ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ελάτε στην Canon

Είμαστε ομαδικοί παίκτες

Για να επιτύχουμε άριστα αποτελέσματα, χρειαζόμαστε εξαιρετικά ταλαντούχα άτομα.

Γνωρίστε τις ομάδες μας

Στην Canon, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να μοιραστείτε, να συνεισφέρετε και να συνεργαστείτε ώστε να υλοποιήσουμε μαζί σπουδαία επιτεύγματα.
Μάρκετινγκ και Επικοινωνία

Μάρκετινγκ και Επικοινωνία

Οι ομάδες Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας αναδεικνύουν τις υπηρεσίες και τις λύσεις μας – μέσω του μάρκετινγκ σε κανάλια πελατών, της επικοινωνίας και της διαχείρισης προϊόντων.

Πωλήσεις και Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Από τη διαχείριση λογαριασμών πελατών έως την παροχή συμβουλών, οι ομάδες Πωλήσεων και Συμβουλευτικών υπηρεσιών χρησιμοποιούν τις εξαιρετικές δεξιότητές τους για την πώληση των διεθνώς αναγνωρισμένων υπηρεσιών και λύσεών μας.

Πωλήσεις και Συμβουλευτικές υπηρεσίες
Διανομείς

Πληροφορική και Λύσεις για επιχειρήσεις

Η ομάδα μας για την Πληροφορική και τις Λύσεις για επιχειρήσεις εστιάζει στη βελτίωση της εξέλιξης των πελατών μας μέσω καινοτόμων λύσεων ροών εργασίας.

Ψηφιακά

Επιδιώκετε τον ψηφιακό μετασχηματισμό; Η ομάδα μας για την Ψηφιακή Τεχνολογία αναπτύσσει και εφαρμόζει στρατηγικές μάρκετινγκ και την τεχνογνωσία της για τη δημιουργία εξαιρετικών online εμπειριών.

Νέοι τρόποι εργασίας στο «υβριδικό» περιβάλλον εργασίας
Εταιρικά τμήματα

Εταιρικά τμήματα

Τα τμήματά μας (Εκμάθηση και Ανάπτυξη, Ανθρώπινο Δυναμικό, Νομικό Τμήμα, Διοίκηση, Βιωσιμότητα και Χρηματοοικονομικά) διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην υποστήριξη των ανθρώπων μας για την επίτευξη των στόχων τους.

Τα γραφεία μας

Η Canon Europe είναι η στρατηγική έδρα για την περιοχή EMEA και προσφέρει μια σειρά μοναδικών ευκαιριών για την περιοχή σας.

Τα γραφεία μας

Ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στην Canon;

Δείτε ποιες θέσεις είναι κατάλληλες για εσάς και τι σας εμπνέει για να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Αντλήστε έμπνευση, συνεχίστε το ταξίδι σας με την Canon.