Canon ME20F-SH

Λήψη σε όλες τις συνθήκες, από το φως της ημέρας έως το φως των αστεριών

Ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων δημιουργικής κινηματογράφησης! Η πρωτοποριακή βιντεοκάμερα Full HD πλήρους καρέ ME20F-SH προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού και δυνατότητες λήψης στο υπέρυθρο φάσμα με απαράμιλλη ευαισθησία που υπερβαίνει την τιμή ISO 4 εκατομμύρια.

0%

  Παρουσίαση της ME20F-SH

  Δείτε πώς λειτουργεί η ME20F-SH

  Καταγράψτε τα χρώματα και σκηνές με ασθενή φωτισμό όπως ποτέ άλλοτε

  ME20F-SH

  Λήψη με μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων συγκέντρωσης του φωτός

  Ο νέος, ειδικός αισθητήρας CMOS 35mm πλήρους καρέ με ανάλυση 2,26 Megapixel έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη λήψη βίντεο σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Χάρη στο μεγαλύτερο μέγεθος των pixel, ο αισθητήρας μεγιστοποιεί τις δυνατότητες συλλογής φωτός και αποδίδει εικόνες με χαμηλό θόρυβο σε συνθήκες εξαιρετικά ασθενούς φωτισμού.

  Κινηματογράφηση με ISO άνω των 4 εκατομμυρίων

  Χάρη στη μέγιστη τιμή ISO που υπερβαίνει τα 4 εκατομμύρια (+75dB), η ME20F-SH μπορεί να "δει" και να καταγράψει υλικό σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι, με ένταση φωτισμού μικρότερη από 0,0005lux. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καταγράψετε τον νυχτερινό ουρανό με σιγουριά, ακόμη κι όταν η σκηνή φωτίζεται μόνο από το φως των αστεριών (με φακό f/1.2 στα 29,97p και μέγιστη απολαβή).

  B4_F2

  Η έγχρωμη κάμερα που "βλέπει" στο σκοτάδι

  Έγχρωμη όραση και λήψη

  Η ME20F-SH μπορεί να βλέπει και να αναγνωρίζει με σαφήνεια τα χρώματα, ακόμη και σε συνθήκες εξαιρετικά ασθενούς φωτισμού και με ρυθμίσεις υψηλής απολαβής. Επιπλέον, προσφέρει το πλεονέκτημα της δυνατότητας έγχρωμης λήψης στο υπέρυθρο φάσμα (IR).

  B4_F3

  Έξοδος Full HD με υψηλή ποιότητα

  Δημιουργικές επιλογές με ευέλικτες δυνατότητες ελέγχου

  Επιλογές αυτόματης λήψης

  Η ME20F-SH είναι εύκολη στη ρύθμιση και στη χρήση, χάρη σε μια σειρά αυτόματων καταστάσεων, όπως προτεραιότητα κλείστρου (Tv), προτεραιότητα διαφράγματος (Av) και Αυτόματος έλεγχος απολαβής (AGC),* αλλά και στην Αυτόματη ισορροπία λευκού και τη λειτουργία One-Shot AF. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο χειροκίνητος έλεγχος είναι πάντα διαθέσιμος, εξασφαλίζοντας τον δημιουργικό έλεγχο στις ρυθμίσεις μηχανής όποτε χρειάζεται.

  * Για ορισμένες λειτουργίες, ίσως απαιτείται ενημέρωση firmware. Περισσότερα…

  B4_F1
  B4_F2

  Εξειδικευμένες ρυθμίσεις εικόνας

  Το μενού προσαρμογής εικόνας της κάμερας προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών, που σας επιτρέπουν να ελέγχετε πληθώρα παραμέτρων για την εικόνα που παράγεται. Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και έξι αρχεία προσαρμογής εικόνας στην κάμερα για μεταγενέστερη χρήση ή να χρησιμοποιήσετε ένα από τα τρία προκαθορισμένα αρχεία (Canon Log, Wide DR ή Στάνταρ EOS).

  Εύκολη χρήση του Chroma Key

  Η υποστήριξη για τον χειρισμό της δυνατότητας Chroma Key έχει βελτιωθεί στην ME20F-SH, καθιστώντας την ιδανική για ειδήσεις, παρουσιάσεις ή ακόμα και ειδικά εφέ σε ανεξάρτητες ταινίες.*

  * Ίσως απαιτείται ενημέρωση firmware. Περισσότερα…

  Μεγάλο εύρος ISO

  Η ME20F-SH προσφέρει απίστευτα μεγάλο εύρος τιμών ISO, από 800 (0dB) έως πάνω από 4 εκατομμύρια (+75dB), δίνοντας στους κινηματογραφιστές τη δυνατότητα λήψεων σε κάθε περιβάλλον, την ημέρα ή υπό το φως των αστεριών τη νύχτα.

  B4_F3

  Τηλεχειρισμός ενσωματωμένων φίλτρων

  Το Τηλεχειριστήριο RC-V100 της Canon προσφέρει γρήγορο και εύκολο τηλεχειρισμό των ενσωματωμένων, ηλεκτρονικά ελεγχόμενων φίλτρων ND (3 στοπ και 6 στοπ) και του φίλτρου αποκοπής IR της ME20F-SH.

  B4_F4

  Άψογη συμβατότητα και εύκολη διαμόρφωση

  Ευελιξία εγκατάστασης και ευκολία χρήσης

  Μικρό και ελαφρύ σώμα

  Η ME20F-SH έχει εξαιρετικά μικρές διαστάσεις, περίπου 102x116x113mm (Π x Υ x Β) και βάρος μόλις 1,1kg. Είναι ιδανική για λήψεις σε χώρους με ασθενή φωτισμό, στην ξηρά ή κάτω από το νερό.

  B5_F1

  Εύκολη στήριξη και τοποθέτηση

  Η ME20F-SH διαθέτει σημεία στήριξης στην επάνω και στην κάτω πλευρά, για ευελιξία και εύκολη τοποθέτηση σε ρομποτικές κεφαλές, βραχίονες, γερανούς και τρίποδα· έτσι, ενσωματώνεται εύκολα σε ροές εργασιών με λήψεις σε κάθε περιβάλλον. Πρόκειται για μια μοναδική κάμερα πολλαπλών χρήσεων, κατάλληλη για όλες σχεδόν τις συνθήκες φωτισμού.

  Aurora Skycam

  Συλλογή βίντεο

  "Miss Aurora’s Dance" με την ME20F-SH

  Προδιαγραφές

  fullhd1080

  digic_dv4

  Wide-DR-Gamma

  Περιεχόμενα συσκευασίας

  Προτείνεται για εσάς