Φωτογραφικές μηχανές DSLR

Canon EOS 5DS R

Φωτογραφική μηχανή 50,6 Megapixel, συγγενής της EOS 5DS. Με ακυρωτικό χαμηλοπερατού φίλτρου για λεπτομέρειες εκπληκτικής ευκρίνειας.

Πλεονεκτήματα

 • Η απόλυτη ευκρίνεια και ανάλυση στον κόσμο των DSLR

 • Αντιδράστε και ανταποκριθείτε γρήγορα, παραμένοντας ένα βήμα μπροστά από τη δράση

 • Υψηλή ευκρίνεια για λήψεις καθοριστικής σημασίας

 • Σχεδιασμένη για τον τρόπο που εργάζεστε

 • Ενσωματωμένες λειτουργίες που ενισχύουν τη δημιουργικότητα

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

 • Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και γνωρίστε ένα νέο επίπεδο ποιότητας εικόνας

  Καταγράψτε εκπληκτική λεπτομέρειαΟ αισθητήρας CMOS πλήρους καρέ με ανάλυση 50,6 Megapixel επιτρέπει την καταγραφή απίστευτου επιπέδου λεπτομέρειας. Η εξαιρετικά υψηλή ανάλυση προσφέρει δυνατότητες εκτεταμένης περικοπής, χωρίς αρνητικές επιδράσεις στην εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Ακόμα και οι ενσωματωμένες καταστάσεις λήψης με περικοπή 1,3x και 1,6x παράγουν αρχεία 30,5 και 19,6 Megapixel, αντίστοιχα.Βελτιωμένη διαύγεια Χάρη στο χαμηλοπερατό φίλτρο καταστολής που βελτιώνει τη διαύγεια και την όξυνση των εικόνων υψηλής ανάλυσης με ελάχιστο κίνδυνο εμφάνισης σφαλμάτων, η EOS 5DS R αποτελεί μια καλή επιλογή για λήψεις σε εξωτερικούς χώρους ή σε ελεγχόμενες συνθήκες στούντιο. Εκτύπωση εικόνων καλλιτεχνικής ποιότητας σε μεγέθη A0 ή μεγαλύτερα Εκτυπώστε εικόνες με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση σε μεγάλο μέγεθος (A0 ή μεγαλύτερο) με χαμηλό θόρυβο, ρεαλιστικούς τόνους δέρματος και εντυπωσιακή, υψηλής ακρίβειας αναπαραγωγή χρωμάτων, χάρη στους δύο επεξεργαστές DIGIC 6 υψηλής απόδοσης.Μείωση των κραδασμών του καθρέπτη για μέγιστη όξυνσηΗ EOS 5DS R χρησιμοποιεί το Σύστημα ελέγχου κραδασμών καθρέπτη της Canon για μείωση των δονήσεων που προκαλούνται από κινήσεις των εξαρτημάτων στο εσωτερικό της μηχανής, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την όξυνση των εικόνων και να μειώσουν την ανάλυση. Για την οδήγηση του καθρέπτη προς τα επάνω και προς τα κάτω με ελεγχόμενο τρόπο χρησιμοποιούνται έκκεντρα, ώστε να αποφεύγονται οι απότομες διακοπές της κίνησης και να απαλύνεται ο ήχος ελευθέρωσης του κλείστρου.

 • Αντιδράστε και ανταποκριθείτε γρήγορα, παραμένοντας ένα βήμα μπροστά από τη δράση

  Απολαύστε γρήγορη επεξεργασία εικόνας και ταχύτατη απόκριση της μηχανής –παρά τον τεράστιο όγκο δεδομένων που καταγράφεται από τον αισθητήρα 50,6MP– χάρη στους δύο επεξεργαστές DIGIC 6. Αιχμαλωτίστε όλη τη δράση με την ασυναγώνιστη δυνατότητα καταγραφής εικόνων ανάλυσης 50,6MP με ρυθμό 5fps. Παράλληλα, η συνδεσιμότητα USB 3.0 προσφέρει γρήγορη, υψηλής παραγωγικότητας φωτογραφική εργασία όταν η μηχανή είναι συνδεδεμένη σε υπολογιστή ή κατά τον έλεγχό της από απόσταση.

 • Υψηλή ευκρίνεια για λήψεις καθοριστικής σημασίας

  Αυτόματη εστίαση ευρείας περιοχής με 61 σημείαΕστιάστε γρήγορα και με ακρίβεια, ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, χρησιμοποιώντας το σύστημα αυτόματης εστίασης με 61 σημεία AF. Τα 41 σημεία εστίασης τύπου σταυρού, στα οποία περιλαμβάνονται πέντε σημεία τύπου διπλού σταυρού εξαιρετικά υψηλής ευαισθησίας, προσφέρουν πρόσθετη ακρίβεια. Προηγμένη παρακολούθηση και αναγνώριση θέματος Η τεχνολογία αυτόματης εστίασης EOS iTR (Έξυπνη παρακολούθηση και αναγνώριση) χρησιμοποιεί τις πληροφορίες χρώματος και προσώπων για την αναγνώριση και παρακολούθηση των θεμάτων καθώς κινούνται στο πλάνο. Μπορείτε να προσαρμόσετε την απόκριση της αυτόματης εστίασης χρησιμοποιώντας ένα απλό εργαλείο, το οποίο ρυθμίζει την παρακολούθηση της εστίασης σύμφωνα με το περιβάλλον λήψης και το θέμα. Με τον τρόπο αυτό, τα άλλα αντικείμενα που περνούν στιγμιαία μπροστά από το θέμα δεν παρεμβάλλονται στην εστίαση.Επιλογή σημείου AFΧρησιμοποιήστε και τα 61 σημεία AF μαζί ή ομαδοποιήστε τα σε ζώνες με δυνατότητα μετακίνησης, που καλύπτουν τα θέματα εκτός κέντρου. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα μεμονωμένο σημείο AF για να εστιάσετε με απόλυτη ακρίβεια σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της σκηνής.

