EOS-1D X

Η EOS-1D X είναι μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή επόμενης γενιάς, που συνδυάζει την ταχύτητα με την υψηλή ποιότητα εικόνας. Ο αισθητήρας πλήρους καρέ με ανάλυση 18 Megapixel και οι δύο επεξεργαστές "DIGIC 5+" θέτουν νέα πρότυπα, ενώ η ταχύτητα συνεχούς λήψης που φτάνει τα 12 καρέ ανά δευτερόλεπτο απογειώνει τις δυνατότητές σας.

EOS-1D X

Πλεονεκτήματα

  • Αισθητήρας CMOS πλήρους καρέ 18,1MP
  • Έως 12fps και κατάσταση Υψηλής ταχύτητας 14fps
  • ISO 100-51200, με δυνατότητα επέκτασης έως H:204800
  • Σύστημα αυτόματης εστίασης με 61 σημεία AF
  • Σύστημα αυτόματης έκθεσης (AE) με φωτομέτρηση μέσω αισθητήρα RGB 100.000 pixel
  • Ταινίες EOS Full HD 1080p
  • Δύο επεξεργαστές "DIGIC 5+"
  • Οθόνη Clear View LCD II 8,11cm (3,2"),1.040.000 κουκκίδες
  • Θύρα Ethernet

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EOS-1D X

Αισθητήρας CMOS πλήρους καρέ 18,1MP


Ο αισθητήρας CMOS πλήρους καρέ 18,1MP της Canon προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση, παράγοντας εικόνες υψηλής ανάλυσης με εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο, ακόμα και σε συνθήκες με εξαιρετικά ασθενή φωτισμό. Ο αισθητήρας πλήρους καρέ προσφέρει βέλτιστα αποτελέσματα κατά τις λήψεις με ευρυγώνιους φακούς και παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο του βάθους πεδίου. Η ανάλυση της εικόνας υπερβαίνει την ποιότητα που απαιτείται από τα κορυφαία φωτογραφικά πρακτορεία, γεγονός που καθιστά τη μηχανή ιδανική για τη δημιουργία πολύ μεγάλων εκτυπώσεων, έως A2, ακόμα και μετά την κοπή των εικόνων.

Εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα λήψης


Καταγράψτε κάθε δευτερόλεπτο της δράσης με συνεχή λήψη έως 12fps, η οποία μπορεί να αυξηθεί στην απίστευτη τιμή των 14fps στη λήψη με Εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα, για καταγραφή έως 180 διαδοχικών εικόνων JPEG μεγάλου μεγέθους (38 RAW).

Τεράστιο εύρος ταχυτήτων ISO


Το εξαιρετικά μεγάλο εύρος ταχυτήτων ISO που κυμαίνεται από 100 έως 51200 – με δυνατότητα επέκτασης έως την απίστευτη τιμή ISO 204800 – σημαίνει ότι μπορείτε να φωτογραφίζετε χωρίς προβλήματα σε συνθήκες πολύ έντονου φωτισμού ή σχεδόν στο σκοτάδι.

Σύστημα αυτόματης εστίασης με 61 σημεία AF


Το υψηλής ακρίβειας σύστημα αυτόματης εστίασης με 61 σημεία AF, διαθέτει 41 αισθητήρες υψηλής ευαισθησίας τύπου σταυρού και προσφέρει γρήγορη εστίαση υψηλής ακρίβειας σε θέματα που κινούνται γρήγορα, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες φωτισμού. Τα 5 κεντρικά σημεία AF είναι τύπου διπλού σταυρού για πρόσθετη ακρίβεια.

Σταθερή, ακριβής φωτομέτρηση


Το σύστημα αυτόματης έκθεσης, με αισθητήρα φωτομέτρησης RGB 100.000 pixel και ειδικό επεξεργαστή DIGIC 4, δεν μετρά μόνο τη φωτεινότητα αλλά και το χρώμα, προκειμένου να εξασφαλίσει έκθεση υψηλής ακρίβειας και φυσικά αποτελέσματα ακόμα και σε σύνθετες καταστάσεις φωτισμού.

Ταινίες Full HD EOS


Τραβήξτε βίντεο Full HD (1080p) αξιοποιώντας την πληθώρα μηχανισμών ελέγχου των μηχανών DSLR που είναι διαθέσιμοι στον χρήστη, όπως για την έκθεση, τον ρυθμό καρέ, τον ήχο και τον έλεγχο της συμπίεσης. Η έξοδος HDMI επιτρέπει την προβολή ταινιών και εικόνων σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας (HD).

Δύο επεξεργαστές "DIGIC 5+"


Οι δύο επεξεργαστές "DIGIC 5+" τελευταίας γενιάς της Canon προσφέρουν την ταχύτερη και πιο προηγμένη επεξεργασία εικόνας μέχρι σήμερα, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας στην κατηγορία τους. Συνεργάζονται με 4 μετατροπείς A/D για επεξεργασία εικόνας 14 bit, παρέχοντας ομαλές τονικές διαβαθμίσεις και χρώματα με φυσική εμφάνιση, καθώς και προηγμένη μείωση θορύβου στις υψηλότερες ταχύτητες ISO.

Μεγάλη, αντιανακλαστική οθόνη LCD


Η υψηλής ανάλυσης οθόνη Clear View LCD II 8,11cm (3,2") διαθέτει 1.040.000 κουκκίδες και προσφέρει εύκολη εξέταση εικόνων και βίντεο με ακρίβεια. Η εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή από αντιανακλαστικό, ενισχυμένο γυαλί αποτρέπει τις αντανακλάσεις ακόμη και κάτω από το έντονο φως του ήλιου.

Θύρα Ethernet


Η ενσωματωμένη θύρα Ethernet επιτρέπει γρήγορη και εύκολη μεταφορά εικόνων από ζωντανές εκδηλώσεις απευθείας σε υπολογιστή ή, μέσω δικτύου, σε πελάτες.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

18.1 megapixel CMOS

CMOS 18,1 Megapixel

Large sensor for maximum control over depth of field

Μεγάλος αισθητήρας για μέγιστο έλεγχο του βάθους πεδίου

High speed shooting

Λήψη υψηλής ταχύτητας

Great low light shots

Εξαιρετικές λήψεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

Sharp images in all conditions

Ευκρινείς εικόνες σε όλες τις συνθήκες

Stunning 1080p movies

Εντυπωσιακές ταινίες 1080p

Powerful DIGIC processing

Πανίσχυρη επεξεργασία DIGIC

Create instant back up of images

Άμεση δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των εικόνων

Large bright screen for clear viewing

Μεγάλη, φωτεινή οθόνη για καθαρή προβολή

Keeping your sensor clean of dirt

Διατηρήστε τον αισθητήρα καθαρό από ρύπους

Creativly combine images

Συνδυασμός πολλών καρέ σε μία εικόνα

Widest selection of Lenses

Ευρύτατη επιλογή φακών

Αναλυτική παρουσίαση της EOS-1D X

CPN banner
CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiration, education, product information and news updates to deliver the definitive coverage for Canon professional photographers and videographers, as well as advanced enthusiasts, around the world.