικά ευρυγώνιους φακούς για εντυπωσιακά τοπία και τηλεφακούς μεγάλης εστιακής απόστασης που σας επιτρέπουν να πλησιάσετε πιο κοντά στη δράση με κορυφαία ποιότητα, για αθλητικές διοργανώσεις και σκηνές άγριας ζωής. Πολλοί διαθέτουν μεγάλο άνοιγμα διαφράγματος για λήψη σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, καθώς και μηχανισμούς tilt & shift που προσφέρουν εξαιρετικό έλεγχο στο βάθος πεδίου.

  Ενσωματωμένες λειτουργίες που ενισχύουν τη δημιουργικότητα

  Απεικόνιση με υψηλό δυναμικό εύρος

  Διατηρήστε τις λεπτομέρειες στις φωτεινές και τις σκοτεινές περιοχές με την απεικόνιση HDR. Προσφέροντας ιδανικά αποτελέσματα για τη λήψη τοπίων και εικόνων νεκρής φύσης, συνδυάζει τρεις εικόνες με διαφορετικές εκθέσεις: τυπική έκθεση, υποέκθεση και υπερέκθεση

  Φυσική

  Τέχνη-τυπικό

  Τέχνη-ζωηρό

  Τέχνη-έντονο

  Τέχνη-ανάγλυφο

  Πολλαπλές εκθέσεις

  Δημιουργήστε εντυπωσιακές σύνθετες εικόνες στη μηχανή χρησιμοποιώντας την κατάσταση Πολλαπλών εκθέσεων, η οποία τοποθετεί τις εικόνες σε υπέρθεση τη μία επάνω στην άλλη με μια σειρά επιλογών για αυτόματο έλεγχο των πολλαπλών εκθέσεων.

  Ταινίες Full HD EOS

  Καταγράψτε ταινίες Full HD EOS, με δημιουργικό χειροκίνητο έλεγχο για την εικόνα και τον ήχο.

  Λειτουργίες λήψης μέσω χρονομέτρου

  Δημιουργήστε υπέροχες ταινίες βαθμιαίας παρέλευσης χρόνου (time-lapse) με το ενσωματωμένο, προγραμματιζόμενο χρονόμετρο μεσοδιαστημάτων. Για φωτογράφιση με εξαιρετικά μεγάλους χρόνους έκθεσης, το κλείστρο μπορεί να κλειδώσει στην κατάσταση λήψης Bulb για συγκεκριμένο χρόνο.

  Στυλ εικόνας "Υψηλή λεπτομέρεια"

  Δώστε προτεραιότητα στις διαβαθμίσεις και στις λεπτομέρειες που καταγράφονται από τον αισθητήρα υψηλής ανάλυσης με το Στυλ εικόνας "Υψηλή λεπτομέρεια", το οποίο προσφέρει επίσης παραμέτρους ρύθμισης της όξυνσης, όπως κατώφλιο και καθαρότητα, για τις εικόνες JPEG. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικά εντυπωσιακές εικόνες απευθείας από τη μηχανή.

  Ακυρωτικό χαμηλοπερατού φίλτρου

  Οι μηχανές DSLR συμβατικής σχεδίασης χρησιμοποιούν ένα χαμηλοπερατό φίλτρο εμπρός από τον αισθητήρα της μηχανής για την αποτροπή ψηφιακών παραμορφώσεων, όπως η εμφάνιση μουαρέ ή ψευδών χρωμάτων. Αυτά τα φίλτρα εξομαλύνουν ελαφρώς την εικόνα, γι' αυτό η επίδραση του χαμηλοπερατού φίλτρου ακυρώνεται στην EOS 5DS R ώστε να επιτυγχάνεται η υψηλότερη δυνατή ευκρίνεια. Λόγω του μικρού κινδύνου εμφάνισης παραμορφώσεων που συνεπάγεται αυτό το γεγονός, η EOS 5DS R είναι μια καλή επιλογή για τη λήψη σε εξωτερικούς χώρους ή σε ελεγχόμενες συνθήκες στούντιο. Ωστόσο, η EOS 5DS ενδέχεται να είναι καλύτερη επιλογή για άλλες εφαρμογές.

  Αρχική εικόνα EOS 5DS R

  Όξυνση – EOS 5DS R έναντι EOS 5DS

  Βραβεία προϊόντων

  TIPA Awards 2016

  EISA 2015-2016

  Προδιαγραφές

  Αισθητήρας CMOS, μεγέθους APS-C, 50,6 Megapixel

  CMOS 50,6MP

  Δύο επεξεργαστές DIGIC 6

  Δύο επεξεργαστές DIGIC 6

  Αισθητήρας φωτομέτρησης 150.000 pixel RGB+IR

  Αισθητήρας φωτομέτρησης 150.000 pixel RGB+IR

  Έως 5,0 καρέ ανά δευτερόλεπτο

  Έως 5,0 καρέ ανά δευτερόλεπτο

  Προδιαγραφές-61AF

  61 σημεία AF

  Λήψη με κοπή

  Λήψη με κοπή

  USB 3.0

  USB 3.0

  Σύστημα ελέγχου κραδασμών καθρέπτη

  Σύστημα ελέγχου κραδασμών καθρέπτη

  Λήψη με χρονόμετρο μεσοδιαστημάτων

  Λήψη με χρονόμετρο μεσοδιαστημάτων

  Δείτε τις πλήρεις τεχνικές προδιαγραφές

  Κάντε λήψη προγραμμάτων οδήγησης, λογισμικού, firmware και εγχειριδίων.

  Υποστήριξη προϊόντος