XF205

Η βιντεοκάμερα XF205 είναι σχεδιασμένη για δημιουργία υλικού HD, καθώς προσφέρει ποιότητα εικόνας κορυφαίου επιπέδου, εύκολη ενοποίηση με άλλο εξοπλισμό και δυνατότητα εγγραφής σε δύο μορφές. Είναι ένα πανίσχυρο επαγγελματικό εργαλείο, με μεγάλες δυνατότητες αλλά μικρό μέγεθος.

Πλεονεκτήματα

  • Ευρυγώνιος φακός ζουμ 20x, f/1.8 για υπέροχες μακρινές λήψεις
  • Αισθητήρας HD CMOS Pro για εκπληκτική ποιότητα εικόνας ακόμη και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού
  • Μικρή και ελαφριά κατασκευή με 3 δακτυλίους φακού και περιστρεφόμενη λαβή
  • Οθόνη OLED και σκόπευτρο 1,23 εκατομ. κουκκίδων για παρακολούθηση με ακρίβεια
  • Εύκολη κοινή χρήση περιεχομένου μέσω της ενσωματωμένης υποστήριξης Wi-Fi ή Ethernet, εγγραφή πρόχειρων αρχείων χαμηλότερης ποιότητας απευθείας σε άλλες συσκευές
  • Δυνατότητα εγγραφής σε δύο μορφές: πρότυπη κωδικοποίηση εκπομπής MPEG2 50Mbps και εγγραφή MP4 σε HD ή SD
  • Υποδοχές Genlock, Χρονοκώδικα και 3G-SDI για συνεργασία πολλών καμερών
  • Μεγάλο δυναμικό εύρος Gamma για αποφυγή της υπερέκθεσης
  • Εγγραφή ήχου 4 καναλιών, 2 είσοδοι XLR
  • Κατάσταση λήψης με πηγή υπέρυθρου φωτός, με προηγμένη λυχνία υπέρυθρου φωτός

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon XF205

Προηγμένο σύστημα απεικόνισης Canon


Η XF205 διαθέτει προηγμένο σύστημα κάμερας που εξασφαλίζει εκπληκτικές εικόνες και απόκριση κατάλληλη για όλες τις συνθήκες λήψης. Ο ευρυγώνιος φακός 26,8mm με ζουμ 20x σας μεταφέρει πιο κοντά στη δράση, ενώ το Δυναμικό σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας αντισταθμίζει την αστάθεια της κάμερας σε 5 κατευθύνσεις εξασφαλίζοντας απόλυτα σταθερή εικόνα.

Ο αισθητήρας Canon HD CMOS Pro, σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή DIGIC DV 4, προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας ακόμη και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, μεγάλο δυναμικό εύρος και ρεαλιστική αναπαραγωγή χρωμάτων. Το μεγάλο δυναμικό εύρος Gamma περιορίζει την υπερέκθεση, ενώ η κατάσταση λήψης με πηγή υπέρυθρου φωτός διευκολύνει τη χρήση της κάμερας τη νύχτα. Επομένως, αποτελεί ιδανική επιλογή για λήψεις στην άγρια φύση.

Την υψηλή ποιότητα της εικόνας συμπληρώνουν οι προηγμένες λειτουργίες ήχου, με υποστήριξη εγγραφής ήχου Linear PCM 4 καναλιών.

Άνεση και ακρίβεια ελέγχου


Η XF205 είναι μικρή, διακριτική και απόλυτα εύχρηστη, καθώς διαθέτει 3 δακτυλίους φακού και περιστρεφόμενη λαβή, ενώ προσφέρει επιλογές παρακολούθησης με εντυπωσιακή ποιότητα. Η οθόνη OLED με ανάλυση 1,23 εκατομ. κουκκίδων εξασφαλίζει ευδιάκριτη εικόνα ακόμη και κάτω από το έντονο φως του ήλιου, ενώ προσφέρει καλύτερη ταχύτητα απόκρισης, ανάλυση, αντίθεση και αναπαραγωγή χρωμάτων από αντίστοιχες οθόνες LCD. Το μεγάλο ηλεκτρονικό σκόπευτρο με μέγεθος 1,14cm (0.45") και ανάλυση 1,23 εκατομ. κουκκίδων έχει δυνατότητα ανύψωσης 68° επιτρέποντας τη λήψη από διάφορες γωνίες.

Ευέλικτες επιλογές εγγραφής


Η XF205 επιτρέπει εγγραφή σε δύο μορφές, προσφέροντας ευελιξία, ταχύτητα και ασφάλεια. Όταν εγγράφετε τις λήψεις σας σε δύο μορφές ταυτόχρονα δημιουργούνται άμεσα εφεδρικά αντίγραφα, ενώ έχετε περισσότερες εναλλακτικές επιλογές. Οι εικόνες Full HD μπορούν να αποθηκεύονται σε δύο κάρτες CF με την πρότυπη κωδικοποίηση εκπομπής MPEG2 50Mbps, ενώ ταυτόχρονα μια έκδοση MP4 μπορεί να αποθηκεύεται σε κάρτα SD –είτε σε Full HD είτε σε χαμηλότερη ανάλυση– προσφέροντας την τέλεια λύση για γρήγορη μεταφορά αρχείων σε εφαρμογές όπως η ειδησεογραφία. Μπορείτε ακόμη και να στείλετε πρόχειρα αρχεία χαμηλής ανάλυσης απευθείας σε μια άλλη συσκευή, όπως ένα smartphone.

Ενοποίηση και κοινή χρήση


Οι υποδοχές Χρονοκώδικα, Genlock και 3G-SDI επιτρέπουν την εύκολη σύνδεση με ευρέως χρησιμοποιούμενο εξοπλισμό εκπομπής.

Χάρη στην ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi και Ethernet, έχετε τη δυνατότητα να μοιράζεστε εύκολα περιεχόμενο. Μπορείτε να βλέπετε το υλικό σε άλλες συσκευές, όπως tablet ή smartphone, καθώς και να το μεταφέρετε απευθείας μέσω FTP. Επίσης, οι δυνατότητες διασύνδεσης της κάμερας επιτρέπουν τον τηλεχειρισμό της μέσω προγράμματος περιήγησης, καθώς και χρήση του ενσύρματου τηλεχειριστηρίου RC-V100 της Canon.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Full HD

Full HD

20x Optical Zoom

Οπτικό ζουμ 20x

Dynamic Optical Image Stabiliser

Δυναμικό σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας

Rotating Grip

Περιστρεφόμενη λαβή

WiFi Cert

Έλεγχος από απόσταση και εύκολη κοινή χρήση μέσω Wi-Fi

MXF 50Mbps

MXF 50Mbps

4-2-2

4:2:2

MP435MBPS

Εγγραφή MP4 στα 35Mbps

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Έμπνευση, εκπαίδευση, πληροφορίες προϊόντων και ειδήσεις που ενδιαφέρουν τους επαγγελματίες φωτογράφους, τους κινηματογραφιστές και τους λάτρεις της φωτογραφίας που χρησιμοποιούν τα προϊόντα Canon, σε όλο τον κόσμο.