Canon Developer Programme

Canon Developer Programme

Ο νέος ιστότοπος της Canon για την υποστήριξη προγραμματιστών διαθέτει πληθώρα χρήσιμων πόρων για την κοινότητα των προγραμματιστών λογισμικού, τόσο για επιχειρηματικές λύσεις όσο και για λύσεις ψηφιακής απεικόνισης.

Εξερευνήστε τον ιστότοπο του Developer Programme

Υποστήριξη για προγραμματιστές λογισμικού

Η Canon έχει στο ενεργητικό της μια επιτυχημένη πορεία στον τομέα της ανάπτυξης εξατομικευμένου και πλήρως ενοποιημένου λογισμικού για μια μεγάλη γκάμα πελατών, προϊόντων και λύσεων. Η κοινότητα προγραμματιστών έχει πλέον στη διάθεσή της έναν χώρο στον οποίο μπορεί να εξερευνήσει πλειάδα διαθέσιμων πόρων, ώστε να υλοποιήσει τις καινοτόμες ιδέες της. Το Canon Developer Programme είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για την αλληλεπίδραση τρίτων επιχειρήσεων και υπεύθυνων ανάπτυξης προγραμμάτων και εφαρμογών με την τεχνολογία της Canon, με στόχο τη δημιουργία λύσεων προστιθέμενης αξίας για πελάτες με υψηλές απαιτήσεις.

Αφού εγγραφείτε στο πρόγραμμα, θα μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας μια μεγάλη γκάμα εξατομικευμένων πρόσθετων χαρακτηριστικών και προσαρμογών για επαγγελματικά και τεχνολογικά προϊόντα της Canon. Ενσωματώστε προϊόντα Canon στις συγκεκριμένες ροές εργασίας κάθε πελάτη μέσω SDK και API για να δημιουργήσετε καινοτόμες λύσεις και να αναπτύξετε το οικοσύστημα της Canon.

Image

Πλεονεκτήματα

Πλήρης υποστήριξη για προγραμματιστές

Συνεργαστείτε με την Canon για να δημιουργήσετε μοναδικές λύσεις που θα καλύπτουν τις απαιτήσεις των πελατών, μέσω της πύλης της Canon για προγραμματιστές. Οι πόροι περιλαμβάνουν υπηρεσίες υποστήριξης και άμεση βοήθεια, καθώς και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις και τεχνικά δελτία.

Μεγάλη γκάμα λύσεων

Οι προγραμματιστές που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα έχουν στη διάθεσή τους πληροφορίες για SDK και API της Canon, καθώς και πολλούς άλλους πόρους, που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν εξατομικευμένες και πρωτοποριακές λύσεις για διάφορα προϊόντα και λογισμικό Canon.

Βελτιστοποίηση ροών εργασίας των πελατών

Ενταχθείτε σε μια πρωτοποριακή κοινότητα και διαδραματίστε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος της Canon για τους πελάτες μας.

Image

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