PowerShot S120

Με φωτεινό φακό f/1.8, Σύστημα HS, Γρήγορη συνεχή λήψη έως 9,4fps*, βελτιωμένα εργονομικά χαρακτηριστικά και υποστήριξη Wi-Fi, η PowerShot S120 είναι μια μηχανή κορυφαίων επιδόσεων για φωτογράφους με απαιτήσεις.

PowerShot S120

Πλεονεκτήματα

 • Υπερ-ευρυγώνιος, φωτεινός φακός f/1,8 24mm με ζουμ 5x. ZoomPlus 10x
 • Σύστημα HS: CMOS 12,1 Megapixel και DIGIC 6 για θεαματικά αποτελέσματα με ταχύτητα ISO έως και 12.800
 • Έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS) για ευκρινείς λήψεις και Βελτιωμένο δυναμικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS) σε 5 άξονες για ταινίες με ομαλή κίνηση
 • Εξαιρετικά γρήγορες επιδόσεις με αυτόματη εστίαση (AF) υψηλής ταχύτητας και δυνατότητα συνεχούς λήψης στα 9,4fps*
 • Μεγάλη οθόνη αφής LCD χωρητικού τύπου PureColor II G 7,5cm (3,0")

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon PowerShot S120

Ευέλικτος φακός


Ο φωτεινός φακός f/1.8 επιτρέπει τη λήψη σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού. Με τον υπερ-ευρυγώνιο φακό 24mm μπορείτε να απαθανατίζετε θεαματικά πανοραμικά τοπία, ενώ το οπτικό ζουμ 5x, με ZoomPlus 10x, σας δίνει τη δυνατότητα να πλησιάζετε πολύ κοντά στο θέμα σας.

Σύστημα HS


Το Σύστημα HS προσφέρει άριστες επιδόσεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, απαθανατίζοντας με απόλυτο ρεαλισμό την ατμόσφαιρα της στιγμής, χωρίς φλας ή τρίποδο. Η προηγμένη επεξεργασία DIGIC 6 και ο υψηλής ευαισθησίας αισθητήρας CMOS (τύπου 1/1,7) με ανάλυση 12,1 Megapixel παρέχουν άριστη ποιότητα εικόνας σε οποιεσδήποτε συνθήκες, με ταχύτητα ISO έως και 12.800.

Έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS), Βελτιωμένο δυναμικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS)


Το Έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS) αντισταθμίζει την αστάθεια της μηχανής, ώστε όλες οι εικόνες σας να έχουν υψηλή ευκρίνεια και πλούσιες λεπτομέρειες ακόμη και με μεγάλο ζουμ ή ασθενή φωτισμό. Το Βελτιωμένο δυναμικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS) αντισταθμίζει δυναμικά την κίνηση του χεριού σε 5 άξονες, για ταινίες με εντυπωσιακά ομαλή εικόνα.

Λήψη υψηλής ταχύτητας 9,4fps*


Καταγράψτε κάθε δευτερόλεπτο δράσης σε πλήρη ανάλυση χάρη στην ταχύτατη απόκριση και τις δυνατότητες συνεχούς λήψης στα 9,4fps*, καθώς και τη λειτουργία αυτόματης εστίασης υψηλής ταχύτητας, μέσα σε 0,1 δευτερόλεπτα**.

Οθόνη αφής 7,5cm (3,0")


Η προηγμένη οθόνη αφής 922.000 κουκκίδων εξασφαλίζει απλή και έξυπνη λειτουργία, μέσω χειρονομιών.

Προχωρημένες δυνατότητες ελέγχου


Ο Δακτύλιος ελέγχου φακού επιτρέπει γρήγορη πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες, όπως το ζουμ, το διάφραγμα, η ταχύτητα κλείστρου, η εστίαση και η ρύθμιση ISO. Χρησιμοποιήστε την Πλήρως χειροκίνητη κατάσταση και τη μορφή RAW με υποστήριξη πολλαπλών αναλογιών για απόλυτο έλεγχο της σύνθεσης του κάδρου και εύκολη επεξεργασία των αρχείων μετά τη λήψη με το παρεχόμενο λογισμικό DPP. Η βελτιωμένη εργονομία και το προσαρμόσιμο μενού FUNC. σάς επιτρέπουν να διαμορφώνετε τη φωτογραφική μηχανή ώστε να ανταποκρίνεται στο προσωπικό σας στυλ λήψης.

Full HD, 60fps


Καταγράψτε ταινίες επαγγελματικού επιπέδου Full HD στα 60fps με ομαλή κίνηση και στερεοφωνικό ήχο χρησιμοποιώντας το οπτικό ζουμ με Τονισμό περιγραμμάτων και AF αφής. Η προηγμένη επεξεργασία μείωσης θορύβου (30p) παρέχει ταινίες με πλούσιες λεπτομέρειες σε ασθενή φωτισμό, ενώ η υποστήριξη της μορφής MP4 και η ενσωματωμένη δυνατότητα Αλλαγής κωδικοποίησης ταινιών σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε εύκολα τα αρχεία σας.

Wi-Fi, καθώς και GPS μέσω κινητού


Η υποστήριξη Wi-Fi επιτρέπει εύκολη σύνδεση σε οικιακά ασύρματα δίκτυα, συμβατούς εκτυπωτές, υπολογιστές και έξυπνες συσκευές, ώστε να μοιράζεστε τις εικόνες σας μέσω Internet και να προσθέτετε ετικέτες GPS για τις τοποθεσίες των λήψεων. Με τον Συγχρονισμό εικόνων μπορείτε να δημιουργείτε εύκολα εφεδρικά αντίγραφα στον υπολογιστή σας ή στο Internet, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία image.canon ή το Flickr.

Κατάσταση Αστέρι, HDR χωρίς τρίποδο, Αποεστίαση φόντου


Απαθανατίστε εντυπωσιακά έναστρα τοπία, ίχνη κίνησης των αστεριών και δημιουργήστε ταινίες βαθμιαίας παρέλευσης χρόνου με αστέρια χρησιμοποιώντας την κατάσταση Αστέρι. Επιλέξτε την κατάσταση HDR για την καταγραφή σκηνών με υψηλή αντίθεση χωρίς τρίποδο ή την κατάσταση Αποεστίαση φόντου για λήψεις υψηλής αισθητικής, επιπέδου SLR, με φλουτάρισμα του φόντου.

Προαιρετική αδιάβροχη θήκη


Προστατεύστε τη φωτογραφική μηχανή σας σε βάθος έως και 40m.

*Σταθερή λειτουργία συνεχούς λήψης – 12,1fps για τα πρώτα 5 καρέ και κατόπιν 9,4fps για περίπου 635 καρέ (ανάλογα με το θέμα της λήψης), χρησιμοποιώντας συμβατή κάρτα μνήμης SDHC/SDXC UHS Speed Class 1.
** Οι μετρήσεις συμμορφώνονται με τις νέες οδηγίες CIPA. Προϋποθέσεις: κατάσταση P, Μεμονωμένη αυτόματη εστίαση (AF) (κεντρικό σημείο AF) υπό συνθήκες φωτισμού 14EV.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Wide aperture

Μεγάλο διάφραγμα

Great low-light shots

Εξαιρετικές λήψεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

12.1 Megapixel CMOS

CMOS 12,1 Megapixel

5x optical zoom, ultra wide-angle

Οπτικό ζουμ 5x με εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό

Share images wirelessly

Ασύρματη κοινή χρήση εικόνων

Powerful DIGIC processing

Πανίσχυρη επεξεργασία DIGIC

Steady shots in every situation

Σταθερές εικόνες και ταινίες σε κάθε περίσταση

Fast focusing and continuous shooting

Γρήγορη συνεχής λήψη

Quick manual control

Γρήγορος χειροκίνητος έλεγχος

Large capacitive touchscreen

Μεγάλη οθόνη αφής χωρητικού τύπου

High maximum ISO sensitivity

Υψηλή μέγιστη ευαισθησία ISO

Aperture and shutter speed control

Έλεγχος διαφράγματος και ταχύτητας κλείστρου

RAW in various aspect ratios

Εικόνες RAW με διάφορες αναλογίες

Create SLR style background blur

Δημιουργία φλουταρίσματος φόντου με στυλ SLR

Capture starry skies with ease

Λήψη του έναστρου ουρανού με ευκολία

Handheld_HDR

Λήψεις HDR χωρίς τρίποδο

FullHD 60p

Ταινίες 1080p με πιο ομαλή κίνηση

Neutral Density Filter

Φίλτρο ουδέτερης πυκνότητας

View stills and videos on TV

Προβολή στατικών εικόνων και βίντεο στην τηλεόραση

 • Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή PowerShot S120

 • Ιμάντας καρπού – WS-D11

 • Συστοιχία μπαταριών NB-6LH

 • Φορτιστής μπαταριών CB-2LYE

 • Καλώδιο AC

 • Κιτ με εγχειρίδιο χρήστη