PowerShot SX600 HS

Με πανίσχυρο ζουμ 18x, λεπτό προφίλ και μέγεθος τσέπης, η PowerShot SX600 HS διαθέτει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για φωτογραφίες και βίντεο κορυφαίας ποιότητας, ενώ χάρη στην υποστήριξη Wi-Fi μπορείτε να μοιράζεστε εύκολα τα αρχεία σας μέσω Internet.

PowerShot SX600 HS

Πλεονεκτήματα

 • Χωρέστε τους πάντες στο πλάνο με τον υπερ-ευρυγώνιο φακό ή πλησιάστε σε απομακρυσμένα θέματα με το οπτικό ζουμ 18x και τη λειτουργία ZoomPlus 36x
 • Λεπτή και φορητή μηχανή μικρών διαστάσεων, ώστε να μην χάσετε ποτέ καμία φωτογραφική ευκαιρία
 • Απαθανατίστε τις αναμνήσεις σας με την ποιότητα που τους αξίζει, χάρη στο Σύστημα HS 16MP
 • Ξεχάστε για πάντα το φλουτάρισμα στις εικόνες και τις ταινίες σας με τον Σταθεροποιητή εικόνας και το Έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης
 • Wi-Fi και NFC για εύκολη σύνδεση με smartphone και κοινή χρήση αρχείων σε κοινωνικά δίκτυα
 • Δημιουργήστε εντυπωσιακές ταινίες Full HD χρησιμοποιώντας το οπτικό ζουμ, τη σύνδεση HDMI-CEC και το πλήκτρο Ταινίας
 • Επιλέξτε την Έξυπνη αυτόματη κατάσταση, στραφείτε προς το θέμα σας και αφήστε τη μηχανή να πραγματοποιήσει όλες τις ρυθμίσεις
 • Απολαύστε εικόνες με καλλιτεχνικές επιρροές επιλέγοντας τη Δημιουργική λήψη
 • Δημιουργήστε μια κινηματογραφική σύνοψη όλων των λήψεων της ημέρας με την Υβριδική αυτόματη λειτουργία

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon PowerShot SX600 HS

Πλησιάστε ακόμη πιο κοντά


Βρεθείτε στο επίκεντρο της δράσης και απαθανατίστε ακόμη και πολύ απομακρυσμένα θέματα με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, χάρη στο οπτικό ζουμ 18x και τη λειτουργία ZoomPlus 36x. Ο υπερ-ευρυγώνιος φακός 25mm σάς επιτρέπει να συμπεριλαμβάνετε περισσότερα στοιχεία στο πλάνο σας, για εντυπωσιακές ομαδικές φωτογραφίες και θεαματικές πανοραμικές σκηνές.

Εικόνες που αξίζει να κρατήσετε


Επειδή οι όμορφες φωτογραφίες είναι το ίδιο πολύτιμες με τις στιγμές που αποτυπώνουν, το Σύστημα HS έχει σχεδιαστεί ώστε να τις καταγράφει με την ποιότητα που τους αξίζει, ακόμη και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Χρησιμοποιώντας τον προηγμένο επεξεργαστή DIGIC 4+ και αισθητήρα CMOS 16 Megapixel οπίσθιου φωτισμού, το Σύστημα HS προσφέρει καθαρές εικόνες αναπαράγοντας με πιστότητα τις λεπτομέρειες, τα χρώματα και την ατμόσφαιρα των σκηνών, ακριβώς όπως τα βιώσατε.

Ευκρινείς λήψεις με το Έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS)


Ο οπτικός Σταθεροποιητής εικόνας (Image Stabilizer) παίζει καταλυτικό ρόλο στην καταγραφή εικόνων με εξαιρετική ευκρίνεια σε συνθήκες ασθενούς φωτισμό ή με πλήρες ζουμ. Διαθέτοντας την τεχνολογία του Έξυπνου συστήματος σταθεροποίησης εικόνας (IS) της Canon, η φωτογραφική μηχανή επιλέγει αυτόματα την ιδανική κατάσταση του Σταθεροποιητή εικόνας από τις 8 διαθέσιμες επιλογές, εξασφαλίζοντας φωτογραφίες και ταινίες με ευκρίνεια και πλούσιες λεπτομέρειες.

Πάντα συνδεδεμένοι


Παρουσιάστε σε όλους τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας επικοινωνία Wi-Fi και τη λειτουργία NFC για να συνδέσετε τη φωτογραφική μηχανή με smartphone. Μετά τη σύνδεση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone για να προσθέσετε συντεταγμένες GPS στις εικόνες σας ή να συμπεριλάβετε τον εαυτό σας στο πλάνο με τη λειτουργία απομακρυσμένης λήψης. Η υποστήριξη Wi-Fi παρέχει επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης με εκτυπωτές, υπολογιστές και άλλες συμβατές συσκευές, ώστε να μοιράζεστε εύκολα τα αρχεία σας μέσω Internet και να δημιουργείτε εφεδρικά αντίγραφα.

Έξυπνη αυτόματη κατάσταση (32 σκηνές). Υβριδική αυτόματη κατάσταση


Στρέψτε τη μηχανή στο θέμα και τραβήξτε εύκολα τέλειες φωτογραφίες και ταινίες με την Έξυπνη αυτόματη κατάσταση, η οποία αναγνωρίζει τη σκηνή και επιλέγει τον καταλληλότερο συνδυασμό ρυθμίσεων μεταξύ των 32 διαφορετικών διαθέσιμων επιλογών (21 για λήψη ταινίας). Επιλέγοντας την Υβριδική αυτόματη κατάσταση ενώ τραβάτε φωτογραφίες με την Έξυπνη αυτόματη κατάσταση γίνεται εγγραφή ενός κλιπ 4 δευτερολέπτων πριν από κάθε λήψη. Στο τέλος τα κλιπ συγχωνεύονται, δημιουργώντας μια διασκεδαστική ταινία HD (720p).

Δημιουργήστε εκπληκτικές ταινίες


Καταγράψτε ταινίες Full HD (1080p) κορυφαίας ποιότητας σε μορφή MP4. Το Έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS) εξασφαλίζει πιο σταθερές ταινίες ακόμη κι όταν περπατάτε ή βρίσκεστε στο εσωτερικό ενός οχήματος που κινείται, για πραγματικά θεαματικές λήψεις. Όταν επιστρέψετε στο σπίτι, χρησιμοποιήστε τη σύνδεση HDMI-CEC για να προβάλετε και να ελέγξετε τις ταινίες σας σε μια συμβατή τηλεόραση HD.

Δημιουργική λήψη


Εκφράστε εύκολα τις πρωτότυπες ιδέες σας με τη Δημιουργική λήψη. Απλώς τραβήξτε μια φωτογραφία. Η μηχανή αναλύει τη σκηνή και βασίζεται στην αρχική φωτογραφία, η οποία παραμένει αναλλοίωτη, για να δημιουργήσει αυτόματα πέντε δημιουργικές εικόνες του ίδιου θέματος, εφαρμόζοντας μια σειρά απρόσμενων και καλλιτεχνικών εφέ. Επιλέξτε μια κατηγορία φίλτρων για να δημιουργήσετε εικόνες χρησιμοποιώντας το σύνολο των φίλτρων Δημιουργικής λήψης που προτιμάτε.

Δείτε τη διαφορά


Η μεγάλη οθόνη LCD PureColor II G υψηλής ποιότητας (461.000 κουκκίδες) διαθέτει εξαιρετική ορατότητα και ανθεκτικότητα, προσφέρει εύκολη αναζήτηση στα μενού και σας επιτρέπει να καδράρετε το θέμα σας, να προβάλετε τις εικόνες και να τις μοιράζεστε απλά και εύκολα.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

25mm Wide 18x

Υπερ-ζουμ 18x με υπερ-ευρυγώνιο φακό

36x ZoomPlus

Ζουμ έως 36x με εξαιρετική ποιότητα

Great low-light shots

Εξαιρετικές λήψεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

16MP_CMOS

CMOS 16,0 Megapixel

Digic4 Plus

Πανίσχυρη επεξεργασία DIGIC

Steady shots in every situation

Σταθερές εικόνες και ταινίες σε κάθε περίσταση

Share and backup images wirelessly

Κοινή χρήση εικόνων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσω ασύρματης σύνδεσης

NFC simplifies smartphone sharing

Εύκολη κοινή χρήση με smartphone μέσω NFC

Creative Shot

6 μοναδικές εικόνες από μία λήψη

Hybrid Auto

Εύκολες λήψεις με κινηματογραφική σύνοψη

1080p movies

Ταινίες 1080p

Enhanced strength and visibility

Αυξημένη αντοχή και βελτιωμένη ορατότητα

Auto mode with 32-scene detection

Αυτόματη κατάσταση με ανίχνευση 32 σκηνών

Eco Mode

Εξοικονόμηση ενέργειας για περισσότερες λήψεις

 • PowerShot SX600 HS

 • Κιτ με εγχειρίδιο χρήστη

 • Συστοιχία μπαταριών NB-6LH

 • Φορτιστής μπαταριών CB-2LYE

 • Ιμάντας καρπού WS-800

 • Καλώδιο AC