 • Σχεδιασμένη για τον τρόπο που εργάζεστε

  Μηχανισμοί με δυνατότητα προσαρμογής Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις της μηχανής για την τρέχουσα εργασία σας και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις για μελλοντική χρήση.Έξυπνο σκόπευτρο II Απολαύστε φωτεινή εικόνα με κάλυψη (περίπου) 100% και προσαρμοζόμενη υπέρθεση πληροφοριών. Οι εικόνες με περικοπή 1,6x και 1,3x μπορούν να εμφανιστούν στο σκόπευτρο με μάσκα και να καταγραφούν ως αρχεία JPEG.Οθόνη με δυνατότητα προσαρμογής Αλλάξτε εύκολα τον τύπο, το μέγεθος και τη θέση των εικονιδίων στην Προσαρμοσμένη οθόνη γρήγορου ελέγχου της μηχανής, ώστε να μπορείτε να βρείτε άμεσα τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις.Προστασία από τις καιρικές συνθήκεςΣυνεχίστε να καταγράφετε κάθε στιγμή με σιγουριά, όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες, χάρη στους στεγανοποιημένους μηχανισμούς, που προσφέρουν προστασία από το νερό και τη σκόνη, αλλά και στην ανθεκτική κατασκευή από κράμα μαγνησίου.Δύο υποδοχές καρτών μνήμηςΟι υποδοχές για κάρτες μνήμης CompactFlash και SD επιτρέπουν αυτόματη δημιουργία εφεδρικών αντιγράφων των αρχείων κατά τη λήψη, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε εύκολα τις λήψεις με τους πελάτες σας, ενώ παράλληλα προσφέρουν εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης.

 • Ενσωματωμένες λειτουργίες που ενισχύουν τη δημιουργικότητα

  Απεικόνιση με υψηλό δυναμικό εύρος Διατηρήστε τις λεπτομέρειες στις φωτεινές και τις σκοτεινές περιοχές με την απεικόνιση HDR. Προσφέροντας ιδανικά αποτελέσματα για τη λήψη τοπίων και εικόνων νεκρής φύσης, συνδυάζει τρεις εικόνες με διαφορετικές εκθέσεις: τυπική έκθεση, υποέκθεση και υπερέκθεση.Πολλαπλές εκθέσειςΔημιουργήστε εντυπωσιακές σύνθετες εικόνες στη μηχανή χρησιμοποιώντας την κατάσταση Πολλαπλών εκθέσεων, η οποία τοποθετεί τις εικόνες σε υπέρθεση τη μία επάνω στην άλλη με μια σειρά επιλογών για αυτόματο έλεγχο των πολλαπλών εκθέσεων. Ταινίες Full HD EOSΚαταγράψτε ταινίες Full HD EOS, με δημιουργικό χειροκίνητο έλεγχο για την εικόνα και τον ήχο.Στυλ εικόνας "Υψηλή λεπτομέρεια" Δώστε προτεραιότητα στις διαβαθμίσεις και στις λεπτομέρειες που καταγράφονται από τον αισθητήρα υψηλής ανάλυσης με το Στυλ εικόνας "Υψηλή λεπτομέρεια", το οποίο προσφέρει επίσης παραμέτρους ρύθμισης της όξυνσης, όπως κατώφλιο και καθαρότητα, για τις εικόνες JPEG. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικά εντυπωσιακές εικόνες απευθείας από τη μηχανή. Λειτουργίες λήψης μέσω χρονομέτρουΔημιουργήστε υπέροχες ταινίες βαθμιαίας παρέλευσης χρόνου (time-lapse) με το ενσωματωμένο, προγραμματιζόμενο χρονόμετρο μεσοδιαστημάτων. Για φωτογράφιση με εξαιρετικά μεγάλους χρόνους έκθεσης, το κλείστρο μπορεί να κλειδώσει στην κατάσταση λήψης Bulb για συγκεκριμένο χρόνο.

Προδιαγραφές

 • CMOS 50,6MP

 • Δύο επεξεργαστές DIGIC 6

 • Αισθητήρας φωτομέτρησης 150.000 pixel RGB+IR

 • Έως 5,0 καρέ ανά δευτερόλεπτο

 • 61 σημεία AF

 • 1.3x, 1.6x, 1:1 Λήψη με κοπή

 • USB 3.0

 • Σύστημα ελέγχου κραδασμών καθρέπτη

 • Λήψη με χρονόμετρο μεσοδιαστημάτων