Ο τέλειος σύντροφος για τα ταξίδια σας

Βάλτε στην τσέπη σας αυτήν την πανίσχυρη, compact, ταξιδιωτική φωτογραφική μηχανή με το τεράστιο ζουμ και ετοιμαστείτε να καταγράψετε και να μοιραστείτε πανέμορφες στατικές εικόνες και ταινίες. Ο φακός ζουμ 30x και οι προηγμένες λειτουργίες σάς βοηθούν να απαθανατίζετε τις πολύτιμες στιγμές σας με απίστευτη λεπτομέρεια.

0%

  Ταινία παρουσίασης με τους Cup of Couple

  Compact μηχανή με ζουμ 30x, που σας ακολουθεί παντού

  Αυτή η εξαιρετικά compact μηχανή τσέπης είναι τόσο μικρή που μπορείτε να την παίρνετε μαζί σας όπου κι αν πάτε – ο ιδανικός συνταξιδιώτης. Απαθανατίστε τη δράση με εντυπωσιακή λεπτομέρεια από πιο κοντά με το οπτικό ζουμ 30x και τη λειτουργία ZoomPlus 60x, και χρησιμοποιήστε το Προηγμένο βοηθητικό πλαίσιο ζουμ για να επιτύχετε πανεύκολα το βέλτιστο κάδρο.

  Εξαιρετική ευκρίνεια σε κάθε περίπτωση

  Καταγράψτε φωτογραφίες και βίντεο με υψηλή ευκρίνεια και λεπτομέρεια –ακόμη και σε λήψεις με πλήρες ζουμ ή με τη μηχανή στο χέρι και ασθενή φωτισμό– χάρη στον έξυπνο οπτικό Σταθεροποιητή εικόνας 5 αξόνων, ο οποίος προσαρμόζεται σε όλες τις περιστάσεις.

  Συνδεθείτε και μοιραστείτε εικόνες στο smartphone ή σε κοινωνικά δίκτυα

  Εύκολη κοινή χρήση

  Μοιραστείτε τις εικόνες σας εύκολα και απλά. Μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα εικόνες και ταινίες σε smartphone, tablet ή στο Connect Station της Canon μέσω Wi-Fi και NFC ή μπορείτε να τις ανεβάσετε σε κοινωνικά δίκτυα απευθείας από τη μηχανή.

  Απομακρυσμένη λήψη

  Συμπεριλάβετε εύκολα τον εαυτό σας στο κάδρο σε ομαδικές λήψεις ή τραβήξτε φωτογραφίες με σκηνές από την άγρια φύση χάρη στην Απομακρυσμένη λήψη, η οποία σας επιτρέπει να ελέγχετε τη μηχανή από το smartphone ή το tablet σας.

  Απλή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

  Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των πολύτιμων νέων εικόνων σας ασύρματα σε οποιαδήποτε υπηρεσία θέλετε στο cloud με τη λειτουργία Συγχρονισμού εικόνων και συγχρονίστε τες με τον προσωπικό υπολογιστή και το smartphone σας.

  Πανέμορφες λήψεις σε όλες τις συνθήκες

  Ο αισθητήρας 20,3 Megapixel και ο πανίσχυρος επεξεργαστής DIGIC 6 συνδυάζονται στο Σύστημα HS, διασφαλίζοντας καθαρές λήψεις με ζωηρά χρώματα σε κάθε περίσταση. Σας δίνουν τη δυνατότητα να διατηρήσετε την πραγματική ατμόσφαιρα, ακόμη και σε σκοτεινές σκηνές, με ακριβή απόδοση των χρωμάτων, χαμηλό θόρυβο και χωρίς χρήση φλας.

  Δημιουργικά αποτελέσματα υψηλής ευκρίνειας με ευκολία, σε οποιεσδήποτε συνθήκες

  Καταγράψτε όμορφες εικόνες με σαφήνεια και καθαρότητα, ακόμη και με ασθενή φωτισμό, χάρη στο Σύστημα HS, το οποίο συνδυάζει έναν αισθητήρα CMOS 20,3 Megapixel οπίσθιου φωτισμού με έναν πανίσχυρο επεξεργαστή DIGIC 6, για γρήγορη λειτουργία και κορυφαία ποιότητα εικόνας με εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

  Ρεαλιστικές ταινίες με το πάτημα ενός πλήκτρου

  Καταγράψτε πανεύκολα ταινίες υψηλής ποιότητας Full HD (60p/30p) με ομαλή κίνηση πατώντας απλώς το πλήκτρο Εγγραφής ταινίας. Μπορείτε να δημιουργείτε εντυπωσιακό υλικό ακόμη και με ασθενή φωτισμό –χάρη στο προηγμένο σύστημα μείωσης θορύβου– ενώ ο Δυναμικός σταθεροποιητής εικόνας 5 αξόνων φροντίζει για τη σταθερότητα της εικόνας ακόμη κι όταν περπατάτε ή τρέχετε.

  Δυναμικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS)

  Τραβήξτε ευκρινείς ταινίες με ομαλή κίνηση, ακόμη και σε συνθήκες με εξαιρετικά έντονη αστάθεια της μηχανής όταν περπατάτε ή τρέχετε, χρησιμοποιώντας το Προηγμένο δυναμικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας.

