Powershot G9 X Mark II

Canon PowerShot G9 X Mark II

Μια εξαιρετικά λεπτή μηχανή με μεγάλες δυνατότητες σύνδεσης και συνεργασίας με smartphone, που προάγει τη δημιουργικότητα και παρέχει υπέροχες εικόνες, καθώς και όσον ακριβώς έλεγχο θέλετε.

Δείτε το νέο μοντέλο

Γκαλερί

Ισχύς και κορυφαία αποτελέσματα – στην τσέπη σας

Τραβήξτε και μοιραστείτε φωτογραφίες και ταινίες επαγγελματικού επιπέδου με αυτήν τη ρετρό, εξαιρετικά λεπτή μηχανή που προσφέρει κορυφαία συνδεσιμότητα – ο τέλειος σύντροφος για το smartphone σας. Μια σειρά από πανίσχυρες τεχνολογίες εξασφαλίζουν δημιουργικότητα σχεδόν DSLR, με το επίπεδο ελέγχου που προτιμάτε.

Προβολή αναλυτικών προδιαγραφών

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Πραγματική ισχύς σε μέγεθος τσέπης

Μια εξαιρετικά γρήγορη και πραγματικά μικρή σε μέγεθος τσέπης μηχανή με μεγάλο αισθητήρα, DIGIC 7 και οπτική σταθεροποίηση εικόνας για εξαιρετικά αποτελέσματα

Ισχυρές επιδόσεις και εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση

Δημιουργήστε πανέμορφες, ευκρινείς φωτογραφίες και ταινίες με σταθερή εικόνα σε κάθε περίσταση με αυτήν την εξαιρετικά λεπτή μηχανή υψηλών προδιαγραφών PowerShot G9 X Mark II, που προσφέρει ταχύτητα και υψηλές επιδόσεις ενώ χωράει στην παλάμη του χεριού σας.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Κορυφαία ποιότητα εικόνας με οποιονδήποτε φωτισμό

Ο μεγάλος αισθητήρας και ο φακός f/2 – 4,9 επιτρέπει την είσοδο μεγάλης ποσότητας φωτός στη μηχανή ώστε να εξασφαλίζονται κορυφαίες λήψεις σε κάθε περίσταση.

Απλός έλεγχος

Δημιουργήστε με όσον ακριβώς έλεγχο θέλετε – ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο Μπορείτε να αφήσετε τη μηχανή να κάνει όλη τη δουλειά ή να δώσετε στις φωτογραφίες σας μια νέα καλλιτεχνική διάσταση με τις λειτουργίες επαγγελματικού επιπέδου.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT
PowerShot G9 X Mark II Black Back

Εξίσου καλή για ταινίες και φωτογραφίες

Τραβήξτε και μοιραστείτε υπέροχες ταινίες Full HD με σταθερή εικόνα ακόμα κι όταν τρέχετε και εκφραστείτε με απεριόριστους τρόπους χάρη στον πλήρη δημιουργικό έλεγχο.

Εύχρηστες δημιουργικές λειτουργίες

Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας με την πληθώρα έξυπνων λειτουργιών που σας βοηθούν να αποτυπώνετε έναστρους ουρανούς, μοναδικές εικόνες και μικρά κλιπ με αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Έξυπνη κοινή χρήση

Συνδεθείτε εύκολα στην έξυπνη συσκευή σας και διατηρήστε μια σταθερή σύνδεση* μέσω Bluetooth®** για να τραβάτε από απόσταση και να μοιράζεστε online τις δημιουργίες σας στη στιγμή.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Φόρτιση USB

Φορτίστε την PowerShot G9 X Mark II ενώ εργάζεστε ή σερφάρετε στο internet μέσω των συμβατικών φορτιστών USB των smartphone ή μέσω του υπολογιστή σας.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Η Canon έχει ως στόχο την επίτευξη μηδενικών εκπομπών CO2 από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες έως το 2050

Θα το πετύχουμε αυτό με μια μέση βελτίωση της τάξης του 3% ετησίως στον κύκλο ζωής του δείκτη βελτίωσης των εκπομπών CO2 ανά προϊόν. Αν διατηρηθεί αυτό το ποσοστό, θα σημαίνει μια μείωση περίπου 50% από τα επίπεδα του 2008 έως το 2030. Αναγνωρίζουμε ότι αυτό συμβαδίζει με το επίπεδο μείωσης που απαιτείται από τη Συμφωνία του Παρισιού.

Θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε τον στόχο από μακροπρόθεσμη προοπτική, ως μέσο ελέγχου της συμβολής μας σε μια κοινωνία χαμηλών εκπομπών άνθρακα.

Ανακαλύψτε περισσότερα

PowerShot G9 X Mark II Black Front Flash Up

Προδιαγραφές

1.0 type CMOS

CMOS τύπου 1,0

Μεγάλος αισθητήρας για αποτελέσματα κορυφαίου επιπέδου

f/2 lens

Φακός f/2

Μεγάλο διάφραγμα

7.5cm Touchscreen

Οθόνη αφής 7,5cm

Απλός χειρισμός μέσω οθόνης αφής

Intelligent IS

Έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS)

Σταθερές φωτογραφίες και ταινίες σε κάθε περίσταση

DIGIC 7

DIGIC 7

Πανίσχυρη επεξεργασία DIGIC

Fast continuous shooting

Γρήγορη αυτόματη εστίαση

Εξαιρετικά γρήγορη λειτουργία AF & συνεχής λήψη σε μορφή RAW

Bluetooth

Bluetooth®

Διαρκής σύνδεση φωτογραφικής μηχανής και έξυπνης συσκευής

USB charging

Φόρτιση USB

Εύκολη φόρτιση με καλώδιο USB

Πλήρεις προδιαγραφές

PowerShot G9-X Mark II Top lens Out
PowerShot G9 X Mark II BK WITB

Περιεχόμενα συσκευασίας

Όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να εκφράζετε τη δημιουργικότητά σας – προσθέστε απλώς μια κάρτα μνήμης και μια κομψή θήκη για τη μηχανή

Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή PowerShot G9 X Mark II

Ιμάντας καρπού WS-DC12

Συστοιχία μπαταριών NB-13L

Φορτιστής μπαταριών CB-2LHE

Καλώδιο AC

Κιτ εγχειριδίων χρήστη

Αξεσουάρ

Σχετικά προϊόντα

*Απαιτείται έξυπνη συσκευή με Bluetooth έκδοσης 4.0 (ή νεότερης). Η έξυπνη συσκευή πρέπει επίσης να διαθέτει λειτουργικό σύστημα iOS 8.4 (ή νεότερο) ή Android 5.0 (ή νεότερο)

**Το λεκτικό σήμα και τα λογότυπα Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα ιδιοκτησίας της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση αυτών των σημάτων από την Canon Inc. γίνεται κατόπιν αδείας. Τα λοιπά εμπορικά σήματα/ονομασίες αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.