PowerShot S200

Σύστημα HS και φωτεινός φακός f/2 για κορυφαίες επιδόσεις σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Η PowerShot S200 προσφέρει πολυάριθμες επιλογές καλλιτεχνικού ελέγχου, για όσους αναζητούν δημιουργικές λύσεις λήψης και επιθυμούν να μοιράζονται τις εικόνες τους οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

PowerShot S200

Πλεονεκτήματα

  • Εκπληκτικά αποτελέσματα σε ασθενή φωτισμό χάρη στον φωτεινό φακό f/2 και το Σύστημα HS με επεξεργαστή DIGIC 5
  • Απαθανατίστε πλειάδα θεμάτων με τον υπερ-ευρυγώνιο φακό 24mm, που παρέχει οπτικό ζουμ 5x και λειτουργία ZoomPlus 9x
  • Καταγράψτε εικόνες με πλούσιες λεπτομέρειες χάρη στον αισθητήρα υψηλής ευαισθησίας 10,1 Megapixel
  • Το Έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS) εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες και ταινίες με ομαλή κίνηση, ακόμη και με πλήρες ζουμ
  • Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας με τον ρυθμιζόμενο Δακτύλιο ελέγχου φακού και τις χειροκίνητες καταστάσεις
  • Συνδεθείτε εύκολα με smartphone μέσω Wi-Fi, μοιραστείτε τις εικόνες σας και δημιουργήστε εφεδρικά αντίγραφα
  • Μεγάλη οθόνη LCD PureColor II G 7,5cm (3,0") για εύκολη προβολή
  • Καταγράψτε εικόνες κορυφαίας ποιότητας και ταινίες HD σε κάθε περίσταση με την Έξυπνη αυτόματη κατάσταση
  • Δημιουργήστε φωτογραφίες με έντονο χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας τον έλεγχο Άμεσης προβολής και τα Δημιουργικά φίλτρα

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon PowerShot S200

Εκπληκτική ποιότητα εικόνων, ανεξάρτητα από τις συνθήκες λήψεις


Χάρη στο Σύστημα HS, το οποίο συνδυάζει έναν αισθητήρα υψηλής ευαισθησίας με τον πανίσχυρο επεξεργαστή DIGIC 5, η PowerShot S200 προσφέρει εικόνες εξαιρετικής ποιότητας σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Ο φωτεινός φακός f/2 και η μέγιστη τιμή ευαισθησίας ISO 6400 σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε λήψεις ακόμη και με χαμηλό επίπεδο φωτισμού, αιχμαλωτίζοντας την ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος χωρίς φλας ή τρίποδο.

Ευέλικτος φακός


Ο φακός 24mm με ζουμ 5x προσφέρει εκπληκτική ευελιξία για δημιουργικές λήψεις. Απαθανατίστε τον υπέροχο μπλε ουρανό με κάθε λεπτομέρεια στο προσκήνιο κατά τη λήψη τοπίων ή χρησιμοποιήστε το ζουμ για να απομονώσετε συγκεκριμένα θέματα και να βρεθείτε πιο κοντά στη δράση. Η λειτουργία ZoomPlus σάς επιτρέπει να πλησιάζετε ακόμη περισσότερο το θέμα σας, αυξάνοντας τον συντελεστή ζουμ, χωρίς συμβιβασμούς στην ευκρίνεια και στην καθαρότητα των εικόνων.

Εύχρηστος χειροκίνητος έλεγχος


Πάρτε τον πλήρη έλεγχο των εικόνων στα χέρια σας με τις χειροκίνητες και ημιαυτόματες λειτουργίες. Προσαρμόστε τον Δακτύλιο ελέγχου φακού της PowerShot S200 για να ρυθμίζετε εύκολα διάφορες παραμέτρους εικόνας, όπως το διάφραγμα, η ταχύτητα κλείστρου και η εστίαση.

Έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS)


Εξαλείψτε την αστάθεια της μηχανής και απαθανατίστε ευκρινείς εικόνες και βίντεο με πλούσιες λεπτομέρειες. Ο οπτικός Σταθεροποιητής εικόνας (Image Stabilizer) με το Έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης της Canon αντισταθμίζει την ανεπιθύμητη κίνηση της μηχανής και επιλέγει αυτόματα μία από τις επτά καταστάσεις, ανάλογα με τις συνθήκες λήψης.

Wi-Fi και Συγχρονισμός εικόνων


Συνδεθείτε και μοιραστείτε τις εικόνες σας με το smartphone ή το tablet σας μέσω Wi-Fi, ή ανεβάστε τις απευθείας σε δημοφιλείς τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Twitter, μέσω της υπηρεσίας CANON iMAGE GATEWAY. Συνδεθείτε ασύρματα με συμβατούς φωτογραφικούς εκτυπωτές PIXMA ή SELPHY και τυπώστε τις φωτογραφίες σας. Ο Συγχρονισμός εικόνων επιτρέπει την εύκολη δημιουργία αντιγράφων στον υπολογιστή σας και σε τοποθεσίες αποθήκευσης στο cloud, όπως το Flickr™*

Οθόνη LCD PureColor II G 7,5cm (3,0")


Η μεγάλη, ανθεκτική οθόνη LCD υψηλής ποιότητας προσφέρει εξαιρετική ορατότητα και σας επιτρέπει να περιηγείστε στα μενού, να καδράρετε το θέμα σας, να προβάλετε εικόνες και να τις μοιράζεστε εύκολα.

Έξυπνη αυτόματη


Επιλέξτε την Έξυπνη αυτόματη κατάσταση της PowerShot S200 και αφήστε τη μηχανή καθορίσει με έξυπνο τρόπο τις κατάλληλες ρυθμίσεις, επιλέγοντας ανάμεσα σε 36 σκηνές (21 για λήψη ταινίας) για άριστα αποτελέσματα.

Ταινίες HD


Καταγράψτε ταινίες HD υψηλής ποιότητας σε ανάλυση 720p, με οπτικό ζουμ και στερεοφωνικό ήχο. Το ειδικό πλήκτρο Ταινίας επιτρέπει τη γρήγορη και έξυπνη πρόσβαση στη λειτουργία εγγραφής βίντεο. Χρησιμοποιήστε τη σύνδεση HDMI-CEC για να απολαμβάνετε και να ελέγχετε το υλικό σας από την οθόνη της τηλεόρασής σας.

Δημιουργικά φίλτρα


Καταγράψτε εικόνες που αντικατοπτρίζουν το προσωπικό στυλ και την αισθητική σας με τα Δημιουργικά φίλτρα της PowerShot S200. Επιλέξτε ανάμεσα σε φωτογραφικά εφέ, όπως τα εφέ Μινιατούρας, Υπερ-ευρυγώνιου και Κάμερας παιχνιδιού, ή προτιμήστε πιο κλασικές λύσεις, όπως τα φίλτρα Μονόχρωμη και Τονισμός χρώματος.

*Η υποστήριξη Wi-Fi διαφέρει ανά συσκευή και περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.canon-europe.com/wirelesscompacts
Για τις λειτουργίες Άμεσης κοινής χρήσης στο Internet, Συγχρονισμού εικόνων και Αποστολής μέσω διακομιστή απαιτείται λογαριασμός CANON iMAGE GATEWAY. Η υπηρεσία CANON iMAGE GATEWAY ενδεχομένως να μην υποστηρίζεται σε ορισμένες χώρες ή περιοχές. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.canon-europe.com/cig για περισσότερες πληροφορίες.
Η επωνυμία Facebook και το λογότυπο F είναι σήματα κατατεθέντα της Facebook Inc.
Η επωνυμία Twitter είναι σήμα κατατεθέν της Twitter Inc.
Το σήμα FLICKR είναι σήμα κατατεθέν της Yahoo! Inc.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Wide aperture
5x optical zoom, ultra wide-angle
9x ZoomPlus
Great low-light shots
Powerful DIGIC processing
10.1MP high sensitivity CCD
Steady shots in every situation
Quick manual control
Share and backup images wirelessly
SmartAuto 36
Enhanced strength and visibility
Aperture and shutter speed control
High maximum ISO sensitivity
Easy image adjustment
Various effects for more creativity
720p movies with stereo sound
 • PowerShot S200

 • Ιμάντας καρπού WS-D11

 • Συστοιχία μπαταριών NB-6LH

 • Φορτιστής μπαταριών CB-2LYE

 • Καλώδιο AC

 • Κιτ με εγχειρίδιο χρήστη