LEGRIA HF R66

Κρατήστε ζωντανή την κάθε στιγμή σε ποιότητα Full HD με αυτήν τη βιντεοκάμερα μικρού μεγέθους. Παρακολουθήστε και απαθανατίστε μακρινά θέματα με λεπτομέρεια χρησιμοποιώντας το τεράστιο Προηγμένο ζουμ 57x και μοιραστείτε τις λήψεις σας εύκολα με όσους βρίσκονται κοντά σας χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi ή NFC.

Canon LEGRIA HF R66

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολη κοινή χρήση για όλη την οικογένεια μέσω Wi-Fi και NFC
 • Σταθερές ταινίες χωρίς θόλωμα με το Έξυπνο σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας
 • Καταγράψτε τις μαγικές στιγμές της ζωής με εντυπωσιακή λεπτομέρεια
 • Κάντε τις λήψεις σας πιο ενδιαφέρουσες με εγγραφή σε αργή και γρήγορη κίνηση
 • Παρακολουθήστε και καταγράψτε τη δράση από μακριά

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon LEGRIA HF R66

Στη ζωή έχει σημασία να μοιράζεσαι


Με την ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi μπορείτε να ανεβάζετε ταινίες στην έξυπνη συσκευή σας και σε κοινωνικά δίκτυα. Επίσης, η βιντεοκάμερα υποστηρίζει NFC, ώστε να μπορείτε να τη συνδέετε απευθείας με έξυπνες συσκευές και να μοιράζεστε υλικό με ένα απλό άγγιγμα. Η τεχνολογία NFC επιτρέπει επίσης εύκολη σύνδεση με το Connect Station της Canon, για να αποθηκεύετε περιεχόμενο και να το απολαμβάνετε άνετα μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας στην τηλεόραση.

Ευκρίνεια σε κάθε περίστασηΧάρη στο Έξυπνο σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας της Canon, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την αστάθεια της κάμερας. Ανάλογα με τη σκηνή που τραβάτε, επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη κατάσταση σταθεροποίησης εικόνας. Ακόμη κι όταν κινείστε, το σύστημα Δυναμικής σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες εξασφαλίζει σταθερά πλάνα.

Κάθε ανάμνηση με εκπληκτική λεπτομέρειαΔημιουργήστε εντυπωσιακές ταινίες με τον φακό HD Video της Canon. Διαθέτει ευέλικτο, Προηγμένο ζουμ 57x, για να μπορείτε να απαθανατίζετε τα μακρινά θέματα με κάθε λεπτομέρεια. Ο αισθητήρας CMOS Full HD 3,28MP και ο επεξεργαστής DIGIC DV4 εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα εικόνας, ακόμη και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Χάρη στη βολική λειτουργία Κλειδώματος αρχείων, οι αναμνήσεις σας δεν κινδυνεύουν να διαγραφούν κατά λάθος.


Διασκέδαση για όλη την οικογένειαΠειραματιστείτε με την εγγραφή σε αργή και γρήγορη κίνηση. Η αργή κίνηση επιβραδύνει την εγγραφή κατά 1/2x, επομένως είναι ιδανική για να διορθώσετε την τεχνική σας στο γκολφ. Η γρήγορη κίνηση, από την άλλη, επιταχύνει την εγγραφή έως 1200x. Λειτουργεί πραγματοποιώντας εγγραφή σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε συναρπαστικές ακολουθίες με εφέ βαθμιαίας παρέλευσης χρόνου. Προσθέστε όμορφα εφέ στις ταινίες σας με τη Διακόσμηση αφής ή δημιουργήστε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με τα Κινηματογραφικά φίλτρα.

Μην χάνετε το θέμαΧάσατε το θέμα που κινηματογραφούσατε από απόσταση; Μην ανησυχείτε! Πατώντας απλώς παρατεταμένα το πλήκτρο αναζήτησης, η Υποβοήθηση καδραρίσματος ανοίγει το πλάνο, για να εντοπίσετε ξανά το θέμα σας γρήγορα. Αφήνοντας το πλήκτρο αναζήτησης, η βιντεοκάμερα επιστρέφει στην προηγούμενη ρύθμιση ζουμ για να συνεχίσετε τη λήψη.

Απαθανατίστε τις σημαντικές πρώτες στιγμέςΚαταγράψτε τα πρώτα βήματα και τις πρώτες κουβέντες για έως και τρία παιδιά χρησιμοποιώντας την προηγμένη κατάσταση εγγραφής Μωρού. Μπορείτε να αποθηκεύσετε στην κάμερα την ημερομηνία γέννησης του κάθε παιδιού και να προσθέσετε χρωματιστές σφραγίδες και κινούμενα σχέδια για την καταγραφή του ύψους και του βάρους του. Όλες οι λήψεις αποθηκεύονται αυτόματα στο άλμπουμ του κάθε μωρού.

Ταινίες με υπέροχο ήχοΔημιουργήστε ταινίες με ήχο τόσο εντυπωσιακό όσο και η εικόνα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Επιλογή ηχητικής σκηνής. Απλώς επιλέξτε μία από τις 5 καταστάσεις, ανάλογα με τη σκηνή που τραβάτε.


Ευέλικτη εγγραφήΜπορείτε να εγγράφετε τις ταινίες σας σε διαφορετικές μορφές (AVCHD + MP4) στην εσωτερική μνήμη και σε μια κάρτα SD ταυτόχρονα. Έτσι, μπορείτε δημιουργείτε υλικό υψηλής ποιότητας για προσωπική χρήση και να μοιράζεστε μια έκδοση ελαφρώς μικρότερης ανάλυσης (για ταχύτερη μεταφορά) με έξυπνες συσκευές και κοινωνικά δίκτυα.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Full HD

Full HD

WiFi Cert Share

Ασύρματη κοινή χρήση ταινιών

Simplify sharing

Απλή κοινή χρήση

Steady shots in every situation

Σταθερές λήψεις σε όλες τις συνθήκες

Steady shooting on the move

Σταθερές λήψεις εν κινήσει

Full HD CMOS sensor

Αισθητήρας CMOS Full HD

57x Advanced Zoom

Προηγμένο ζουμ 57x

Keep track of your subject at full zoom

Παρακολούθηση του θέματος κατά τη χρήση πλήρους ζουμ

DIGICDV4

Πανίσχυρος επεξεργαστής DIGIC

Slow Fast

Εγγραφή σε αργή και γρήγορη κίνηση

AVCHD

Εγγραφή AVCHD στα 28Mbps

MP435MBPS

Εγγραφή MP4 στα 35Mbps

baby mode

Απαθανατίστε πολύτιμες αναμνήσεις

Perfect audio to match the scene

Τέλειος ήχος, ανάλογα με τη σκηνή

vivid clear view

Οθόνη αφής 7,5cm χωρητικού τύπου

Add a cinematic feel to movies

Προσθέστε κινηματογραφική αίσθηση στις ταινίες

Add fun effects to movies

Προσθέστε διασκεδαστικά εφέ στις ταινίες

advanced quick start

Γρήγορη εκκίνηση με άνοιγμα της οθόνης LCD

8GB built-in memory + SDXC slot

Ενσωματωμένη μνήμη 8GB και υποδοχή κάρτας SDXC

Connect Station Optimised

Βελτιστοποίηση για Connect Station

 • Canon LEGRIA HF R66
 • Τροφοδοτικό ρεύματος CA-110
 • Συστοιχία μπαταριών BP-718
 • Καλώδιο HDMI υψηλής ταχύτητας
 • HTC-100/S
 • Καλώδιο USB IFC-300PCU/S