  Δείτε το βίντεο

  Ταινία 60p

  Καταγράψτε θέματα που κινούνται γρήγορα με εξαιρετική ευκρίνεια και καθαρότητα. Η δυνατότητα λήψης ταινιών Full HD 60p σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε πιο ομαλές και ευχάριστες μεταβάσεις, αλλά και προβολή σε αργή κίνηση στον υπολογιστή.

  Δείτε το βίντεο

  Σύντομα κλιπ/Καλύτερες στιγμές ιστορίας

  Δημιουργήστε διασκεδαστικά και έξυπνα βίντεο με τη λειτουργία Σύντομο κλιπ ταινίας ή χρησιμοποιήστε την κατάσταση Καλύτερες στιγμές ιστορίας για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές ταινίες από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβήξατε.

  Δείτε το βίντεο

  Τονισμός περιγραμμάτων MF

  Ρυθμίστε τέλεια την εστίαση χειροκίνητα με τη λειτουργία Τονισμού περιγραμμάτων MF, που σας επιτρέπει να κάνετε λεπτές ρυθμίσεις εμφανίζοντας με σαφήνεια τα περιγράμματα του εστιασμένου θέματος.

  Δείτε το βίντεο

  Ξυπνήστε τη δημιουργικότητά σας επιλέγοντας από τις καταστάσεις αυτόματης και χειροκίνητης λήψης

  Αναπτύξτε προσωπικές τεχνικές δημιουργικής φωτογράφησης με πλήρως χειροκίνητο έλεγχο ή βασιστείτε στη μηχανή για να κάνει τη δουλειά για εσάς. Αφήστε την κατάσταση Δημιουργικής λήψης να τραβήξει αυτόματα έξι φωτογραφίες και να εφαρμόσει φίλτρα και εφέ σε πέντε από αυτές για διασκεδαστικά αποτελέσματα. Ή, δοκιμάστε την Υβριδική αυτόματη λειτουργία, η οποία καταγράφει βιντεοκλίπ τεσσάρων δευτερολέπτων πριν από κάθε λήψη και τα μετατρέπει σε μια ελκυστική ταινία που αφηγείται την ημέρα σας.

  Δημιουργική λήψη

  Καταγράψτε το ίδιο θέμα με διάφορους καλλιτεχνικούς τρόπους χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Δημιουργικής λήψης, η οποία εφαρμόζει φίλτρα και εφέ σε πέντε επιπλέον εικόνες του αρχικού σας θέματος.

  Έξυπνη αυτόματη

  Η λήψη θαυμάσιων φωτογραφιών και ταινιών είναι εύκολη υπόθεση με την Έξυπνη αυτόματη κατάσταση, η οποία επιλέγει τις ιδανικές ρυθμίσεις στη μηχανή â€“ όποια κι αν είναι η σκηνή.

  Υβριδική αυτόματη κατάσταση

  Απολαύστε μια διασκεδαστική κινηματογραφική σύνοψη όλων των λήψεων της ημέρας με την Υβριδική αυτόματη λειτουργία, σε ανάλυση HD (720p).

  Δείτε το βίντεο

  Χειροκίνητος έλεγχος

  Κάντε το επόμενο βήμα στη δημιουργική φωτογράφιση με πλήρως χειροκίνητο έλεγχο της έκθεσης.

  Προδιαγραφές

  Υπερ-ευρυγώνιος φακός με απίστευτο ζουμ 30x

  Υπερ-ευρυγώνιος φακός με απίστευτο ζουμ 30x

  Ζουμ έως 60x με υψηλή ποιότητα

  Ζουμ έως 60x με υψηλή ποιότητα

  Εξαιρετικές λήψεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

  Εξαιρετικές λήψεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

  CMOS 20,3 Megapixel

  CMOS 20,3 Megapixel

  Πανίσχυρη επεξεργασία DIGIC

  Πανίσχυρη επεξεργασία DIGIC

  Σταθερές λήψεις σε όλες τις συνθήκες

  Σταθερές λήψεις σε όλες τις συνθήκες

  Κοινή χρήση εικόνων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσω ασύρματης σύνδεσης

  Κοινή χρήση εικόνων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσω ασύρματης σύνδεσης

  Εύκολη κοινή χρήση με smartphone μέσω NFC

  Εύκολη κοινή χρήση με smartphone μέσω NFC

  Ταινίες 1080p με πιο ομαλή κίνηση

  Ταινίες 1080p με πιο ομαλή κίνηση

  Εγγραφή σύντομων κλιπ με εφέ αναπαραγωγής

  Εγγραφή σύντομων κλιπ με εφέ αναπαραγωγής

  GPS μέσω κινητού

  GPS μέσω κινητού

  Απομακρυσμένη λήψη

  Απομακρυσμένη λήψη

  Δείτε τις πλήρεις τεχνικές προδιαγραφές

  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

  Wi-Fi

  Ανακαλύψτε περισσότερα για τη σειρά compact φωτογραφικών μηχανών Wi-Fi της Canon.

  Δηλώστε το προϊόν σας

  Πείτε μας για εσάς και εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο You Connect της Canon, για δημιουργικές ιδέες, ειδήσεις και συμβουλές.

  Come and see

  Ιστορίες

  Come and see

  Τεχνικές

  Εξερευνήστε εδώ

  Επιλεγμένα προϊόντα

  Μάθετε περισσότερα

  • Canon
  • Canon PowerShot SX710 HS