ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Canon Developer Programme

Ο νέος ιστότοπος της Canon για την υποστήριξη προγραμματιστών διαθέτει πληθώρα χρήσιμων πόρων για την κοινότητα των προγραμματιστών λογισμικού, τόσο για επιχειρηματικές λύσεις όσο και για λύσεις ψηφιακής απεικόνισης.
Εξερευνήστε τον ιστότοπο του Developer Programme
Ακούτε πραγματικά; Ή περιμένετε τη σειρά σας για να μιλήσετε;

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Υποστήριξη για προγραμματιστές λογισμικού.

Το Canon Developer Programme είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για την αλληλεπίδραση τρίτων επιχειρήσεων και υπεύθυνων ανάπτυξης προγραμμάτων και εφαρμογών με την τεχνολογία της Canon, με στόχο τη δημιουργία λύσεων προστιθέμενης αξίας για πελάτες με υψηλές απαιτήσεις.

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΩΝ

Αφού εγγραφείτε στο πρόγραμμα, θα μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας μια μεγάλη γκάμα εξατομικευμένων πρόσθετων χαρακτηριστικών και προσαρμογών για επαγγελματικά και τεχνολογικά προϊόντα της Canon.
Εικόνα επαγγελματιών που εργάζονται μαζί γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι

Πλεονεκτήματα του Canon Developer Programme

Ενσωματώστε τα προϊόντα Canon στις ροές εργασιών που ακολουθούν οι πελάτες σας, για να προσφέρετε πρωτοποριακές λύσεις.

 • Προσθήκη αξίας

  στους πελάτες σας

 • Καινοτομία

  Με εξατομικευμένες λύσεις προγραμματισμού

 • Συνεργασία

  Απολαύστε αμφίδρομη υποστήριξη με την Canon.

 • Προσαρμογή

  Ροή εργασίας και ενοποίηση

Πλήρης υποστήριξη για προγραμματιστές

Συνεργαστείτε με την Canon για να δημιουργήσετε μοναδικές λύσεις που θα καλύπτουν τις απαιτήσεις των πελατών, μέσω της πύλης της Canon για προγραμματιστές. Οι πόροι περιλαμβάνουν υπηρεσίες υποστήριξης και άμεση βοήθεια, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις και τεχνικά δελτία.

Μεγάλη γκάμα λύσεων

Οι προγραμματιστές που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα έχουν στη διάθεσή τους πληροφορίες για SDK και API της Canon, καθώς και πολλούς άλλους πόρους, που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν εξατομικευμένες και πρωτοποριακές λύσεις για διάφορα προϊόντα και λογισμικό Canon.

Βελτιστοποίηση ροής εργασίας πελάτη

Ενταχθείτε σε μια πρωτοποριακή κοινότητα και διαδραματίστε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος της Canon για τους πελάτες μας.

Πλήρης υποστήριξη για προγραμματιστές

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα